Laadukkaat valvontakamerat kotiin - Digisähkö Oy

Valvontakamerat kotiin

Me turvaamme kotisi älykkäillä ratkaisuilla, jotka tuovat kaivattua mielenrauhaa elämään.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Valvontakamerat kotiin -videovalvonnan avulla turvaat kotia.

Laadukkaat valvontakamerat tuovat turvaa kotiin

Enää ei tarvitse värvätä naapuria seuraamaan kodin lähistöllä hiippailevia hämärähemmoja lomamatkan aikana, sillä meiltä saat laadukkaat valvontakamerat kotiin käyttövalmiiksi asennettuna.

Kameravalvonta auttaa seuraamaan kodin tapahtumia puhelimella vaikka vuorokauden ympäri, missä ikinä oletkin. Saat hälytyksen kaikista poikkeustilanteista. Videovalvonta tuo turvaa ja helpotusta arkeen.

Me toteutamme koko paketin: kameravalvonnan suunnittelun, laadukkaat laitteet, asennuksen ja ohjelmoinnin. Anna ammattilaisen laittaa omakotitalon valvontajärjestelmä kerralla kuntoon!

Lomaile turvallisin mielin

Kun kotiasi valvotaan, voit lomailla hyvillä mielin kesämökillä tai palmun katveessa pidempiäkin aikoja. Voit seurata videokameran tallenteita etänä vaikka suoraan riippumatosta ja tiedät aina, mitä kotisi ympäristössä tapahtuu. Kun kameravalvonta havaitsee liikettä, saat sähköpostiisi hälytyksen ja valokuvia tilanteesta. Uusimmat ratkaisut tunnistavat jopa kasvoja tai rekisterikilpiä.

Valvontakamerat voidaan sijoittaa siten, että ne valvovat juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kotisi lisäksi voit tarkkailla esimerkiksi kesämökkiäsi, autoasi tai venettäsi.

Kodin kameravalvonta mahdollistaa huolettoman lomailun.
Kameravalvonta tuo kotiin turvaa.

Kaikki alkaa kartoituskäynnistä

Kun pyydät meidät kartoituskäynnille, käymme tarkoin läpi tarpeesi, budjettisi sekä erilaiset toteutusvaihtoehdot. Jos kyseessä on uudiskohde, kannattaa kameravalvonta sekä muut mahdolliset älykodin toiminnot ottaa huomioon jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. 

Asennamme kamerat paikoilleen siististi ja huomaamattomasti. Sen jälkeen liitämme ne verkkoon ja ohjelmoimme ne toimimaan halutulla tavalla. Pyrimme aina langallisiin ratkaisuihin, sillä ne ovat luotettavampia ja toimintavarmempia kuin langattomat versiot. Kun kaikki on valmista, annamme vielä kattavan käyttökoulutuksen, jotta kameroiden käyttö sujuu jatkossa vaivatta.

Kameravalvonta kotiin ja julkisiin tiloihin

Olemme rakentaneet älykkäitä kameravalvontajärjestelmiä myös julkisiin tiloihin, esimerkiksi kauppakeskusten parkkihalleihin. Kamerat lukevat rekisterikilpiä ja seuraavat autojen saapumista parkkihalliin ja sieltä pois. Tätä dataa voidaan hyödyntää esimerkiksi silloin, kun parkkihallin käyttökokemusta halutaan kehittää.

Laadukkaat valvontakamerat voivat myös tunnistaa ja lajitella ihmisiä demografisten tietojen perusteella. Tämä tarjoaa tärkeää statistiikkaa esimerkiksi kauppakeskuksille. Oli tarpeesi mikä tahansa, kysäise meiltä siihen ratkaisua. Kauttamme saat parhaat laitteet, turvallisen ja siistin asennuksen sekä ohjelmoinnin, jolla kokonaisuus saadaan toimimaan haluamallasi tavalla.

Kameravalvonta kokoustilassa.
Laadukkaat valvontakamerat kotiin.

Miksi ottaa yhteyttä Digisähköön?

Omakotitalon valvontajärjestelmä kannattaa tilata aina kokeneelta ammattilaiselta. Me turvaamme kotisi älykkäillä ratkaisuilla, jotka tuovat kaivattua mielenrauhaa elämään ja vapauttavat naapurin Pentin vahtivuorosta lomamatkojesi aikana.

Meiltä onnistuvat myös muut turvaratkaisut, kuten murtosuojaus, kotikolosi turvaamiseksi. Asennamme ja ohjelmoimme esimerkiksi hälytysjärjestelmiä, jotka ilmoittavat mahdollisista tunkeilijoista tai orastavista tulipaloista.

Digisähkö Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvaurakoitsija.

Referenssejämme

A Tee-rific smart home

Talo Ahtola

Digisähköä voin suositella lämpimästi!

Anitra Ahtola, Espoo

Omakotitalo Espoo

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy