Digisähköstä Schneider Electricin EcoXpert™-kumppani

Digisähköstä Schneider Electricin EcoXpert™-kumppani

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Digisähköstä Schneider Electricin EcoXpert™-kumppani

Olemme perinteisesti ylläpitäneet henkilöstömme osaamista mm. koulutuksin ja sertifioinnein.

Tämän myötä Digisähkö on hyväksytty sähköalan kansainvälisen edelläkävijän Schneider Electricin EcoXpert™-kumppaniksi. Digisähköstä tuli siten pääkaupunkiseudun ensimmäinen valaistuksen ja huonesäädön EcoXpert™-kumppani.

Mikä on EcoXpert™-kumppaniohjelma?

EcoXpert™-kumppaniohjelma on maailmanlaajuinen verkosto Schneider Electricin kouluttamia ja sertifioimia kumppaniyrityksiä. EcoXpertit tarjoavat todistetusti huippuluokan palvelua ja ne ovat sitoutuneet toimittamaan älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja, jotka tuovat yhteisille asiakkaillemme lisäarvoa ja kestävää menestystä.

EcoXpert™-kumppani on saanut Schneider Electricin asiantuntijoiden koulutuksen ja sertifioinnin, täyttää Certified-tason edellyttämät liiketoimintavaatimukset ja on suorittanut siihen liittyvän koulutusohjelman.

KNX on hyvä valinta minkä tahansa kiinteistön automatisointiin

KNX on kansainvälinen standardi, jonka takia voit luottaa sen pitkäikäisyyteen – voit liittää järjestelmääsi lähes minkä tahansa valmistajan laitteita. KNX on hyvin yleinen järjestelmä, jolle tulet varmasti löytämään osaavia tekijöitä vielä vuosikymmentenkin päästä.

Kodeissa käytettävä KNX-tekniikka soveltuu mm. valaistuksen ja lämmityksen ohjaukseen, ilmastointiin, valvontaan ja energiankulutuksen seurantaan. Aamulla kun heräät, verhosi avaantuvat automaattisesti ja kahvinkeittimesi alkaa samalla keittämään aamukahviasi. Töihin lähtiessäsi voit yhdellä napilla sammuttaa kaikki ylimääräiset sähkölaitteet ja vedenjakelun, sekä kytkeä turvajärjestelmäsi päälle. KNX tekee kodistasi älykkäästi ohjattavan ja helposti seurattavan – tiedät aina, mitä kotonasi tapahtuu ja pystyt kontrolloimaan sitä mistä tahansa.

Tutustu KNX-kohteeseen

Toteutimme tämän, kokonaispinta-alaltaan yli 400 m2 vapaa-ajan asunnon sähköistyksen KNX-järjestelmällä. KNX-järjestelmä toteutettiin Schneider Electricin tuotteilla, jotka ovat osoittautuneet toimintavarmoiksi ja laadukkaiksi.

Rentouttava loma vapaa-ajan asunnossa on taattu, kun automaation avulla voidaan helposti ohjata:

  • Sisä- ja ulkovalaistusta, joissa ohjelmoidut valaistustilanteet
  • Lämmitystä
  • Viilennystä
  • Uima-altaan pumppuja
  • SONOS Monihuoneäänentoistoa
  • DSC-Turvajärjestelmää
  • Turvakameroita

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy