Kodin hälytysjärjestelmä ja turvajärjestelmät - Digisähkö Oy

Kodin hälytysjärjestelmä

Suojaa kotisi ulkopuolisilta tunkeilijoilta ja muilta ikäviltä yllätyksiltä, kuten tulipaloilta.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kodin hälytysjärjestelmät asiantuntijan kanssa suunniteltuna.

Kodin hälytysjärjestelmä toimii kuten haluat

Suojaa kotisi ulkopuolisilta tunkeilijoilta ja muilta ikäviltä yllätyksiltä, kuten tulipaloilta.

Automatiikka laukaisee halutut toiminnot, jos esimerkiksi ikkuna rikotaan tai järjestelmä havaitsee savua. Saat puhelimeesi tiedon kaikista poikkeustilanteista. Meiltä saat hälytysjärjestelmän suunnittelun, laadukkaat laitteet, asennuksen ja ohjelmoinnin, koko paketin samasta osoitteesta.

Kodin turvallisuus ja hälytysjärjestelmät

Tapahtuma ohjaa toimintoja

Älykäs hälytysjärjestelmä pitää perheesi ja omaisuutesi turvassa. Toimiva järjestelmä tarkoittaa laadukkaita laitteita ja oikeaoppisia kytkentöjä, mutta sen lisäksi tarvitaan myös ammattitaitoista ohjelmointia, jotta kokonaisuus toimii halutulla tavalla ja automaattisesti. Vasta tässä kohtaa voidaan puhua älykkäästä järjestelmästä.  Yksittäisillä liikkeentunnistimilla ja muilla härpäkkeillä voi siis käytännössä heittää vaikka vesilintua.

Kun laitteisto havaitsee ongelman, tapahtuu ennalta määritellyt toimet: automatiikka kytkee päälle sireenin, sytyttää kirkkaat valot ja lähettää hälytyksen vartiointiliikkeelle tai palolaitokselle. Saat hälytyksen myös omaan puhelimeesi. Mikäli sinulla on käytössäsi valvontakamerajärjestelmä, voit tarkistaa kameran kuvat välittömästi puhelimestasi. Lue lisää valvontakamerat kotiin.

Älykodin hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmän toiminta

Kodin hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä päälle esimerkiksi kotona/poissa-toiminnolla, jolloin poissa-toiminto käynnistää järjestelmän. Kun asukkaat palaavat kotiin, oven avaamisen jälkeen on sisääntuloviive, jonka aikana järjestelmä ehditään kytkeä pois päältä. Jos poissa-toiminnon ollessa päällä huoneistossa havaitaan liikehdintää tai ikkunasensori hälyttää rikkoutuneesta lasista, aiheutuu välitön hälytys ilman viivettä.

Hälytysjärjestelmä tuo turvaa myös lomamatkojen ja pidempien poissaolojen aikana, sillä järjestelmän voi kytkeä lomatilaan. Lomatila käynnistää automaattisesti tarvittavat hälytysjärjestelmät ja toiminnot, jotta voit lomailla kaikessa rauhassa ja saat tiedon kaikista poikkeustilanteista suoraan puhelimeesi.

Kodin hälytysjärjestelmät sisältää mm. ovipuhelinratkaisut.

Ovipuhelinratkaisu

Asennamme älykoteihin myös ovipuhelinratkaisuita ja älykkäitä ovikelloja. Kun ovikello soi, voit kommunikoida videoyhteydellä ovella olevan henkilön kanssa älypuhelimellasi vaikka et olisi kotona. Voit pyytää esimerkiksi lähettiä jättämään paketin ovelle tai päästää siivoojan sisään. 

Mitä tahansa turvaratkaisua etsit kotisi ja sen asukkaiden elämään, me pystymme toteuttamaan sen. Ota yhteyttä Suomen parhaisiin ammattilaisiin.

Miksi Digisähkö?

Me olemme taloautomaation mestareita, sillä käytämme vain laadukkaita ja yhteensopivia laitteita sekä järjestelmiä, jotka tunnetaan laajalti. Tämä toimii vakuutena sille, että löydät aina ammattilaisen auttamaan laitteiston tai järjestelmän kanssa ongelmatilanteissa.

Meillä on merkittävä tietämys älykodeista ja hoidamme korkealla ammattitaidolla niin suunnittelun, laitehankinnat, asennuksen kuin ohjelmoinninkin. Toteutamme ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin asiakkaan budjetin ja toiveiden mukaan. Jos haluat suojata kotisi älykkäillä turvajärjestelmillä, ota yhteyttä kokeneeseen konkariin.

Digisähkö Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvaurakoitsija.

Referenssejämme

Vapaa-ajan asunto Päijänteellä

A Tee-rific smart home

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2023 Digisähkö Oy