Uudisrakennus täynnä monimutkaisia älykotiherkkuja - Digisähkö Oy

Uudisrakennus täynnä monimutkaisia älykotiherkkuja

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Uudisrakennus täynnä monimutkaisia älykotiherkkuja

Kirkkonummelainen Joni Kiurunen perheineen halusi uudisrakennuskohteeseensa monipuolisen ja laajan älykotijärjestelmän. Isossa rakennushankkeessa oli matkan varrella mutkia matkassa, mutta niistä selvittiin Digisähkön joustavan ja ammattitaitoisen palvelun avulla. Nyt koko perhe nauttii täysin siemauksin huippuhienon älykodin kaikista herkuista joiden toiminnallisuudet helpottavat arkea ja juhlaa.

Suositusten kautta Digisähkö mukaan

Kun Kiurusen perheen laajan uudisrakennushankkeeseen tarvittiin älykotiosaajaa, käännyttiin rakennusurakoitsijan suosituksesta Digisähkön puoleen. Urakoitsijalla oli aiemmista projekteista erittäin positiivisia kokemuksia yrityksestä älyratkaisujen toteuttajana ja siten myös varsin tuttu toimija.

“Haimme taloon useampia erilaisia systeemejä liittyen taloautomaatioon sekä sisä- ja ulkovalaistukseen. Aluksi pyysimme toki heiltä vähän tarjouksia, ja huomattiin nopeasti että asiat sujuvat ja he osaavat asiansa. Sen jälkeen oli helppo tehdä päätös pidemmälle jatkamisesta”, Joni Kiurunen sanoo.

Koska kyseessä oli 450 m2 talon uudistus, oli projekti sen mukainen. Talosuunnitelmien mukaan tehtiin ratkaisuja niin laite- kuin toimittajapuolellakin. Aluksi mukana oli Digisähkön lisäksi toinenkin sähköurakoitsija. Töiden edetessä selvisi kuitenkin, että haluttu älykotiprojekti oli liian vaativa kohde toiselle sähköurakoitsijalle.

“Tämä toinen urakoitsija teki paljon hommia joista puolet oli sutta ja sekundaa. Kun tämä selvisi meille, Digisähkön asentajat korjasivat ensin vikaan menneet hommat ja jatkoivat sitten työt loppuun asti. Matkan varrella tuli lisätoiveitakin ja he toteuttivat ne aina suoraan. Se on ollut meille tärkeä juttu, jos on tarvittu jotain lisää, on se yksi numero mihin soitetaan. Sen jälkeen samat asentajat tulevat ja homma toimii.”

Asioimisen helppoutta

Kiurusen puheissa vilahtelee tämän tuosta asioimisen helppous Digisähkön kohdalla.

“Pystyn ihan maalaiskielellä selittämään mikä on homman nimi tai mikä ongelma on. Kaverit saavat siitä heti kopin ja he pystyvät katsomaan jotain hommia etänäkin kun he pääsevät meidän järjestelmään. Tai he tulevat ovikoodilla sisälle, jos emme ole kotona, hoitavat hommat ja kuittaavat työn valmiiksi. Heihin on myös luotto että kaikki onnistuu.”

Myös perheen luottoasentajille sataa kiitosta.

“Henkka ja Sami ovat todella ystävällisiä ja mukavia tyyppeja. He ovat myös äärimmäisen kohteliaita jätkiä, jotka hoitavat hommat superhienosti ja siististi. Yhtään roskaa ei ikinä jää mihinkään ja kalusteet ovat aina paikallaan asennusten jälkeen. Ihan huippujätkiä joita ei tarvitse valvoa.”

Vaativien sähkötöiden tekijä

Suurimpana etuna yhteistyöstä Digisähkön kanssa on valmis talo, joka on täynnä monimutkaisia järjestelmiä.

“Me ollaan investoitu todella paljon rahaa kaiken näköisiin systeemeihin ja nyt ne toimivat. Niitä on myös tosi kiva käyttää. Se että asiat toimivat, ei ole mikään itsestäänselvyys.”

Digisähkö tulee olemaan jatkossakin luottotekijä älykotisysteemeissä, sillä yritys tuntee ja tietää perheen talon järjestelmät kuin omat taskunsa.

Kenelle yritystä voisi suositella?

“Olen jo suositellutkin Digisähköä kaverilleni, joka rakentaa parhaillaan vielä isompaa projektia. Ja siellä Digisähkön asentajat ovatkin viihtyneet jo kuukausikaupalla”, Kiurunen nauraa.

“Yleisesti suosittelen yritystä kaikille joilla on vähänkin vaativampi kohde johon tulee esimerkiksi taloautomaatiota tai valvontaa.”

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy