Älykäs ilmanvaihto ja lämmitys - Digisähkö Oy

Älykäs ilmanvaihto ja lämmitys

Älykkäästi toimivassa kodissa ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät toimivat automaattisesti elämisen taustalla.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

lämpötila

Älykäs ilmanvaihto ja lämmitys pitää kotisi sisätilat ihanteellisena

Miltä kuulostaa ihanteellisena pysyvä sisälämpötila ja älykäs ilmanvaihto, joka toimii automaatiolla ilman nappuloiden vääntelyä?

Älykkäästi toimivassa kodissa ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät toimivat automaattisesti elämisen taustalla. Oli kyseessä sitten 50 hengen ylioppilasjuhlat tai pakkasilta kotisohvalla kullan kainalossa, automatiikka hoitaa optimaalisen sisäilman ja lämpötilan puolestasi. Meiltä saat korkeatasoiset älyratkaisut suunniteltuna, asennettuna ja käyttövalmiiksi ohjelmoituna.

Ilmanvaihto joka kotiin

Älykäs ilmanvaihto on tärkeä osa kodin viihtyisyyttä ja terveellisyyttä. Me ohjelmoimme järjestelmän toimimaan automaattisesti siten, että se optimoi huoneessa olevan kosteuden ja hiilidioksidin määrän. Ilmanvaihtoa voi tarvittaessa myös säätää manuaalisesti mobiilisovelluksen kautta. Järjestelmään voidaan lisätä myös esimerkiksi takkakytkin ja automaattinen sammutus tulipalotilanteessa.

Älyratkaisuita kannattaa pohtia jo siinä vaiheessa, kun on hankkimassa ilmanvaihtokonetta, sillä kaikki mallit eivät ole integroitavissa järjestelmään. Tunnetuilta valmistajilta löytyy kattava valikoima malleja, joissa älyominaisuuksia voidaan hyödyntää. Joihinkin laitteisiin on myös saatavilla lisäosa, jonka kanssa älyratkaisut toimivat. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Älykäs ilmanvaihto ja lämmitys tuo asumiseen mukavuutta.

Kodin älykäs lämmitys

Valittavat älyratkaisut riippuvat talon lämmitystavasta. Jos talossa on vesikiertoinen lattialämmitys, älykäs lämmityksenohjaus saadaan yhdistettyä siihen vaivattomasti. Myös muita lämmitysmuotoja voidaan integroida järjestelmään esimerkiksi erillisten antureiden, älypattereiden tai älytermostaattien avulla.

Älykäs lämmitys pitää kodin sisälämpötilan automaattisesti miellyttävänä ja tasaisena vuoden ympäri. Automatiikka pitää huolen esimerkiksi siitä, että lattialämmitys nousee, jos ulkona on pakkasta. Näin esimerkiksi aamulla on aina mukava nousta sängystä ja tassutella kahvinkeittimen äärelle.

Lähde turvallisesti lomalle

Asetat kotisi helposti napin painalluksella lomatilaan, kun lähdet pidemmäksi aikaa pois kotoa. Älykäs järjestelmä pienentää lämmityksen ja ilmanvaihdon tehoa, jolloin energiaa säästyy loman aikana. Myös vedentulo voidaan sulkea, jotta vältytään vesivahingoilta. Tila myös katkaisee sähköt halutuista laitteista.

Kun olet palaamassa takaisin kotiin, voit ottaa lomatilan pois päältä jo etukäteen, jolloin koti on miellyttävän lämmin perille saavuttaessa. Sovellus myös hälyttää vikatilanteista lämmitys- tai ilmanvaihtojärjestelmissä olit sitten kotona tai reissussa.

Digisähkö

Ota ajoissa yhteys kotiautomaation ammattilaiseen

Kun uudisrakennusta suunnitellaan, älyratkaisut kannattaa miettiä kuntoon jo hyvissä ajoin. Meiltä saat vaaditun sähkösuunnitelman lisäksi myös suunnitelmat älyratkaisuiden toteuttamiseen, oli kyseessä sitten valaistus, hälytysjärjestelmät tai älykäs ilmanvaihto ja lämmitys.

Me saamme älytalon toimimaan haluamallasi tavalla, sinulle sopivalla budjetilla sekä ilman johtokaaosta ja lukuisia kaukosäätimiä. Me yhdistämme koko kodin yhden, itsenäisen järjestelmän varaan.

Referenssejämme

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Penthouse Helsinki

Villa K

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy