Kodin hälytysjärjestelmä ja turvajärjestelmät - Digisähkö Oy

Kodin hälytysjärjestelmä

Suojaa kotisi ulkopuolisilta tunkeilijoilta ja muilta ikäviltä yllätyksiltä, kuten tulipaloilta.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kodin hälytysjärjestelmät asiantuntijan kanssa suunniteltuna.

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa tärkeimpäsi

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi ulkopuolisilta tunkeilijoilta ja muilta ikäviltä yllätyksiltä, kuten tulipaloilta. 

Automatiikka laukaisee halutut toiminnot, jos esimerkiksi ikkuna rikotaan tai järjestelmä havaitsee savua. Saat puhelimeesi tiedon kaikista poikkeustilanteista. Meiltä kodin hälytysjärjestelmä suunnittelusta käyttöönottoon asti. Laadukkaat laitteet, asennus ja ohjelmointi takaavat, että kokonaisuus on onnistunut. Digisähköltä saat koko paketin samasta osoitteesta!

Kodin hälytysjärjestelmä vastaa tapahtumiin

Kodin hälytysjärjestelmä pitää perheesi ja omaisuutesi turvassa. Toimiva järjestelmä tarkoittaa laadukkaita laitteita ja oikeaoppisia kytkentöjä, mutta sen lisäksi tarvitaan myös ammattitaitoista ohjelmointia, jotta kokonaisuus toimii halutulla tavalla ja automaattisesti. Vasta tässä kohtaa voidaan puhua älykkäästä järjestelmästä. Yksittäisillä liikkeentunnistimilla ja muilla härpäkkeillä voi siis käytännössä heittää vaikka vesilintua. 

Kun laitteisto havaitsee ongelman, tapahtuu ennalta määritellyt toimet: automatiikka kytkee päälle sireenin, sytyttää kirkkaat valot ja lähettää hälytyksen vartiointiliikkeelle tai palolaitokselle. Kodin hälytysjärjestelmä lähettää ilmoituksen myös omaan puhelimeesi. Mikäli sinulla on käytössäsi valvontakamerajärjestelmä, voit tarkistaa kameran kuvat välittömästi puhelimestasi. Lue lisää valvontakamerat kotiin.

Kodin turvallisuus ja hälytysjärjestelmät
Älykodin hälytysjärjestelmät

Miten hälytysjärjestelmä toimii

Kodin hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä päälle esimerkiksi kotona/poissa-toiminnolla, jolloin poissa-toiminto käynnistää järjestelmän. Kun asukkaat palaavat kotiin, oven avaamisen jälkeen on sisääntuloviive, jonka aikana järjestelmä ehditään kytkeä pois päältä. Jos poissa-toiminnon ollessa päällä huoneistossa havaitaan liikehdintää tai ikkunasensori hälyttää rikkoutuneesta lasista, aiheutuu välitön hälytys ilman viivettä. 

Hälytysjärjestelmä tuo turvaa myös lomamatkojen ja pidempien poissaolojen aikana, sillä järjestelmän voi kytkeä lomatilaan. Lomatila käynnistää automaattisesti tarvittavat hälytysjärjestelmät ja toiminnot, jotta voit lomailla kaikessa rauhassa ja saat tiedon kaikista poikkeustilanteista suoraan puhelimeesi. 

Kodin hälytysjärjestelmän hyödyt 

Kodin hälytysjärjestelmä on investointi paitsi omaan turvallisuuteen myös ympäristöön ja omaisuuden säilymiseen. Meidän asiantuntevalla suunnittelulla ja huippuluokan teknologialla varmistamme, ettei kotisi jää suojatta missään tilanteessa. 

Vesivuoto- ja savuhälytykset voidaan liittää osaksi murtosuojausta. Hälytykset varoittavat vuodoista ja tulipaloista ennen kuin ne aiheuttavat suurta tuhoa. Esimerkiksi, havaitessamme vesivuodon ajoissa, voimme estää kosteus- ja homevauriot, jotka vaativat paitsi kallista remontointia myös voivat lisätä terveysriskejä. Tulipalovaaraan reagoimalla nopeasti voimme pelastaa paitsi arvokasta omaisuuttasi myös minimoida savun ja palamistuotteiden ympäristölle aiheuttamat haitat. 

Kodin hälytysjärjestelmän edut 

  • Murtosuojaus 
  • Palohälytys 
  • Vesivuotohälytys 
  • Vahtii taloa myös silloin, kun olet muualla 
  • Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa 
  • Varaudu onnettomuuksiin ennalta 

Älä siis anna onnettomuuksien sattua, vaan varaudu niihin ennalta. Digisähkö Oy:n asiantunteva tiimi on valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan kodillesi kattavan hälytysjärjestelmän. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja räätälöidyn tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. 

Ovipuhelinratkaisu

Asennamme älykoteihin myös ovipuhelinratkaisuita ja älykkäitä ovikelloja. Kun ovikello soi, voit kommunikoida videoyhteydellä ovella olevan henkilön kanssa älypuhelimellasi vaikka et olisi kotona. Voit pyytää esimerkiksi lähettiä jättämään paketin ovelle tai päästää siivoojan sisään. 

Mitä tahansa turvaratkaisua etsit kotisi ja sen asukkaiden elämään, me pystymme toteuttamaan sen. Ota yhteyttä Suomen parhaisiin ammattilaisiin.

Kodin hälytysjärjestelmät sisältää mm. ovipuhelinratkaisut.

Miksi hankkia kodin hälytysjärjestelmä Digisähköltä?

Olemme taloautomaation mestareita, sillä käytämme vain laadukkaita ja yhteensopivia laitteita sekä järjestelmiä, jotka tunnetaan laajalti. Tämä toimii vakuutena sille, että löydät aina ammattilaisen auttamaan laitteiston tai järjestelmän kanssa ongelmatilanteissa. 

Meillä on merkittävä tietämys älykodeista ja hoidamme korkealla ammattitaidolla niin suunnittelun, laitehankinnat, asennuksen kuin ohjelmoinninkin. Toteutamme ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin asiakkaan budjetin ja toiveiden mukaan. Jos haluat kodin hälytysjärjestelmän kokeneelta konkarilta, ota yhteyttä kokeneeseen konkariin.

Digisähkö Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvaurakoitsija.

Referenssejämme

Vapaa-ajan asunto Päijänteellä

A Tee-rific smart home

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy