Kotiteatteri - Elokuvateatteri kotiin - Digisähkö Oy

Kotiteatteri

Toteuta unelmasi ja hanki elokuvateatteri kotiin

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kotiteatteri

Viihdehuone tekee unelmistasi totta

Toteutamme hulppeat ja teknisesti viimeistellyt viihdehuoneet asiakkaamme visioiden ja toiveiden mukaan.

Kyseessä voi olla esimerkiksi mediahuone tai elokuvateatteri kaikilla herkuilla. Kerro meille villeimmätkin ideasi, niin suunnittelemme ja toteutamme saumattomasti toimivan kokonaisuuden, joka ei jätä ketään kylmäksi. Toteuttamamme ratkaisut sopivat niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Elokuvateatteri kotiin

Kotiteatterin suunnittelussa ääni, kuva ja katsomismukavuus menevät kaiken edelle. Olemme toteuttaneet esimerkiksi täysin pimennettäviä ja äänieristettyjä tiloja, joissa elokuvakokemuksesta saa kaiken irti. Lisämukavuutta tuovat laadukkaat istuimet juomatelineillä varustettuna. Kovimmat elokuvahifistelijät voivat hankkia jopa elokuvan kohtauksiin reagoivat penkit.

Äänenlaatu varmistetaan parhailla kaiuttimilla ja tilan täysakustoinnilla. Kuvanlaatu saadaan viilattua Hollywood-tasoiseksi oikein valitulla tekniikalla. Lisäksi tilaan saadaan lisää eloa elokuvan mukana vaihtuvilla värivaloilla ja muilla tehosteilla. Ja tätä kaikkea voit ohjata helposti vain yhden käyttöliittymän kautta.

Kotiteatteri.

Mediahuone koko perheelle

Olemme toteuttaneet myös tyylikkäitä mediahuoneita, jotka eivät ole pimennettyjä elokuvateattereita vaan monipuolisia ja toiminnallisia oleskelutiloja. Kyseessä voi olla esimerkiksi olohuoneen kaltainen tila, jossa on suuri televisio, viimeistä huutoa oleva äänentoistolaitteisto, biljardipöytä ja viinikaappi. Voimme luoda myös erinomaiset olosuhteet esimerkiksi konsolipelaamiseen. 

Mitä tahansa perheesi tarvitsee laadukkaaseen viihdekokemukseen, me toteutamme sen tyylikkäästi ja toimintavarmasti. Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla kokonaisuutta käyttää koko perhe ongelmitta.

Tyylikäs kokonaisuus

Sen lisäksi, että kokonaisuus toimii hyvin yhteen, tekniikka on valittu huolella ja järjestelmää on helppo käyttää, varmistamme, että kokonaisuus myös näyttää hyvältä. Emme jätä jälkeemme johto- ja kaukosäädinviidakkoa, vaan sisustukseen ja rakenteisiin upotetun tekniikan, jota ei edes huomaa. Pystyt ohjaamaan kaikkea aina tilan valaistuksesta av-laitteisiin yhdellä mobiilisovelluksella, joten voit unohtaa käyttöohjenivaskat, erilliset kaukosäätimet ja ylimääräiset johdot. Voit keskittyä vain ja ainoastaan viihtymiseen!

Digisähkö
kotiteatterihuone.

Kotiteatterin suunnittelu

Kotiteatterin suunnittelu ja rakentaminen on iso projekti, mutta lopputulos tuo kotiisi uudenlaista viihtyvyyttä ja elokuvakokemuksen, josta voit nauttia vuosia. Kotiteatterin suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi nämä asiat. 

Tila ja sijainti –  Kotiteatterin käyttöön tarkoitetun tilan on oltava riittävän suuri, jotta siinä mahtuu mukavasti katsomaan elokuvia. Tärkeää on myös, että tilasta tehdään mahdollisimman äänieristetty. Mikäli olet rakentamassa taloa, kannattaa kotiteatterin suunnittelu ottaa huomioon jo kodin suunnitteluvaiheessa.

Laitteet – Tärkeimpiä laitteita ovat näyttö tai projektori, äänijärjestelmä ja mediasoitin. Nykyaikaisia kotiteattereita hallinnoidaan usein myös älykkäillä ohjausjärjestelmillä.

Suuri ja laadukas televisio tai valkokangas on välttämättömyys – Yleensä huoneeseen koitetaan saada niin suuri kuva kuin tykin optiikka ja huoneen mitat sallivat. Älytelevisiot tarjoavat yleensä myös sovelluksia, joiden avulla voi käyttää suoratoistopalveluita. Älyprojektorit voivat myös tarjota näitä ominaisuuksia.

Harkitse kaiutinjärjestelmää, joka voi synkronoida elokuvan äänen, mutta voidaan myös yhdistää muihin kodin älylaitteisiin. AV-järjestelmän ohjaus voidaan toteuttaa esimerikiksi Control4 -järjestelmällä, jolloin elokuvailta alkaa yhdellä napin painalluksella. 

Älyratkaisut – Mieti mitä älyratkaisuja haluat kotiteatteriisi, niitä voivat olla esimerkiksi valaistukseen ja laitteiden hallintaan liittyvät asiat tai piilotetut näytöt tai kaiutinjärjestelmät. Älykotiteatterissa kaikki laitteet voidaan yhdistää ja ohjata älypuhelimen tai tabletin avulla. Tämä saattaa edellyttää yhteensopivan keskitetyn hallintajärjestelmän tai älypuhelimelle tarkoitetun sovelluksen asentamista.

Muut varusteet – Mukavat istuimet ja erikoistehosteet, kuten valkokangasta kiertävät RGBW-LED-nauhat vievät katselukokemuksen täysin uudelle tasolle. Lisäksi kannattaa harkita tilaa elokuville tai pelikonsoleille. 

Kotiteatterin asennus

Älykotiteatterin asennus sisältää samat peruselementit kuin perinteisen kotiteatterinkin, mutta siinä yhdistetään teknologiaa ja älylaitteita, jotka tekevät kokemuksesta entistä nautittavamman.

Kun haluat kotiisi laadukkaan kotiteatterin, ota yhteyttä Digisähköön. Meiltä löydät parhaat ratkaisut stereokuuntelusta monikanavajärjestelmiin, näyttöihin, akustiikan optimointiin, videojärjestelmiin sekä custom- kalusteisiin ja erikoisratkaisuihin. Toteutamme toiveesi mukaan esimerkiksi tilaan piilotetut moottoroidut näytöt sekä kaiuttimet, jotka voit tuoda esiin silloin, kun haluat. Valikoimistamme löytyy myös äänentoiston täysin näkymättömäksi tekeviä, tilakokonaisuuteen sulautuvia seinä- ja kattokaiuttimia.

Digisähkö on kotiteattereiden toteuttamisen erikoisasiantuntija. Meiltä saat kaiken – tilan, akustiikan, rakenteiden, laitteiden ja koko järjestelmän suunnittelun ja käytännön toteutuksen. Älykkään kotiteatterin asennuksen jälkeen voit nauttia lempielokuvasi katsomisesta uudella tavalla, hallinnoiden koko tilaa yhdestä paikasta ja luoden täydellisen tunnelman älyvalaistuksella.

RGBW-LED-nauhat kotiteatterin valkokankaan ympärillä.
Kotiteatteri

Teemme älykästä elokuvateatteria Cannesiin

Olemme toteuttaneet unohtumattomia elokuva- ja viihde-elämyksiä tarjoavia tiloja koteihin, mutta osaamisemme tasosta kertoo myös se, että meidät valittiin toteuttamaan älykästä elokuvateatteria Cannesiin.

Referenssejämme

Elokuvaharrastajan älykoti

Luxury Villa, Cannes

A Tee-rific smart home

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy