Kodin turvajärjestelmät kuntoon kodissasi - Digisähkö Oy

Kodin turvallisuus

Digisähkön asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat kotisi turvallisuuteen liittyvät automaatioratkaisut vuosien kokemuksella, luottamuksellisesti ja varmasti.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

kodin turvallisuus

Kodin turvallisuus tuo arkeen stressittömyyttä

Älykoti pitää huolta kotisi turvallisuudesta silloin, kun sinä olet töissä tai vaikkapa lomailemassa etelän lämmössä.

Kameravalvonta, murtohälyttimet sekä liike-, palo- ja vuotoilmaisimet suojaavat kotisi pitkäkyntisten vierailuilta, tulipaloilta ja muilta ei-toivotuilta tilanteilta. Saat tiedon poikkeustilanteesta suoraan puhelimeesi. Me turvaamme kotisi aina turvajärjestelmien suunnittelusta asennuksiin ja järjestelmän ohjelmointiin asti.

Hälytysjärjestelmä pitää ongelmat loitolla

Turvallinen koti tuo mielenrauhaa ja suojaa, joten siihen kannattaa sijoittaa euro jos toinenkin. Hälytysjärjestelmä voi sisältää esimerkiksi murto- ja palohälytinjärjestelmän, vuotoilmaisimen sekä liiketunnistimia, joten perheesi ja kotisi on turvassa lukuisilta uhilta. Voro ottaa nopeasti jalat alleen, kun sireeni käynnistyy, valot alkavat välkkyä ja tieto murrosta lähtee vartiointiliikkeelle sekä talon omistajalle.

Kodin turvallisuutta voi parantaa valvontakameroilla.

Seuraa tapahtumia kameravalvonnalla

Kameravalvonta on oiva apukäsi, jos haluat tietää, mitä kotonasi ja sen ympäristössä tapahtuu. Jos saat hälytyksen poikkeustilanteesta, voit tarkistaa kamerakuvat saman tien puhelimestasi etäyhteydellä. Laadukkaat kamerat tallentavat vuorokauden ympäri kuvaa epämääräisistä kulkijoista. 

Voimme asentaa kotiisi myös kätevän ovipuhelinjärjestelmän, jolloin voit keskustella ovella seisovan henkilön kanssa, vaikka et olisikaan kotona. Voit avata oven etäyhteydellä, jos esimerkiksi perheen ekaluokkalainen on tullut koulusta kotiin ilman avaimia.

Näin kokonaisuus toimii arjen osana

Hälytys- ja valvontajärjestelmät toimivat automaatiolla älykodin osana juuri siten kuin haluat. Kun saavut kotiin, automaatio avaa ja sulkee portit sekä lukot ja kytkee valaistuksen päälle sinne, missä valoa tarvitaan. Kun menet nukkumaan, voit aktivoida talosi kuorisuojauksen yhdellä napin painalluksella ja matkaat höyhensaarille turvallisin mielin. Kuorisuojaus laukaisee hälytykset, jos esimerkiksi ikkuna rikotaan.

Kun lähdet kotoa, voit kytkeä hälytysjärjestelmän päälle. Tällöin automaatio lukitsee ovet, sammuttaa valot, katkaisee sähkön ohjatuista pistorasioista, sulkee vedensyötön, alentaa huoneiden lämpötilaa ja ilmavaihtoa sekä sammuttaa kaikki AV-laitteet. Säästät samalla energiakuluissa.

Genelec-Miltton
Lohjan älykoti ja turvajärjestelmät

Turvaamme kotisi

Me olemme älykotien ja turvajärjestelmien ammattilaisia, joten voit jättää huoletta kotisi suojauksen meidän harteillemme. Nukut yösi hyvin ja lomailet rauhassa, kun tiedät, että kotisi on turvassa kaikilta ulkopuolisilta uhilta. Me emme pelkästään asenna yksittäisiä kameroita ja liiketunnistimia, vaan rakennamme kokonaisuuden, joka tuo helppoutta arkeesi. Jos haluat kuulla, mitä kaikkea turvajärjestelmillä pystytään saavuttamaan, pyydä meidät kartoituskäynnille.

Digisähkö Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvaurakoitsija.

Referenssejämme

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Luxury Villa, Cannes

A Tee-rific smart home

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy