Kumous™ älykoti ratkaisu saneerauskohteisiin - Digisähkö Oy
Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kolme Kumous-kokonaisuutta

1

Kumous Korso™

Kenelle sopii?

Edullisin pakettimme on Kumous Korso™. Se on tarkoitettu kotiin, jonka pinta-ala on alle 150 m2 ja sähköistys perustasoinen. Kumous Korso tuo älykkäät valaistuksen- ja lämmityksen ohjausjärjestelmät vanhan tekniikan tilalle. Lisäoptiona on valittavissa runsaasti erilaisia älykkäitä ratkaisuja jotka ohjelmoidaan osaksi kokonaisuutta.

Talon koko <150 m2
Järjestelmäsuunnittelu Check
Älykäs valaistus Check
Älykäs lämmitys Check
Älykäs turvajärjestelmä optio
Sähköauton latausasema optio
Monihuone­äänentoisto optio
Kotiteatteri optio
Laitteet ja materiaalit Laadukkaat
Hinta alkaen 5 000 €
2

Kumous Käpylä™

Kenelle sopii?

Keskisarjan kokoonpanomme on Kumous Käpylä™. Kotisi pinta-ala on alle 250 m2. Saat valaistuksen- ja lämmityksenohjauksen lisäksi myös turvajärjestelmät. Laitteet ja materiaalit ovat astetta laadukkaampia kuin Korso-versiossa. Lisäoptiona on valittavissa runsaasti erilaisia älykkäitä ratkaisuja jotka ohjelmoidaan osaksi kokonaisuutta.

Talon koko <250 m2
Järjestelmäsuunnittelu Check
Älykäs valaistus Check
Älykäs lämmitys Check
Älykäs turvajärjestelmä Check
Sähköauton latausasema optio
Monihuone­äänentoisto optio
Kotiteatteri optio
Laitteet ja materiaalit Hienostuneet
Hinta alkaen 25 000 €
3

Kumous Kauniainen™

Kenelle sopii?

Hienostunein ja kattavin pakettimme on Kumous Kauniainen™. Kotisi pinta-ala on noin 300-400 m2 ja sähköistys monipuolinen. Nyt kokonaisuuteen kuuluvat myös koko talon kattava äänentoistojärjestelmä ja kotiteatteri.
Laitteet ja materiaalit ovat tinkimättömän korkealuokkaiset niin esteettisesti kuin teknisesti.

Talon koko <400 m2
Järjestelmäsuunnittelu Check
Älykäs valaistus Check
Älykäs lämmitys Check
Älykäs turvajärjestelmä Check
Sähköauton latausasema Check
Monihuone­äänentoisto Check
Kotiteatteri Check
Laitteet ja materiaalit Luksusta
Hinta alkaen 100 000 €

 

 

 

Aloita Kumous-esisuunnitelmasta™

Tilaa Kumous-esisuunnitelma hintaan 495 euroa. Tulemme kartoittamaan kotisi nykyisen sähköistyksen ja kuulemaan toiveesi. Sen perusteella asiantuntijamme laatii suunnitelman.

Laadimme älykotisi tekniikasta alustavan suunnitelman, perustuen kotisi nykyiseen sähköistykseen. Käymme ehdotuksemme läpi kanssasi niin, että saat vastaukset kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin. Kuulet, mikä on mahdollista ja mitä vaihtoehdot maksavat.

Annamme Kumous-esisuunnitelmalle aina sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Jos työmme ei vastaa odotuksiasi, voit työntää laskumme silppuriin.

Haluan tilata esisuunnitelman

 

Kumous-projektisi etenee 7 vaiheessa

Palvelumme etenee seitsemässä vaiheessa kartoituksesta järjestelmäsi luovutukseen. Suoritamme tarvittaessa myös muut päivityksen yhteydessä tehtävät sähköasennukset. Vastaamme paitsi laitehankinnoista ja asennuksista, myös Kumous-järjestelmien ohjelmoinnista ja testauksesta niin, että kotisi toimii juuri haluamallasi tavalla.

Asennusvaihe suunnitellaan siten että se häiritsee mahdollisimman vähän asumista. Projektin kesto on tyypillisesti 1-3 viikkoa valitsemastasi Kumous-ratkaisusta riippuen.

Asennusten valmistumisen ja luovutuksen jälkeen huolehdimme Kumous-järjestelmän tukipalveluista ja päivityksistä ylläpitosopimuksen puitteissa.

Kartoitus

1. Kartoitus-käynti ja esisuunnittelu

2. Tarjous

Laiteasennukset

3. Laiteasennukset

Ohjelmointi

4. Ohjelmointi

5. Testaus

Käyttöopastus

6. Käytönopastus

Ylläpito

7. Ylläpito-sopimus

Referenssejämme

A Tee-rific smart home

Elokuvaharrastajan älykoti

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Katso kaikki referenssimme

 

Etene asumisen seuraavaan vaiheeseen. Rakennamme toiveittesi perusteella älykodin, jollaista ei ole kellään muulla

Yrityksemme on alusta saakka erikoistunut vaativien älykotien rakennusprojekteihin. Ammattilaisemme ovat asentaneet älykotitekniikkaa satoihin koteihin sekä Suomessa että ulkomailla. Nyt kehitimme tähän kokemukseen perustuen Kumous-älykotiratkaisun. Se on suunniteltu koteihin joissa on tällä hetkellä perinteinen sähköistys.

Kumous-pakettimme perustuvat erityisesti älykoteja varten kehitettyihin maailmanlaajuisesti tunnettuihin järjestelmiin, kuten KNX ja Control4. 

Kumous-pakettimme on helpoin tapa siirtyä asumisen seuraavaan vaiheeseen. Projekti toteutetaan napakassa aikataulussa. Sovitamme työmme niin, että etenemme mahdollisen muun remonttisi rytmissä. 

Kumous-älykoti yhdistää kaikki kotisi järjestelmät

Kumous-älykoti hallitsee kotisi kaikkia laitteita valaistuksesta ja lämmityksestä aina turvajärjestelmiin, monihuoneäänentoistoon ja kotiteatteriin.

Kumous-älykotia on helppo laajentaa. Saat esimerkiksi vuorokaudenajan tai lämpötilan mukaan sulkeutuvat kaihtimet ikkunoihin. Automaattinen kastelujärjestelmä huolehtii, että puutarhasi kukoistaa kesähelteellä.

Kaikkeus

Kumous toimii vielä 2030-luvulla

Kumous-pakettimme perustuvat erityisesti älykoteja varten kehitettyyn ja maailmalla yleisesti käytössä olevaan tekniikkaan.

Voit siis luottaa siihen, että investointisi säilyttää arvonsa vielä vuosienkin päästä.

Kumous ei päästä kotiasi kylmäksi

Rakennamme Kumous-järjestelmäsi niin, ettet jää koskaan automaation armoille. Kaikkia laitteita on aina mahdollista ohjata myös käsin, kun niin haluat. Kotisi ei pimene tai kylmene viikonlopuksi siksi, että jokin automaatiojärjestelmän laite menisi rikki.

Miltä näyttää älykoti?

Kurkista videolta miltä näyttää älykoti. Kumous™-älykotiin voidaan toteuttaa samat elämää helpottavat älytoiminnot kuin uudiskohteisiin. Älykodin toteuttaminen ei vaadi raskaita remontteja. Asiantuntijamme suunnittelevat Kumous-projektisi siten että se häiritsee asumista mahdollisimman vähän. Tyypillisesti projektin kesto on 1-2 viikkoa, joten se onnistuu myös lomasi aikana.

Onko seuraava kohteemme sinun kotisi?

Tervetuloa showroom-esittelytilaamme Espooseen

Meille voi tulla myös tutustumaan nykyaikaisen älykodin mahdollisuuksiin, vaikka kodin automatisointi olisi vasta haaveen asteella. Esittelytilassamme on toiminnassa monipuolisesti erilaisia älykodin ja -toimiston ratkaisuja, joiden avulla on helppo todeta miten älykoti helpottaa elämää ja lisää viihtyvyyttä.

Pääsääntöisesti esittelytilamme on avoinna klo 9-16, mutta tarvittaessa pyrimme järjestämään esittelyaikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Showroom sijaitsee keskeisellä paikalla Espoossa, vain reilun vartin ajomatkan päässä Helsingistä. Meille pääsee kätevästi myös metrolla. Lähin asema on Niittykummun asema noin 700m päässä toimistoltamme.

Näin pandemia-aikana huolehdimme turvallisesta vierailusta tarjoamalla kasvomaskin ja käsidesiä. Henkilöstömme työskentelee vain terveenä, joten toivomme että meillä vierailevat tulevat paikalle vain oireettomina. Esittelytilassamme on paikalla vain asiantuntijamme, joten riittävää etäisyyttä on helpompi pitää.

Tervetuloa tutustumaan älykodin mahdollisuuksiin!

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy