Villa Jubilee, Helsinki - Referenssi

Villa Jubilee, Helsinki

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Villa Jubilee – kotiautomaatioparatiisi meren rannalla 

Digisähkö on suunnitellut helsinkiläisen kodin älykkääksi turvasatamaksi, joka on täynnä edistyneitä AV- ja kotiautomaatio-ominaisuuksia. Kiinteistö, joka ilmentää modernia elämää parhaimmillaan, sijaitsee upeassa harjumaastossa meren rannalla. Talo on rakennettu alusta alkaen kotiautomaatiota ajatellen. Talonomistajalla oli selkeä visio siitä miltä hän halusi kotinsa näyttävän, ja miten sen pitäisi toimia hänen perheensä tarpeiden mukaan. 

Control4-järjestelmä keskiössä 

Digisähkö auttoi älykotiasioissa ja tarjosi asiantuntevaa neuvontaa halutun automaatiotason saavuttamiseksi, sekä viihdejärjestelmien valinnassa. Talon sähköistyksen rungoksi valittiin avoimeen standardiin perustuva KNX-järjestelmä, ja valaistuksessa luotimme muuntojoustavaan DALI-järjestelmään. Keskeinen osa tässä integraatioprojektissa oli Control4-järjestelmän käyttöönotto, joka tarjosi kattavan hallinnan kaikkiiin kodin päätoimintoihin, mukaan lukien valaistus, lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi sekä ääni ja video. 

Yksinkertaisuus ja mahdollisimman helppo käytettävyys olivat kaiken aikaa keskiössä. Control4-järjestelmä ohjelmoitiin siten, että käyttäjäystävällisyys asetettiin etusijalle.Tämän tarkoituksena oli, että jokapäiväinen käyttö olisi mahdollisimman helppoa koko perheelle.  

Kaksi kotiteatterijärjestelmää 

Kotiviihteen osalta huomionarvoinen osa projektia oli kahden kotiteatterijärjestelmän rakentaminen, yksi olohuoneeseen ja erillinen kellarin oleskelutilaan. Näiden elokuvateatterien lisäksi Digisähkö varmisti, että talon useat alueet varustettiin sisä- ja ulkokaiuttimilla yhtenäisen ja paremman äänikokemuksen takaamiseksi.  

Myös makuuhuoneessa on oma äänijärjestelmä ja tv. 

Kiinteistö varustettiin myös langattomilla mikrofoneilla, joita käytetään muun muassa juhlissa.  

Turvallisuus kuntoon kameravalvonnalla 

Turvallisuus oli toinen tämän hankkeen painopiste. Digisähkö asensi kiinteistön alueelle laadukkaat turvakamerat. Ne valittiin turvakameroiden luotettavuuden ja erinomaisen kuvanlaadun perusteella, mikä lisää kiinteistön turvallisuutta sekä takaa asunnonomistajan oman mielenrauhan. Kaikki kamerat toimivat myös saumattomasti Control4-järjestelmän kanssa.  

Kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmä on toteutettu Satelin tuotteilla, ja se on luonnollisesti liitetty saumattomasti talon automaatiojärjestelmään. Hälytyksen kytkeminen päälle huolehtii, että turhat valot ja av-tekniikka kytketään pois päältä automaattisesti. Satel huolehtii myös palo- ja vesivuototilanteiden valvonnasta. Portille ja ulko-ovelle on asennettu oviasemat, joiden kautta saadaan videokuvaa ovella tai portilla olevasta vieraasta.  

Motorisoinneilla mukavuutta 

Talon erikoisuus on Spiral Cellar- viinikellari, jonka lasiovi avautuu moottorilla lattiasta kotitautomaation käskystä. Kolmeen makuuhuoneeseen asennettiin katosta laskeutuvat Future Automationin tv-telineet. Näin suurikokoiset televisiot eivät peitä kaunista merinäköalaa, kun niitä ei käytetä. Ajotieltä johtava portti on liitetty osaksi kulunvalvontaa, ja se on luonnollisesti myös etänä moottorilla avattava.  

Rantasauna 

Pihapiirissä ollut näyttävä rantasauna liitettiin päärakennuksen kanssa samaan Control4-järjestelmään, jotta saunan valoja ja musiikkijärjestelmää voidaan hallita myös päärakennuksesta käsin. Saunomisen mukavuuteen on panostettu myös päärakennuksen saunan osalta, sillä suunnittelimme sinne jopa automaattisesti täyttyvän löylykiulun.   

Lopputuloksena tarpeet ja toiveet täyttävä kokonaisuus 

Asiakas on erittäin tyytyväinen projektin lopputulokseen. Hän kokee, että asennetut kotiautomaatio- ja viihdeteknologiat ovat yksinkertaistaneet perheen elämää ja auttanut kodin tehokkaassa hallinnassa. Lisäksi kaikkia taloon asennettuja järjestelmiä voidaan etäohjata tarvittaessa.  

Digisähkön rooli ei päättynyt projektin valmistumiseen. Tarjoamme jatkuvaa huoltoa ja ylläpitoa, kuten etänä ja paikan päällä tapahtuvia järjestelmäpäivityksiä sekä ohjelmointien mukautusta elämäntilanteiden ja tarpeiden muuttuessa.   

Äärimmäisen huolellinen suunnittelu ja toteutus takaavat sen, että perheen moderni koti vastaa täysin heidän tarpeitaan ja toiveitaan. 

Lue lisää Hiddenwires-lehden artikkelista!

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy