Älykotijärjestelmät juuri sinun tarpeisiisi - Digisähkö Oy

Älykotijärjestelmä

Tee kodistasi turvallinen ja elämyksellinen lintukoto perheellesi päivittämällä sen älyominaisuudet tähän päivään.

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Älykotijärjestelmät saneerauskohteisiin.

Älykotijärjestelmä hoitaa kotiasi ja pitää perheestäsi huolta

Tee kodistasi turvallinen ja elämyksellinen lintukoto perheellesi päivittämällä sen älyominaisuudet tähän päivään. Kun valaistus, turvaratkaisut, lämmitys, ilmanvaihto ja viihde-elektroniikka keskustelevat keskenään ja toimivat automaatiolla, voit keskittyä ainoastaan elämästä nauttimiseen. 

Meiltä saat suunnittelun, laitteet, asennuksen ja koko paketin käyttövalmiiksi ohjelmoituna. Rakennamme tarpeisiisi täydellisesti sopivan älykodin, joka tuo elämääsi helppoutta ilman kaukosäädinpinoja ja lattialla risteileviä johtoja. Kokonaisuutta käyttää helposti koko perhe yhdellä puhelinsovelluksella!

Älykoti toimii tarpeidesi mukaan

Älykoti saadaan toimimaan juuri siten, kuin haluat, elämäsi rytmin ja tarpeidesi mukaan. Haluatko herätä uuteen aamuun siten, että verhot avautuvat, valot syttyvät, kahvinkeitin käynnistyy ja Antti Tuisku lähtee soimaan? Haluatko turvata kotisi voroilta, tulipaloilta ja vesivahingoilta, kun lomailet palmujen katveessa? Sinä päätät, mitä älykodiltasi haluat ja me asennamme tarvittavat älylaitteet ja -järjestelmät ja ohjelmoimme ne toimimaan automaattisesti elämisen taustalla.

Luo tunnelmaa valaistuksella

Kodissasi ja pihapiirissäsi on aina ihanteellinen ja tilanteeseen sopiva valaistus, kun kaikki kotisi valot liitetään samaan järjestelmään ja ohjelmoidaan kommunikoimaan keskenään. Voit luoda haluamiasi valaistustilanteita valmiiksi sovellukseen, jolloin käynnistät esimerkiksi tunnelmallisen leffaillan tai romanttisen illallisvalaistuksen yhdellä napin painalluksella. 

Nauti miellyttävästä sisäilmasta

Kotisi sisäilma ja lämpötila pysyvät miellyttävänä ja tasaisena kaikissa tilanteissa, kun käytössäsi on älykäs lämmitys ja ilmanvaihto. Järjestelmä lukee itsenäisesti muuttuvia tilanteita ja reagoi niihin. Näin esimerkiksi illalliskutsuilla ei pääse happi loppumaan ja tunnelma pysyy korkealla.

lämpötilan säätäminen älykotijärjestelmän kautta.
Älykotijärjestelmät tuo turvaa asumiseen.

Turvaa kotisi loman aikana

Tiedät aina, mitä kodissasi ja sen ympäristössä tapahtuu. Me asennamme älykkäästi toimivat valvontakamerat ja kodin hälytysjärjestelmät turvaamaan kotisi ja perheesi. Saat puhelimeesi valvontakamerakuvat sekä mahdolliset murto- ja palohälytykset missä ikinä oletkin.

Elä ja viihdy

Tuo viihde soljuvaksi ja helpoksi osaksi perheesi arkea. Toteutamme kaiken aina laadukkaista monihuonejärjestelmistä hulppeisiin yksityisiin elokuvateatterihin. Laadukkaat av-laitteet saadaan osaksi kodin sisustusta ilman johtojen sekamelskaa. Järjestelmän käyttäminen on helppoa koko perheelle, sillä kaikki tapahtuu yhdellä sovelluksella.

Miten älykotia käytetään?

Suosituin käyttöliittymämme älykodin ohjaukseen on lukuisissa arvosteluissa palkittu Control4-järjestelmä. Sähköistyksen perusta voi hyvin olla äärimmäisen luotettava KNX-järjestelmä, mutta käytettävyydeltään Control4 on ylivertainen. Katso tältä videolta miten helppoa Control4:n käyttö on.

Referenssejämme

Villa Jubilee, Helsinki

Kiekkotähti Niklas Bäckströmin merenrantahuvila

Elokuvaharrastajan älykoti

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen kokeneimmat asentajat ja asiantuntijat

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen, huumorintaju ja korkea työmoraali.

Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

Lue lisää tiimistämme

Jani Hirvonen

Sinua palvelee

Jani Hirvonen
Toimitusjohtaja

041 530 3010
jani.hirvonen@digisahko.fi

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy