Toimitilojen talotekniikka - Digisähkö Oy

Toimitilojen talotekniikka

Automatisoimalla toimitilasi nykyaikaisin sähköjärjestelmin voit keskittyä pelkästään tuottavan työn tekemiseen.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

esitystekniikka

Toimitilojen älykäs talotekniikka lisää tuottavuutta

Yrityksen toimitilojen talotekniikka toimii parhaalla mahdollisella tavalla kun sähkönsyöttö, verkkoyhteydet, lämmitys, valaistus ja ilmanvaihto toimivat saumattomasti yhteen ja keskustelevat keskenään.

Automatisoimalla toimitilasi nykyaikaisin sähköjärjestelmin voit keskittyä pelkästään tuottavan työn tekemiseen. Säästät samalla sähkölaskussa sekä kohennat työn tekemisen mielekkyyttä ja tehokkuutta.

talotekniikka

Miksi valita Digisähkö?

Meiltä saat kokonaisvaltaiset sähköalan palvelut laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisten yritysten sekä toimitilojen tarpeisiin. Toimitilojen talotekniikka toteutetaan aina huolellisesti ja kohteen mukaan. Ratkaisumme ovat turvallisia, edustavia ja säilyttävät arvonsa pitkään. Meiltä saat suunnittelun ja konsultaation lisäksi mm:

  • sähköistykset ja kaapeloinnit
  • urakoinnit
  • automaatiojärjestelmät
  • valaistussuunnittelun
  • automaation ohjelmoinnit (KNX, Dali/Helvar, Control4)

Toimiva tietoliikenneverkko 

Hyvin suunniteltu ja kapasiteetiltaan oikein mitoitettu tietoliikenneverkko takaa sen, että tieto siirtyy juuri siellä ja silloin kuin sen pitääkin. Digisähkö toteuttaa ammattitaidolla lähiverkkojen kaapeloinnit ja valokuituasennukset, luotettavasti ja aikataulussa. Asennetun verkon toimivuus sekä suorituskyky testataan ja dokumentoidaan huolellisesti. Meiltä saat myös tarvittaessa lähiverkon aktiivilaitteet sekä asennus- ja ylläpitopalvelut.

Automaatiolla toimivaa esitystekniikkaa

Toimitilojen talotekniikka voi sisältää myös laadukkaan esitystekniikan näyttöineen, kaiuttimineen, pöytäkaivoineen ja valaistuksineen. Ratkaisumme helpottavat esimerkiksi etäpalavereiden ja muiden kokousten järjestämistä, sillä ohjelmointi tuo käyttökokemukseen kaivattua näppäryyttä. Voit siis unohtaa takkuilevat yhteydet ja johtojen kanssa kikkailun, sillä kokonaisuuden hallinta on helppoa yhden mobiilikäyttöliittymän avulla.

av-järjestelmä

Ohjelmointipalvelu

Tuotamme myös sopimuskumppaneille ja urakoitsijoille ohjelmointipalvelua, jolloin toteutamme toimitilojen talotekniikan yhteistyössä. Tarjoamme myös konsultointia kaikkiin älyhankkeisiin. Ota yhteyttä ammattilaiseen, niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa!

Referenssejämme

Suomen Kansallismuseo

Verkkokauppa.com

Kaikki sähkö- ja verkkoasennukset hoituvat nopeasti ja juuri haluamallamme tavalla.

Markus Pätilä, Myyntijohtaja

Genelec-Miltton

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy