Älyvalaistus tuo kotiisi viihtyisyyttä - Digisähkö Oy

Älyvalaistus

Älykäs valaistus tuo kotiisi tunnelmaa, helppoutta ja viihtyisyyttä.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Älyvalaistus tarjoaa kodikkuutta, energiansäästöä ja turvallisuutta

Älyvalaistus on elektronisesti ohjattu valaistusjärjestelmä, jonka hallinta on tehty käytännönläheiseksi ja helpoksi. Älyvalaistus tuo kotiisi tunnelmaa, helppoutta, energian säästöä ja turvallisuutta. 

Voit unohtaa erilliset valaisimet ja kymmenet valokatkaisijat ympäri huoneistoa, sillä älyvalaistus yhdistää kaikki kodin valot ja kokonaisuus toimii automaattisesti elämäsi mukaan. 

Me Digisähköllä suunnittelemme, asennamme ja ohjelmoimme älyvalaistusratkaisut niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Saamme kotisi ja pihapiirisi valaistuksen toimimaan juuri siten kuin haluat!

Älyvalaistus luo sopivan tunnelman joka tilanteeseen

Älyvalaistus pystyy luomaan sopivan tunnelman jokaiseen tilanteeseen. Oli kyseessä sitten räiskyvä James Bond -elokuvailta, romanttiset illallistreffit, puutarhajuhlat tai tunnelmallinen kirjanlukuhetki viltin alla, voit valita sovelluksesta yhdellä painalluksella oikean valaistuksen. 

Valittu valaistustilanne voi kattaa vain yhden huoneen valaisimet tai voit asettaa vaikka koko talon puutarhaa myöten valmiiksi näyttävää illallisjuhlaa varten. Älyvalaistus mahdollistaa eri kokonaisuuksien hallinnan joko yksittäisissä huoneissa tai koko talossa. Luot sovellukseen helposti omia valaistustilanteita ja ohjailet niitä näppärästi seinäpainikkeen, mobiilisovelluksen tai äänikomentojen avulla.

Älyvalaistus säästää energiaa 

Älyvalaistus tarjoaa useita tapoja säästää energiaa ja pienentää valaistuksesta aiheutuvaa ympäristövaikutusta sekä sähkölaskua. Tämä saavutetaan älykkäillä ominaisuuksilla, automaatiolla ja käyttäjän helposti säädettävillä asetuksilla. 

  • Liiketunnistimet ja läsnäoloilmaisimet: Perinteinen valaistus pysyy usein päällä tarpeettomasti huoneissa tai tiloissa, joissa ei ole liikettä tai ihmisiä. Älyvalaistuksen liiketunnistimet ja läsnäoloilmaisimet voivat havaita, onko huoneessa toimintaa ja säätää valaistuksen automaattisesti sen mukaan. Jos huone on tyhjä, valot himmenevät tai sammuvat kokonaan säästäen energiaa. 
  • Ajastukset ja automaattiset aikataulut: Älyvalaistuksessa voi asettaa valot päälle ja pois tietyllä aikataululla tai perustuen auringonlaskun ja -nousun aikoihin. Esimerkiksi kodin ulkovalot voidaan asettaa syttymään automaattisesti hämärän tultua ja sammumaan aamulla, mikä lopettaa tarpeettoman valaistuksen ja vähentää energiankulutusta. 
  • Kirkkauden säätö: Älyvalaisimet mahdollistavat valojen kirkkauden säätämisen tilanteen mukaan. Ei tarvitse pitää valoja täydellä teholla, kun hämärä valo riittää esimerkiksi tunnelman luontiin tai median katseluun. Kirkkauden säätö ei ainoastaan säästä energiaa, vaan pidentää myös valaisimien käyttöikää. 
  • Etäohjaus ja sovellusintegraatiot: Älypuhelinsovellusten avulla käyttäjät voivat tarkkailla ja hallita valaistusta etäältä. Tämä tarkoittaa, että unohtuneet valot voidaan sammuttaa missä tahansa oletkin, mikä vähentää tarpeetonta energiankulutusta. 

Myös älykotiin integroitu järjestelmä voi itse tunnistaa säästöpotentiaalit ja tehdä säädöt puolestasi, esimerkiksi yhdistämällä sääennusteiden tietoja valaistuksen säätämiseen. 

Älyvalaistuksen avulla ei ainoastaan paranneta energiatehokkuutta, vaan myös lisätään asumismukavuutta ja joustavuutta. Se sopeuttaa valaistuksen ihmisten tarpeiden mukaisesti ilman jatkuvaa manuaalista säätämistä. 

Älyvalaistus mukautuu tarpeisiisi

Onko kotisi valaistus suloinen sekoitus led-nauhoja, lattia- ja seinävalaisimia sekä spotti- ja design-valoja, joissa kaikissa on oma katkaisija? Älyvalaistus varmistaa, että jatkossa ohjailet kaikkia valoja helposti yhden käyttöliittymän kautta vaikka sohvalla istuen. 

Valaistus saadaan elämään älykkäästi arkirytmin ja vuorokaudenaikojen mukaan. Liiketunnistimella toimivat valot saadaan tuottamaan yöaikaan hämärämpää valoa kuin päivällä ja illalla. Vakiovalo-ohjaus huomioi luonnonvalon määrän ja pitää valaistuksen tason automaattisesti tasaisena. 

Turvallisuutta valaistuksella

Valaistuksen avulla voimme myös tehostaa kotisi turvallisuutta. Esimerkiksi murtohälytys voi käynnistää kirkkaat piha- ja sisävalot, jotta tunkeilijalla on mahdollisimman epämieluisat oltavat. Myös palohälytys voi käynnistää valaistuksen automaattisesti.

Älyvalaistus voidaan myös ohjelmoida toimimaan silloin, kun olet poissa kotoa, jolloin talo näyttää asutulta. Järjestelmä simuloi asukkaiden normaalia arkea valaistuksella, mikä saa rakennuksen näyttämään siltä, että siellä liikutaan.

Turvallisuutta valaistuksella 

Älyvalaistus voi myös tehostaa kotisi turvallisuutta. Esimerkiksi murtohälytys voi käynnistää kirkkaat piha- ja sisävalot, jotta tunkeilijalla on mahdollisimman epämieluisat oltavat. Myös palohälytys voi käynnistää valaistuksen automaattisesti. 

Älyvalaistus voidaan myös ohjelmoida toimimaan silloin, kun olet poissa kotoa, jolloin talo näyttää asutulta. Järjestelmä simuloi asukkaiden normaalia arkea valaistuksella, mikä saa rakennuksen näyttämään siltä, että siellä liikutaan. 

Miksi älyvalaistus Digisähköltä?

  • Toteutamme Suomen toimivimmat älykodit, mistä kertovat lukuisat merkittävät referenssimme.
  • Käytämme valaistuksen ohjaukseen vain yleisesti tunnettuja ja laadukkaita ohjausjärjestelmiä, joten et jää jumiin vain yhden toimijan varaan.
  • Meidän kauttamme saat yhteensopivat ja laadukkaat laitteet, siistin asennuksen sekä ohjelmoinnin.
  • Saat meiltä myös uudiskohteen sähkö- ja valaistussuunnitelmat.

Kysy lisää älyvalaistuksen toteutuksesta 

Älyvalaistus onnistuu Digisähkön asiantuntijoilta alusta loppuun, sillä meiltä saat valaistuksen suunnittelun, valojärjestelmien toimituksen sekä älyvalaistuksen asennuksen. Pystymme siis tarjoamaan kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen älyvalaistukseen. 

Olemme sähkön, älykotien ja hifin ammattilaisia, joten pureudumme jokaiseen kohteeseen korkealla ammattitaidolla ja erityisellä tarkkuudella. Emme jätä jälkeemme johtojen sekasortoa vaan tyylikkään ja saumattomasti toimivan kokonaisuuden. Jos haluat kuulla, mihin kaikkeen älyvalaistus pystyy, pyydä meidät kartoituskäynnille! 

Digisähkö suunnittelee älyvalaistuksen.

Referenssejämme

A Tee-rific smart home

Villa Jubilee, Helsinki

Vapaa-ajan asunto Päijänteellä

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy