Varmista onnistunut esitys laadukkaan AV-teknologian avulla

Varmista onnistunut esitys laadukkaan AV-teknologian avulla

Toimiston esitystekniikka ja AV-tekniset ratkaisut ovat avainroolissa, kun luodaan tehokasta ja toimivaa ympäristöä kokouksille ja esityksille. Hyvin toteutettu esitystekniikka ja taustajärjestelmä on huomaamaton ja varmistaa, että kokoukset, esitykset ja neuvottelut etenevät vaivattomasti. Huomio kiinnittyy tekniikan sijasta itse esitykseen ja sen sisältöön.

Jos tilan AV- tekniikka tai akustiikka ei toimi, esitys menee helposti pieleen. Äänen kierto-ongelmat, vääränlaiset valot ja tilaan tai tilanteeseen sopimattomat laitteet, laitteiden, säätimien, asetusten tai kaapeleiden etsiminen ”edellisten jäljiltä” pilaavat tunnelman ja huolella valmistellun esityksen. Ongelman ydin saattaa olla liian vaikeasti hallittava kokonaisuus. Modernin AV-teknologian avulla voidaan luoda helppokäyttöisiä ja monipuolisia neuvotteluhuoneratkaisuja tilaan kuin tilaan ja monenlaiset tarpeet huomioiden. Taloautomaatioteknologia on siirtymässä myös yrityksiin ja toimistoihin. Automaation avulla luodaan helppokäyttöinen ja toiminnoiltaan monipuolinen esitystekninen kokonaisuus. Järjestelmään voidaan lisätä myös erilaisia toimiston turvaominaisuuksia. Oli sitten kyse neuvotteluhuoneesta tai auditoriosta, tilaan sopiva ja vaivattomasti toimiva järjestelmä varmistaa sen, että huomio pysyy olennaisessa, eikä arvokasta aikaa mene hukkaan.

Digisähkö on osaava kumppani toimistosi työviihtyvyyden parantamiseen. Meiltä saat aina tyylikkään ja tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden toimitettuna vuosien kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Digisähkö on erikoistunut kokonaisuuksiin, jotka rakennetaan markkinoiden laadukkaimpiin kuuluvan Control4 -järjestelmän ympärille. Kokemuksemme mukaan tärkeintä erilaisissa neuvottelutila- ja auditorioratkaisuissa on helppokäyttöisyys, monipuolisuus sekä mukavuus ja näihin kiinnitämme huomiota erityisesti. Jätä AV- laitteistosi suunnittelu osaaviin käsiin, valitsemme oikeat laitteet tilaan kuin tilaan ja pidämme huolen kokonaisuuden toimivuudesta. Räätälöimme juuri sinun toimistosi tai yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä Digisähköön jo tänään!