KNX- ja Dali-ohjelmointi - Digisähkö Oy

Ohjelmointi

Ohjelmointi nivoo kokonaisuuden yhteen ja luo kodin, jossa eläminen on vaivatonta, turvallista ja toimivaa.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

KNX- ja Dali-ohjelmointi Digisähköstä 

Tarjoamme KNX- ja Dali-ohjelmoinnit kaikkiin älykoteihin. Ohjelmointi nivoo kokonaisuuden sulavasti yhteen. 

Ohjelmoinnilla älykotiin luodaan äly. Kun kaikki kodin toiminnot kommunikoivat keskenään ja toimivat itsenäisesti elämän taustalla, voidaan puhua älykodista. 

Meidän kauttamme saat koko paketin: suunnittelun, laitteet, asennuksen ja ohjelmoinnin. Tuotamme myös erillistä Dali- ja KNX-ohjelmointipalvelua muille urakoitsijoille. 

KNX-ohjelmointi: joustava ja mukautuva taloautomaatiojärjestelmä 

KNX-ohjelmointi on olennainen osa KNX-taloautomaatiojärjestelmää, joka on monipuolinen ja joustava ratkaisu eri käyttökohteissa.

KNX perustuu avoimeen standardiin, mikä takaa laaja-alaisen yhteensopivuuden eri valmistajien laitteiden kanssa. 

Digisähkö

KNX-ohjelmoinnin hyötyjä:

Räätälöitävyys: KNX-ohjelmoinnin kautta järjestelmän räätälöinti on helppoa erilaisten tarpeiden mukaan. Voit yhdistää eri sovelluksia, kuten valaistus-, ilmanvaihto-, lämmitys- ja turvajärjestelmiä, sekä äänentoistoa. 

Muuntautuvuus: KNX-ohjelmointi tukee järjestelmän kehittymistä ajan myötä. Uuden laitteen lisääminen tai uuden toiminnon integroiminen on nopeaa ja joustavaa, mikä takaa kustannustehokkuuden pitkällä tähtäimellä. 

Energiatehokkuus: KNX-ohjelmointi auttaa optimoimaan energiankulutusta, kun ohjaat lämmitys-, jäähdytys-, valaistus- tai ilmanvaihtojärjestelmiä. Tämä tuo pienempiä energiakustannuksia. 

Integrointi: KNX-ohjelmoinnin avulla eri laitteistot voidaan niveltää yhteen, mahdollistaen tehokkaan yhteistoimivuuden. 

Käyttäjäystävällisyys: KNX-järjestelmän ohjelmointi tapahtuu ETS-ohjelmistolla, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa monipuolisia työkaluja erilaisten sovellusten toteuttamiseen. Käyttäjät voivat hallita ja ohjata järjestelmää esimerkiksi älypuhelimen sovelluksella, mikä parantaa käyttömukavuutta ja käytettävyyttä. 

Luotettavuus: KNX on yleisesti hyväksytty ja käytetty standardi maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että sen ohjelmointi ja käyttö ovat erittäin luotettavia. 

KNX-ohjelmoinnin ansiosta taloautomaatiojärjestelmä tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä joustavuuden ja laajennettavuuden muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta se sopii erinomaisesti niin uusiin kuin remonttikohteisiin.

DALI-ohjelmointi ja sen hyödyt 

Dali-valaistusjärjestelmä (Digital Addressable Lighting Interface) on innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa älykästä ja energiatehokasta valaistuksen ohjausta ja hallintaa. 

DALI-ohjelmointi tarjoaa mukautuvan valaistuksen, joka vastaa käyttäjän tarpeisiin saumattomasti. Ajan, päivänvalon sekä tilannekohtaisten ohjelmien, kuten himmennysten ja värilämpötilasäätöjen avulla voidaan luoda helposti valaistus, joka on sekä miellyttävä että samalla myös tehokas. 

Hyödyt 

 • Parempi suorituskyky
 • Luotettavuus  
 • Selkeämpi käyttöliittymä 
 • Paremmin mukautuva ohjelmisto  
 • Kehittyneemmät ominaisuudet 

Ohjelmointi tekee älytalon

Ohjelmoinnilla määritellään se, kuinka talo toimii. Jotta voidaan puhua älykodista, on kaikkien älytoimintojen keskusteltava keskenään. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että palohälytys kytkee koko talon valaistuksen päälle, lähettää hälytyksen ja valvontakamerakuvat asukkaan puhelimeen sekä sammuttaa ilmanvaihdon ja sähkölaitteet.  

Laadukas suunnittelu ja hyvin toteutetut laiteasennukset ovat toimivan älykodin taustalla. Ohjelmointi nivoo kokonaisuuden yhteen ja luo kodin, jossa eläminen on vaivatonta, turvallista ja toimivaa.

KNX ja Dali -ohjelmointipalvelu urakoitsijoille 

Tarjoamme ohjelmointipalvelua myös muille urakoitsijoille. Näin useammat sähköurakoitsijat voivat viedä älyhankkeita maaliin ilman omaa ohjelmointiosaamista. Tarjoamme myös konsultointipalvelua kaikkiin älyhankkeisiin. 

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat älyratkaisuihin näkemystä tai kokenutta ohjelmointiosaajaa. Me olemme kokonaisvaltainen ammattilainen, joka tuntee älykotien kaikki ratkaisut, haasteet ja mahdollisuudet. 

Digisähkö
Digisähkö auttaa sinua suunnittelemaan itsellesi älykodin.

Miksi Digisähkö?

 • Meillä on käytössämme modernit työkalut ja ohjelmat
 • Ammattitaitoiset, kokeneet ohjelmoijat
 • Hyvä, huolellinen suunnittelu
 • Näyttöä laadukkaista toteutuksista
 • Näkemystä ja ideoita, jotta asiakas saa älykodistaan kaiken irti
 • Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla: teemme älykoteihin muutoksia ja lisäyksiä myös myöhemmin
 • Tekninen tuki aina saatavilla

Referenssejämme

Suomen Kansallismuseo

Vapaa-ajan asunto Päijänteellä

Ullakkohuoneisto Meritullinkatu

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy