Meistä - Digisähkö Oy

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Digisähkö on espoolainen talo- ja tila-automaatioon erikoistunut yritys, joka työllistää kymmenkunta alansa huippuammattilaista. Palvelumme eroaa ratkaisevasti perinteisistä sähköurakointiliikkeistä, sillä pystymme integroimaan erittäin laaja-alaisesti erilaisia sähköisiä järjestelmiä yhden helppokäyttöisen järjestelmän taakse. Maailmalla alamme toimijat tunnetaan nimellä system integrator. Suomessa vastaavaa osaamista ei juurikaan ollut, joten sille tarpeelle oli kysyntää.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Kasvava ja motivoitunut yritys

Digisähkö perustettiin keväällä 2014, ja toimintamme on kasvanut heti alusta alkaen nopealla tahdilla. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli jo noin 1,5M€. Asiakkaitamme ovat yhtä lailla kotitaloudet kuin yrityksetkin. Palveluihimme luottavat lisäksi monet julkiset instituutiot, kuten Suomen kansallismuseo ja HSY kuntayhtymä. Autamme asiakkaitamme rakentamaan uutta ja uudistamaan vanhaa. Toteutamme pieniä kodin uudistuksia, ja välillä toteutamme suuria arvokohteiden automatisointeja. Meiltä saat juuri sinulle yksilöityä ammattitaitoista palvelua kohteen koosta riippumatta. Vaikka pääasiassa asiakkaamme ovat Uudeltamaalta, toteutamme kohteita myös kauempana. Toistaiseksi kaukaisin kohteemme sijaitsee Välimeren seudulla. Matka ei siis ole este.

Digisähkö

Tervetuloa Espooseen

Yrityksemme toimisto ja esittelytila sijaitsevat keskeisellä paikalla Espoossa, vain reilun vartin ajomatkan päässä Helsingistä. Meille pääsee kätevästi myös metrolla. Lähin asema on Niittykummun asema noin 700m päässä toimistoltamme.

Esittelytilassamme on toiminnassa monipuolisesti erilaisia älykodin ja -toimiston ratkaisuja, joiden avulla on helppo todeta miten älykoti helpottaa elämää ja lisää viihtyvyyttä. Meille voi tulla myös tutustumaan nykyaikaisen älykodin mahdollisuuksiin, vaikka kodin automatiosointi olisi vasta haaveen asteella. Pidämme toisinaan teemailtoja mm. sisustus- ja suunnittelualan ammattilaisille, joissa kerromme nykyaikaisen tila-automaation ja av-tekniikan mahdollisuuksista. Pääsääntöisesti esittelytilamme on avoinna klo 9-16, mutta tarvittaessa pyrimme järjestämään esittelyaikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutus ja sertifikaatit

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, ja niinpä sertifikaatteja ja pätevyyksiä löytyy automaation, sähköistyksen, lähiverkkojen, äänentoiston ja valaistusväylätekniikoiden puolelta. Yrityksemme on Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton STUL:in, KNX Finlandin, Suomen yrittäjien sekä Helsingin kauppakamarin jäsenyritys. Hoidamme vastuullisesti yhteiskunnalliset velvoitteemme, ja kuulumme Suomen tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Meillä on S2-sähköurakointioikeudet sekä KNX- Advanced, Control4-, Dali-, Helvar- ja Luotettava Kumppani -sertifikaatit. Olemme mukana myös kansainvälisen sähköalan jätin Schneider Electricin kumppanuusohjelmassa sertifioituna EcoXpert -osaajana. Yrityksemme luottoluokitus on AA.

Digisähkö Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvaurakoitsija.

Digisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaattiDigisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaattiDigisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaatti  Digisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaatti Digisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaattiDigisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaatti   Digisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaatti Digisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaatti Digisähkö - yhteystyökumppani tai sertifikaatti

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy