Kotiautomaatio on modernia, älykästä mukavuutta - Digisähkö Oy

Kotiautomaatio osana älykotia

Kotiautomaatio maksimoi asumis­mukavuuden ja tekee arjestasi sujuvaa sekä energia­tehokasta.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

kotiautomaatio

Kotiautomaatio on modernia, älykästä mukavuutta

Digisähkö automatisoi kotisi kaikki laitteet samaan järjestelmään – pystyt ohjaamaan kätevästi kotisi valaistusta, ilmastointia, viihde­laitteita tai vaikkapa rikosilmoitin­laitteita. Pystymme rakentamaan ja ohjelmoimaan järjestelmämme juuri sellaiseksi, kuin haluat!

Jääkiekkotähden suosittelema

”On sitten iso tai pienempi asia niin homma toimii, asiat hoidetaan hyvin ja palvelu pelaa. Suosittelen lämpimästi!”

Toteutimme Inkooseen moni­puolisella ja tasokkaalla koti­automaatiolla varustetun vapaa-ajan asunnon pelaajauransa lopettaneen jääkiekko­maalivahti Niklas Bäckströmin perheelle. Katso video projektin hulppeasta lopputuloksesta!

Kotiautomaatioon voidaan liittää lähes kaikki sähköllä toimivat kodin laitteet.

Hanki arkeesi helppoutta ja luksusta

Kotiautomaatioon voidaan liittää lähes kaikki sähköllä toimivat kodin laitteet ja talotekniikka. Automaation avulla laitteita, valoja ja talotekniikkaa voidaan käynnistää, säätää ja sulkea automatisoidusti ennalta ohjelmoitujen sääntöjen mukaan. Taloautomaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta ohjaamalla huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta.

Digisähkö on edelläkävijä suomalaisten, modernien kotien taloautomaatio asennusprojekteissa. Kun haluat viedä kotisi asuinmukavuuden uudelle tasolle, ota yhteyttä niin jutellaan lisää »

Olemme myös rakentaneet Espooseen monipuolisen esittelytilan, jossa voit tutustua taloautomaation mahdollisuuksiin ja kokeilla laitteita omakohtaisesti.

Kodin viihde

Yhdistämme kotiteatterin, äänen­toiston ja pelikonsolit talo­automaation piiriin käden käänteessä. Kun katsot elokuvaa, automaatio hoitaa äänen, kuvan, valaistuksen, lämpötilan ja ilmastoinnin sopiviksi. Musiikki käynnistyy halutessasi automaattisesti esimerkiksi valaistuksen mukana. Voit myös asettaa laitteisiin esimerkiksi aika­rajoituksia, jotta voit seurata lastesi tv- tai peliaikaa.

Kodin viihde

Kodin turvallisuus

Taloautomaatioon voidaan liittää myös turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia: kaikki turvajärjestelmät kuten kamerat, murtohälyttimet sekä liike-, palo- ja vuotoilmaisimet. Voimme asentaa myös kotona/poissa -ominaisuuden, jolloin saat tiedon siitä, että lapsesi ovat saapuneet kotiin turvallisesti.

Valaistus elää kanssasi

Teemme kotisi valaistuksesta juuri sellaisen, kuin haluat: liike­tunnistimella toimivat eteisen valot helpottavat kotiin saapu­mista ja valojen auto­maattinen himmennys iltaisin nostaa asumis­­mukavuutta. Voit myös sammuttaa kaikki kotisi valot yhdestä napista tai etänä. Valaistus toimii halutessasi esimerkiksi sensoreilla tai ääni­komennoilla. Talo­automaatio tekee valaistuksen hallinnasta energia­tehokasta ja helppoa.

“Miten kätevä on kotoa lähtiessä painaa napista kaikki asunnon valot ja AV-laitteet pois päältä. Vauhdikkaan aamulähdön jäljiltä päälle jääneet valot voi sammuttaa myös kännykällä.”

Lämpötilan ja ilmanvaihdon ohjaus

Tiesitkö, että huoneiden lämpötilan ja ilmanvaihdon ohjaus voidaan yhdistää yhteiseen automaatiojärjestelmään, laitevalmistajasta riippumatta? Näin voit ohjata kotisi tiloja keskitetysti yhdestä lähteestä.

Modernissa kodissa lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, venttiilien ja moottoroitujen laitteiden ohjaus tapahtuu yhdestä järjestelmästä. Mukavuuden lisäksi tämä lisää turvallisuutta: kun esimerkiksi poistut kotoa, järjestelmän ”Poissa”-tila säätää lämpötilaa ja ilmanvaihtoa, sulkee vesiventtiilin, lukitsee ovet ja aktivoi murtohälyttimen. Kätevää, vai mitä?

Jätä automaation suunnittelu ja ohjelmointi aidolle osaajalle

Digisähkö on edelläkävijä suomalaisten, modernien kotien taloautomaation asennusprojekteissa. Erotumme perinteisistä sähköurakoitsijoista syvällisellä osaamisellamme ja kyvyllämme yhdistää saumattomasti erilaiset järjestelmät toisiinsa. Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista useimmista merkittävistä taloautomaatiojärjestelmistä, kuten KNX ja Control4.

Digisähkö

Referenssejämme

A Tee-rific smart home

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Luxury Villa, Cannes

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Taloautomaatio uudis- ja saneerauskohteisiin

Taloautomaatio voidaan asentaa mihin tahansa asuntoon, mutta järjestelmän asentaminen on luonnollisesti helpointa asunnon rakennusvaiheessa, lue lisää Kaikkeus-älykodista. Uudisrakennuksessa rakenteet voidaan suunnitella suoraan automaation näkökulmasta ja kaapelointien asentaminen onnistuu yhdellä kertaa. Kumous-älykoti puolestaan sopii saneerauskohteeseen. Jälkiasennettavissa järjestelmissä käytämme mahdollisuuksien mukaan kaapeloitavia tai langattomia ratkaisuja.

 

Kaikkeus™

Älykoti uudisrakennukseen
Alk. 50 000 €

Tutustu Kaikkeus-älykotiin™

Kumous™

Älykoti saneerauskohteeseen
Alk. 15 000 €

Tutustu Kumous-älykotiin™

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy