Luxury Villa, Cannes - Digisähkö Oy

Luxury Villa, Cannes

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Ylellisyyttä ja teknologiaa Ranskan Rivieralla

Tervetuloa Cannesiin, missä ylellisyys ja teknologia kohtaavat ainutlaatuisessa älykodissa. Tämä upea Villa tarjoaa enemmän kuin vain hulppean loma-asunnon – se on elämys, joka yhdistää huippuluokan automaatio- ja AV-järjestelmät ylelliseen elämäntapaan.

Tila, mukavuus ja teknologia

Tämä valtava ja ylellinen talo tarjoaa tilaa ja mukavuutta, joka vastaa vaativimmankin elämäntavan tarpeisiin. Tavoitteenamme oli yhdistää ylellisyys ja teknologia saumattomasti. Kodin klassinen arkkitehtuuri ja maailmanluokan viihdetekniikka luovat ennennäkemättömän yhdistelmän.

Kotiteatterin taikaa

Talon pohjakerroksessa sijaitsee erillinen kotiteatteri, jossa on jättikokoinen valkokangas ja massiivinen Dolby Atmos-äänijärjestelmä. Se on täydellinen paikka nauttia elokuvista, oli kyseessä sitten Hollywood-tuotannot tai henkilökohtaiset suosikkisi.

Ylellinen kylpylä ja trooppinen tunnelma

Pohjakerroksessa on myös ylellinen kylpylä, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja viihtymiseen. Siellä sijaitsee suuri uima-allas, kaksi erilaista saunaa ja tietenkin baari, jossa voit nauttia juomista ystävien kanssa. Talon sisäportaiden juurelle istutetut aidot palmupuut ovat kuin suoraan Rivieran hiekkarannoilta ja viimeistelevät trooppisen tunnelman.

Kruununjalokivi puutarhassa

Tämä älykoti ei rajoitu vain sisätiloihin – myös ulkoalueet huomioitiin tinkimättömästi. Puutarhassa, tenniskentällä ja takapihan uima-altaalla voit nauttia vaikuttavasta ulkoäänentoistosta, joka luo tunnelmaa ja viihdettä ulkonaoloon. Jopa veden alla on erikoisvalmisteiset kaiuttimet, jotka tarjoavat ainutlaatuisen äänikokemuksen.

Valaistuksen taika

Kokonaisuuden kruunaa upea erikoisvalaistus, joka muuttaa puutarhan taianomaiseksi paikaksi. Tämä älykäs valaistus pystyy toistamaan monipuolisia värejä RGB-W-tekniikalla, ja se luo ainutlaatuisen tunnelman iltaisin ja yöllä. Tunnelmalliset juhlat saavat tästä kokonaisuudesta upean lisän, kun voit luoda juuri haluamasi valaistusasetelmat ja värit.

Digisähkö – Älykodin Asiantuntija

Miksi Digisähkö valittiin tämän vaativan projektin toteuttajaksi? Suositukset ja vankka kokemus älykkäiden kotiautomaatiojärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa tekivät meistä luotettavan kumppanin. Kotiteatterijärjestelmien erityisosaaminen oli ratkaiseva tekijä tässä projektissa, sillä sijaitseehan se Cannesissa, joka on tunnettu elokuvajuhlistaan.

Cannesin filmifestivaalit eivät ole ainoa vetonaula tällä alueella – Digisähkö luo maailmanluokan älykkäitä koteja sinulle, joka arvostat älykkyyttä ja ylellisyyttä.

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy