Yrityksemme

Digisähkö yrityksenä

 

 

Digisähkö on espoolainen talo- ja tila-automaatioon erikoistunut yritys, joka työllistää kymmenkunta alansa huippuammattilaista. Palvelumme eroaa ratkaisevasti perinteisistä sähköurakointiliikkeistä, sillä pystymme integroimaan erittäin laaja-alaisesti erilaisia sähköisiä järjestelmiä yhden helppokäyttöisen järjestelmän taakse. Maailmalla alamme toimijat tunnetaan nimellä system integrator. Suomessa vastaavaa osaamista ei juurikaan ollut, joten sille tarpeelle oli kysyntää.

 

Digisähkö perustettiin keväällä 2014, ja toimintamme on kasvanut heti alusta alkaen nopealla tahdilla. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli jo noin 1,5M€. Asiakkaitamme ovat yhtä lailla kotitaloudet kuin yrityksetkin. Palveluihimme luottavat lisäksi monet julkiset instituutiot, kuten Suomen kansallismuseo ja HSY kuntayhtymä. Autamme asiakkaitamme rakentamaan uutta ja uudistamaan vanhaa. Toteutamme pieniä kodin uudistuksia, ja välillä toteutamme suuria arvokohteiden automatisointeja. Meiltä saat juuri sinulle yksilöityä ammattitaitoista palvelua kohteen koosta riippumatta. Vaikka pääasiassa asiakkaamme ovat Uudeltamaalta, toteutamme kohteita myös kauempana. Toistaiseksi kaukaisin kohteemme sijaitsee Välimeren seudulla. Matka ei siis ole este.

 

Tiimimme koostuu nuorista ja ketteristä asentajista, kokeneemmista konkareista ja tekniikkaa rakastavista nörteistä. Kaikille yhteistä on hyvä tiimipelaaminen,  huumorintaju ja korkea työmoraali. Se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.

 

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, ja niinpä sertifikaatteja ja pätevyyksiä löytyy automaation, sähköistyksen, lähiverkkojen, äänentoiston ja valaistusväylätekniikoiden puolelta. Yrityksemme on Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton STUL:in, KNX Finlandin, Audiovisuaalinen toimiala Avita Ry:n, Suomen yrittäjien sekä Helsingin kauppakamarin jäsenyritys. Hoidamme vastuullisesti yhteiskunnalliset velvoitteemme, ja kuulumme Suomen tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

 

Yrityksemme toimisto ja esittelytila sijaitsevat keskeisellä paikalla Espoossa, vain reilun vartin ajomatkan päässä Helsingistä. Meille pääsee kätevästi myös metrolla. Lähin asema on Niittykummun asema noin 700m päässä toimistoltamme.

 

Esittelytilassamme on toiminnassa monipuolisesti erilaisia älykodin ja -toimiston ratkaisuja, joiden avulla on helppo todeta miten älykoti helpottaa elämää ja lisää viihtyvyyttä. Meille voi tulla myös tutustumaan nykyaikaisen älykodin mahdollisuuksiin, vaikka kodin automatiosointi olisi vasta haaveen asteella.  🙂 Pidämme toisinaan teemailtoja mm. sisustus- ja suunnittelualan ammattilaisille, joissa kerromme nykyaikaisen tila-automaation ja av-tekniikan mahdollisuuksista. Pääsääntöisesti esittelytilamme on avoinna klo 9-16, mutta tarvittaessa pyrimme järjestämään esittelyaikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Sertifikaatit ja luokitukset

 

Meillä on S2-urakointioikeudet sekä KNX-,  Control4-, Dali-, Helvar- ja Luotettava Kumppani -sertifikaatit. Olemme mukana myös kansainvälisen sähköalan jätin Schneider Electricin kumppanuusohjelmassa sertifioituna EcoXpert -osaajana. Yrityksemme luottoluokitus on AA.