Elokuvahuoneet ja monihuonejärjestelmät - Digisähkö Oy

Kodin viihde

Kun haluat tehdä kodistasi ainutlaatuisen viihdekeitaan, ota yhteyttä.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kodin viihdemaailma ansaitsee parasta

Kotisi on osa sinua, siksi siihen kannattaa panostaa. Kun yhdistät kotisi erilaiset viihdelaitteet yhteen automaatiojärjestelmään, teet kodistasi toimivan ja ylellisen. Onko se elokuvahuone, monihuonejärjestelmä vai jokin muu uniikki ratkaisu? Siitä päätät sinä.

Parhaat tulokset tässä työssä tuo näkemyksellinen suunnittelu, laadukas toteutus ja pitkä kokemus yhdistyvät.

Kotiteatterit ja tunnelmallinen elokuvahuone

Digisähkö on kotiteattereiden toteuttamisen erikoisasiantuntija. Meiltä saat kaiken – tilan, akustiikan, rakenteiden, laitteiden ja koko järjestelmän suunnittelun ja käytännön toteutuksen. Ja niin yksilöllinen elokuvahuone on valmis.

Elokuvaillat ja suuret urheilujuhlat saavat kokonaan uuden ulottuvuuden tekniikaltaan, akustiikaltaan ja valaistukseltaan oikein suunnitellussa kotiteatterissa. Valitse illan elokuva mediakirjastostasi kosketusnäytön hipaisulla – automaatio hoitaa niin äänen kuin kuvan, valaistuksen, lämpötilan ja ilmastoinnin sopiviksi. Itse voit keskittyä korkeatasoiseen viihteeseen ja miellyttävään tilanteeseen.

Kotiteatterin rakentaminen on monen osa-alueen onnistumisen summa; ääni, kuva, laitteisto, valaistus, tilan toimivuus, huonekalut, akustiikka ja ohjaus ovat avainasemassa. Automaatiojärjestelmällä viet kotiteatterisi aivan uudelle tasolle: ohjaat tilan tunnelmaa ja tekniikkaa keskitetysti yhdestä säätimestä. Automatisoinnilla luot erilaisia tilanteita ja tunnelmia tarpeesi mukaan ja aktivoit niitä helposti, halutessasi vaikkapa äänikomennoin.

Kodin äänentoiston monihuone­järjestelmät

Kun kodin äänentoisto on sinulle tärkeää monialueäänentoiston avulla luot kotiisi äänimaailman, joka ottaa talon kaikkien käyttäjien musiikkimieltymykset huomioon.

Laadukas kattava äänentoistojärjestelmä takaa, että saat mielimusiikkisi mukaasi juuri siihen tilaan mihin sen haluat – vaikka joka huoneeseen samanaikaisesti. Perheenjäsenet voivat kuunnella ja katsella eri ohjelmia samaan aikaan eri huoneissa.

Aamuherätyksen voit säätää juuri haluamaasi tunnelmaan ja ohjauskin onnistuu kätevästi järjestelmän ohjainpaneelista tai omasta älypuhelimestasi. Kodin jokaiseen tilaan voi hakea halutun musiikin kodin mediakirjastosta tai suoratoistopalveluista. Voit siis jatkaa lempimusiikkisi kuuntelua vaikkapa terassilla, pihalla tai jopa saunassa.

Liittämällä monihuonejärjestelmä (zone) kodin automaatiojärjestelmään hallitset joka huoneen kuvaa ja ääntä juuri niin kuin haluat.

Saat meiltä koko paketin

Me Digisähköllä olemme kotiteattereiden, elokuvahuoneiden ja monihuonejärjestelmien erikoisasiantuntija. Meiltä saat akustiikan, laitteet ja järjestelmän suunnittelusta toteutukseen. Itse saat keskittyä korkeatasoiseen viihteeseen ja sulavasti toimivaan järjestelmään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Peli- ja kuuntelu­huoneet

Kun toiveissasi on tila, joka on tarkoitettu musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun tai pelaamiseen – ota yhteyttä Digisähköön. Meiltä löydät parhaat ratkaisut stereokuuntelusta monikanavajärjestelmiin, näyttöihin, akustiikan optimointiin, elokuvahuoneisiin, videojärjestelmiin ja custom- huonekaluihin.

Kustomoinnit

Kun etsit kotiisi erikoisratkaisuja, kuten kalusteisiin tai tilaan piilotettuja moottoroituja näyttöjä tai kaiuttimia jotka tuodaan esiin tarvittaessa, me tiedämme mitä tehdä. Digisähkön valikoimista löytyy myös äänentoiston täysin näkymättömäksi tekeviä, tilakokonaisuuteen sulautuvia seinä- ja kattokaiuttimia.

Ulkotilat

Haaveiletko grillaamisesta tai auringonotosta terassilla mielimusiikkisi soidessa taustalla? Haluaisitko tanssia nurmikolla erinomaisen äänentoiston tahdissa? Digisähköstä saat säänkestävät ja laadukkaat ratkaisut ulkotilojen kuvan sekä äänentoiston tarpeisiin. Ulkojärjestelmät voidaan helposti liittää osaksi kotisi automaatiojärjestelmää, jolloin viihtyminen ulkotiloissa saa aivan uuden ulottuvuuden!

Referenssejämme

Villa Jubilee, Helsinki

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Elokuvaharrastajan älykoti

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy