Elokuvateatterin suunnittelu ja asennus- Digisähkö Oy

Elokuvaharrastajan älykoti

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Elokuvateatteri control4-automaatiojärjestelmällä.

Älykäs kotiteatteri kellariin

Omakotitalon kellariin rakennettu kotiteatteritila varustettiin Control4 -automaatiojärjestelmällä. Talon arkkitehtisuunnittelu alkoi teatteritilasta, sillä talon omistajalle erittäin laadukas äänen- ja kuvantoisto on lähellä sydäntä. Tilan huoneakustiset- ja äänieristyssuunnitelmat toimitti Digisähkön muistakin projekteista tuttu Arkkitehtitoimisto Alpo Halme Oy. Huoneen äänieristys mahdollistaa elokuvien ja konserttitaltiointien toistamisen muita talon asukkaita häiritsemättä, vaikka keskellä yötä.

Kuvan koolla on väliä

Tilaan valittiin elokuvissa yleisimmän 2.35:1 formaatin valkokangas. Kuvan leveys on noin 3,2 metriä, joten se kattaa suuren osan näkökentästä. Huoneessa on Dolby Atmos monikanavaäänentoisto Genelecin aktiivikaiutinjärjestelmällä, jäähdytysautomatiikka, Control4 -kosketusnäyttö sekä monipuoliset valaistustilanteet. AV-järjestelmän ohjaus on toteutettu kokonaisuudessaan Control4 -järjestelmällä, joten elokuvailta alkaa yhdellä napin painalluksella. 

Monikäyttöisyyttä DMX-valaistuksella

Digisähkö asensi huoneeseen akustiikkaelementtejä ja valkokangasta kiertävät RGBW-LED-nauhat, joita voidaan ohjata valotilanteittain automaatiojärjestelmästä, tai erillisellä AmBX-prosessorilla. AmBX-prosessori ohjaa värivalaistusta kuvan väri- ja kirkkausarvojen perusteella, joten valkokankaan tapahtumat vievät entistä enemmän mukanaan. DMX-väylätekniikka on tuttua teatterimaailmasta, jossa efektivalojen ohjauksen tarvitsee olla nopeaa. Niinpä tilassa voi käyttää vaikka laser-efektejä tai muita DMX-ohjattavia laitteita.

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy