Kotiteatteri - Elokuvateatteri kotiin - Digisähkö Oy

Kotiteatteri

Toteuta unelmasi ja hanki elokuvateatteri kotiin

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kotiteatteri

Viihdehuone tekee unelmistasi totta

Toteutamme hulppeat ja teknisesti viimeistellyt viihdehuoneet asiakkaamme visioiden ja toiveiden mukaan.

Kyseessä voi olla esimerkiksi mediahuone tai elokuvateatteri kaikilla herkuilla. Kerro meille villeimmätkin ideasi, niin suunnittelemme ja toteutamme saumattomasti toimivan kokonaisuuden, joka ei jätä ketään kylmäksi. Toteuttamamme ratkaisut sopivat niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Elokuvateatteri kotiin

Yksityinen elokuvateatteri rakennetaan aina kotiteatterin ehdoilla, jolloin ääni, kuva ja katsomismukavuus menevät kaiken edelle. Olemme toteuttaneet esimerkiksi täysin pimeitä, ikkunattomia ja äänieristettyjä tiloja, joissa elokuvakokemuksesta saa kaiken irti. Lisämukavuutta tuovat laadukkaat istuimet juomatelineillä varustettuna. Kovimmat elokuvahifistelijät voivat hankkia jopa elokuvan kohtauksiin reagoivat penkit.

Äänenlaatu varmistetaan parhailla kaiuttimilla ja tilan täysakustoinnilla. Kuvanlaatu saadaan viilattua lähes Hollywood-tasoiseksi oikein valitulla tekniikalla. Lisäksi tilaan saadaan lisää eloa elokuvan mukana vaihtuvilla värivaloilla ja muilla tehosteilla. Ja tätä kaikkea voit ohjata helposti vain yhden käyttöliittymän kautta.

Kotiteatteri.
Kotiteatteri.

Mediahuone koko perheelle

Olemme toteuttaneet myös tyylikkäitä mediahuoneita, jotka eivät ole pimennettyjä elokuvateattereita vaan monipuolisia ja toiminnallisia oleskelutiloja. Kyseessä voi olla esimerkiksi olohuoneen kaltainen tila, jossa on suuri televisio, viimeistä huutoa oleva äänentoistolaitteisto, biljardipöytä ja viinikaappi. Voimme luoda myös erinomaiset olosuhteet esimerkiksi konsolipelaamiseen. 

Mitä tahansa perheesi tarvitsee laadukkaaseen viihdekokemukseen, me toteutamme sen tyylikkäästi ja toimintavarmasti. Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla kokonaisuutta käyttää koko perhe ongelmitta.

Tyylikäs kokonaisuus

Sen lisäksi, että kokonaisuus toimii hyvin yhteen, tekniikka on valittu huolella ja järjestelmää on helppo käyttää, varmistamme, että kokonaisuus myös näyttää hyvältä. Emme jätä jälkeemme johto- ja kaukosäädinviidakkoa, vaan sisustukseen ja rakenteisiin upotetun tekniikan, jota ei edes huomaa. Pystyt ohjaamaan kaikkea aina tilan valaistuksesta av-laitteisiin yhdellä mobiilisovelluksella, joten voit unohtaa käyttöohjenivaskat, erilliset kaukosäätimet ja ylimääräiset johdot. Voit keskittyä vain ja ainoastaan viihtymiseen!

Digisähkö
Kotiteatteri

Teemme älykästä elokuvateatteria Cannesiin

Olemme toteuttaneet unohtumattomia elokuva- ja viihde-elämyksiä tarjoavia tiloja koteihin, mutta osaamisemme tasosta kertoo myös se, että meidät valittiin toteuttamaan älykästä elokuvateatteria Cannesiin.

Referenssejämme

Elokuvaharrastajan älykoti

Luxury Villa, Cannes

A Tee-rific smart home

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

    Copyright © 2023 Digisähkö Oy