Älyvalaistus tuo kotiisi viihtyisyyttä - Digisähkö Oy

Älyvalaistus

Älykäs valaistus tuo kotiisi tunnelmaa, helppoutta ja viihtyisyyttä.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Älyvalaistus tekee kodin

Älykäs valaistus tuo kotiisi tunnelmaa, helppoutta ja viihtyisyyttä. Voit unohtaa erilliset valaisimet ja kymmenet valokatkaisijat ympäri huoneistoa, sillä älyvalaistus yhdistää kaikki kodin valot ja kokonaisuus toimii automaattisesti elämäsi mukaan.

Me suunnittelemme, asennamme ja ohjelmoimme älyvalaistusratkaisut niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Saamme kotisi ja pihapiirisi valaistuksen toimimaan juuri siten kuin haluat.

Tunnelmaan sopiva valaistus aina painalluksen päässä

Luo älyvalaistuksella juuri tilanteeseen sopiva tunnelma. Oli kyseessä sitten räiskyvä James Bond -elokuvailta, romanttiset illallistreffit, puutarhajuhlat tai tunnelmallinen kirjanlukuhetki viltin alla, voit valita sovelluksesta yhdellä painalluksella oikean valaistuksen. 

Valittu valaistustilanne voi kattaa vain yhden huoneen valaisimet tai voit asettaa vaikka koko talon puutarhaa myöten valmiiksi näyttävää illallisjuhlaa varten. Luot sovellukseen helposti omia valaistustilanteita ja ohjailet niitä näppärästi seinäpainikkeen, mobiilisovelluksen tai äänikomentojen avulla

Älyvalaistus mukautuu tarpeisiisi

Onko kotisi valaistus suloinen sekoitus led-nauhoja, lattia- ja seinävalaisimia sekä spotti- ja design-valoja, joissa kaikissa on oma katkaisija? Me varmistamme, että jatkossa ohjailet kaikkia valoja helposti yhden käyttöliittymän kautta vaikka sohvalla istuen.

Valaistus saadaan elämään älykkäästi arkirytmin ja vuorokaudenaikojen mukaan. Liiketunnistimella toimivat valot saadaan tuottamaan yöaikaan hämärämpää valoa kuin päivällä ja illalla. Vakiovalo-ohjaus huomioi luonnonvalon määrän ja pitää valaistuksen tason automaattisesti tasaisena.

Turvallisuutta valaistuksella

Valaistuksen avulla voimme myös tehostaa kotisi turvallisuutta. Esimerkiksi murtohälytys voi käynnistää kirkkaat piha- ja sisävalot, jotta tunkeilijalla on mahdollisimman epämieluisat oltavat. Myös palohälytys voi käynnistää valaistuksen automaattisesti.

Älyvalaistus voidaan myös ohjelmoida toimimaan silloin, kun olet poissa kotoa, jolloin talo näyttää asutulta. Järjestelmä simuloi asukkaiden normaalia arkea valaistuksella, mikä saa rakennuksen näyttämään siltä, että siellä liikutaan.

Miksi älyvalaistus Digisähköltä?

  • Toteutamme Suomen toimivimmat älykodit, mistä kertovat lukuisat merkittävät referenssimme.
  • Käytämme valaistuksen ohjaukseen vain yleisesti tunnettuja ja laadukkaita ohjausjärjestelmiä, joten et jää jumiin vain yhden toimijan varaan.
  • Meidän kauttamme saat yhteensopivat ja laadukkaat laitteet, siistin asennuksen sekä ohjelmoinnin.
  • Saat meiltä myös uudiskohteen sähkö- ja valaistussuunnitelmat.

Valaisemme kotisi

Olemme sähkön, älykotien ja hifin ammattilaisia, joten pureudumme jokaiseen kohteeseen korkealla ammattitaidolla ja erityisellä tarkkuudella. Emme jätä jälkeemme johtojen sekasortoa vaan tyylikkään ja saumattomasti toimivan kokonaisuuden. Jos haluat kuulla, mihin kaikkeen älykkäällä valaistuksella pystytään, pyydä meidät kartoituskäynnille.

Digisähkö suunnittelee älyvalaistuksen.

Referenssejämme

A Tee-rific smart home

Villa Jubilee, Helsinki

Vapaa-ajan asunto Päijänteellä

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2023 Digisähkö Oy