CONTROL4, KNX JA NIIDEN EROT - Digisähkö Oy

CONTROL4, KNX JA NIIDEN EROT

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

CONTROL4, KNX JA NIIDEN EROT

Moni taloautomaatiota suunnitteleva painii kysymyksen kanssa; mikä markkinoilla olevista automaatiojärjestelmistä tarjoaisi parhaan mahdollisen lopputuloksen?

Jos taloosi on jo asennettu KNX-järjestelmä, mutta haluat siihen uusia lisäominaisuuksia – miten integrointi muihin järjestelmiin onnistuu?
KNX ja Control4 on luotu samaa tarkoitusta varten, ohjaamaan erilaisia toimintoja ja tekemään arjesta mukavampaa, toimivampaa ja energiatehokkaampaa. Järjestelmät kuitenkin eroavat toisistaan, erityisesti kodin viihdejärjestelmien ohjauksessa on selkeitä eroja näiden taloautomaatiojärjestelmien välillä. Control4 valmistaa keskitettyjä kuvan ja äänen jakelujärjestelmiä, joiden avulla kuva ja ääni saadaan toistettua halutuissa tiloissa samanaikaisesti tai erikseen. Control4 on suunniteltu paljon pidemmälle kuin moni muu automaatiojärjestelmä ja tarjoaa asukkaille enemmän mahdollisuuksia sisällyttää kodin AV-ratkaisut toimimaan osana kodin automaatiota juuri siihen tilaan tai tilanteeseen kuin asiakas haluaa.

Control4:ään saadaan myös loppukäyttäjälle tarkoitettu helppo ohjelmointityökalu “Composer Home Edition”, jonka avulla asukas voi itse muokata järjestelmän toimintoja, mm. perusajastuksia ja valaistustilanteita. Voit ohjelmoida järjestelmääsi mukavasti kotisohvalta käsin.

Jos kotiisi on jo asennettu KNX-järjestelmä, mutta Control4:n ominaisuudet kiinnostavat, KNX- järjestelmät voidaan liittää osaksi Control4:ää, jolloin Control4 ohjaa KNX-järjestelmää eikä KNX-investointisi ei mene hukkaan, vaan se integroidaan Control4:ään. Näin saat käyttöösi kaipaamasi Control4-järjestelmän ominaisuudet.

Digisähkö Oy on valtuutettu Control4-jälleenmyyjä ja kansainvälisesti sertifioitu KNX-advanced -tason yritys.


Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy