Yritys - Digisähkö
16674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16674,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Yritys

Digisähkö yrityksenä


Digisähkö on Uudeltamaalta käsin operoiva täyden palvelun talo, tila-automaation, AV:n ja sähköistyksen ketterä ammattilainen. Olit sitten rakentamassa uutta tai uudistamassa vanhaa, meiltä saat juuri sinulle yksilöityä ammattitaitoista palvelua.

 

Toteutamme innovatiivisia, monipuolisia, energiatehokkaita palveluita ja ratkaisuja Koti- ja Business- ympäristöihin. Meillä on monipuolinen kattaus AV-, IoT (Internet of Things), Pro Audio- ja sähköalan osaamista ja innovatiivisuutta reilusti yli 30 vuoden ajalta jota sovellamme juuri sinun tarpeisiin.  Olemme erikoistuneet nykyaikaisten sähkö -, AV- ja tila-automaatiojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen, joihin käytämme korkealaatuisia komponentteja ja luotettavimpia teollisuusstandardeja. Meiltä saat myös kattavat sähköalan palvelut sekä atk- ja televerkkojen asennukset,  lämmityksen, valaistuksen, kotiteatterien ja turvallisuusjärjestelmien toteutukset ja ratkaisut yrityksesi tilojen tekniseen varusteluun.

 

Asiakkaitamme ovat lukuisat kotitaloudet sekä yritykset, yhdistykset ja säätiöt. Katso kohteita referensseistämme.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tai varaa aika ja poikkea paikanpäällä kokeilemassa automatisointia showroomissamme. Kuuntelemme toiveitasi ja laadimme tarjouksen unelmallesi.

Sertifikaatit ja luokitukset

 

Meillä on S2-urakointioikeudet sekä KNX-,  Control4-, Dali-, Helvar- ja Luotettava Kumppani -sertifikaatit. Yrityksemme luottoluokitus on AA.