Tuotteet

Edustamamme merkit ja tuotteet


Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima alan parhaimpia merkkejä ja tuotteita, joiden suorituskyvyn ja laadun tunnemme hyvin ja siksi voimme suositella niitä osaksi hyvin toimivaa kokonaisuutta.

 

Asennus- ja kalibrointipalvelut


Genelec on kotimainen, vuonna 1978 perustettu yritys, jonka kaiuttimet on palkittu lukuisilla kunnianosoituksilla eri puolilla maailmaa. Nyt voit tilata kaiuttimet asennettuna haluamaasi tilaan suoraan meiltä. Kalibroimme kaiuttimet GLM-mittalaitteistolla siten, että ne tuottavat tilan akustiikkaan saumattomasti sopivan äänen.

 

Digisähkö on Genelec Premium -jälleenmyyjä ja AV-asentajamme Gelenec SAM -sertifioituja osaajia. Kotiteatteritilassamme on kuunneltavissa Genelecin tuotteilla toteutettu Dolby Atmos-järjestelmä. Tila on varustettu monipuolisella Control4 AV-ohjausjärjestelmällä. Varaa aika esittelylle myynnistämme.

SAM™ Compact Studiomonitorit

 Genelec 8330A

1990 €/pari

Väri: musta tai valkoinen

Erittäin kompaktissa 8330A:ssa yhdistyvät Genelecin MDE™-kotelo, DCW™-suuntain ja virtausoptimoitu refleksiputki. Pienestä koostaan huolimatta se tuottaa suuren maksimiäänenpaineen ja laajan värittymättömän taajuusvasteen.

 

Katso lisätietoja.

Genelec 8340A

3490 €/pari

Väri: musta tai valkoinen

8340A:n erittäin korkea maksimiäänenpaine, laaja taajuuskaista ja värittymätön ääni ovat seurausta useista Genelecin kehittämistä teknologioista, kuten MDE™-kotelo, DCW™-suuntain ja virtausoptimoitu refleksiputki. Elektroniikka sisältää Genelecin suunnitelemat D-luokan tehovahvistimet sekä universaalin virtalähteen.

 

Katso lisätietoja:

Genelec 8350A

4990 €/pari

Väri: musta tai valkoinen

 

8350A saavuttaa erittäin korkean maksimiäänenpaineen, laajan taajuuskaistan ja värittymättömän äänen. Kaiuttimessa on tuttuun tapaan hyödynnetty Genelecin kehittämää teknologiaa, kuten MDE™-koteloa, DCW™-suuntainta ja virtausoptimoitua refleksiputkea. Elektroniikka sisältää Genelecin suunnitelemat D-luokan tehovahvistimet sekä universaalin virtalähteen.

 

Katso lisätietoja:

The Ones

SAM™ Coaxial Studio Monitorit

Genelec 8331A

5200 €/pari

Väri: musta tai valkoinen

8331 on täydellinen tarkkailukaiutin kriittiseen ultralähikenttäkuunteluun. Erittäin kompakti, akustisesti koaksiaalinen ja lähes täydellisenä pistesäteilijänä toimiva kaiutin mahdollistaa lyhimmillään vain 40 cm kuunteluetäisyyden. Kotelon koko mahdollistaa monipuoliset sijoitusmahdollisuudet myös pienissä kuunteluympäristöissä. 8331 on maailman pienin koaksiaalinen kolmitietarkkailukaiutin.

 

Mikäli tarvitset poikkeuksellisen tarkan äänikuvan, kompaktin kotelokoon ja matalille taajuuksille ulottuvan rasittamattoman äänentoiston, The Ones –tuoteperheen aktiiviset tarkkailukaiuttimet ovat täydellinen ratkaisu.

 

Katso lisätietoja.

Genelec 8341A

6490 €/pari

Väri: musta tai valkoinen

8341 on oivallinen valinta erilaisiin sovelluksiin stereolähikenttäkuuntelusta aina immersiivisiin monikanavajärjestelmiin saakka. Pienestä koostaan huolimatta 8341 tarjoaa todella korkean maksimiäänenpaineen sekä erinomaisen basson ulottuvuuden. Kompakti kotelo, erittäin vakaa suuntaavuuden hallinta sekä monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet tekevät tästä kaiuttimesta monipuolisen työkalun erilaisiin käyttöympäristöihin.

 

Katso lisätietoja.

Genelec 8351A

7490 €/pari

Väri: musta tai valkoinen

8351 edustaa alan kehittyneintä ja nykyaikaisinta elektroakustista suunnittelua. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi studio- ja jälkikäsittelykäyttöön, audiotyöasemasovelluksiin, radio- ja TV-tarkkaamokäyttöön sekä ulkotuotantosovelluksiin. 8351 on erinomainen valinta myös tinkimättömään kotiteatteriin tai kuunteluhu0neeseen.

 

Katso lisätietoja.

Hinta sisältää

 

 • Kaiuttimien kuljetuksen PK-seudulla
 • Asennuksen hyllylle, jalustalle tai tasolle (iso-pod)
 • Kytkentä valitsemaasi äänilähteeseen
 • Signaali- ja virtajohdot (max 5 m/kaiutin)
 • Genelec SAM -sertifioidun asentajan suorittama kalibrointi GLM-mittalaitteistolla
 • Seinäasennus lisähintaan alk 90€/pari, riippuen kiinnikkeestä
 • Asennus PK-seudun ulkopuolelle: Kysy tarjous myynnistämme!
 • Suuremmista järjestelmistä teemme tarjouksen

 

Automaatio-ohjattu kotiteatterijärjestelmä


Miltä tuntuisi aloittaa elokuvailta kuin elokuvateatterissa: valojen ja verhojen sulkeutuessa automaattisesti, elokuvan käynnistymistä ja äänijärjestelmän kytkeytymistä haluttuun tilaan – yhdellä napinpainalluksella. Tällainen on moderni, automatisoitu kotiteatterijärjestelmä. Digisähkön automatisointi pohjautuu Control4-järjestelmään, joka sopii yhtä hyvin muutaman laitteen automatisointeihin kuin isojen, useita huoneita kattavien kokonaisuuksien hallitsemiseen.

Modulaarisen logiikan ansiosta voit helposti laajentaa valitsemaasi automaatiojärjestelmää tulevaisuudessa. Järjestelmää hallitaan Control4 SR-260 -kaukosäätimellä, jolla hallitset laitteiden lisäksi kaikkea mikä automaatioon on liitetty.

Control4-automaatio-ohjattu kodin viihdekeskus

Näyttö ei sisälly
Vahvistin Integran laadukas 5.1 kotiteatterivahvistin
Kaiuttimet Monitor Audio Radius 5.1 kaiutinjärjestelmä subwooferilla (pianovalkoinen tai -musta), päivitettävissä Dolby Atmos 5.2.2
Wifi Automaatio­järjestelmille tarkoitettu Pakedge WR-1 -reititin ja 8-porttinen Pakedge-verkkokytkin
Tarvikkeet tarvittavat kaapelit ja muut tarvikkeet
Asennus Asennus, ohjelmointi käyttökuntoon ja käytönopastus

Hinnat

Alk. 4990 € (sis alv 24%)

Huom: Asiakkaalla oltava laitteiden läheisyydessä sähkö ja nettipiste sekä laitetaso asennusta varten. Mikäli näitä ei ole, autamme mielellämme. Asiakkaan omista laitteista toimitettava lista Digisähkölle etukäteen yhteensopivuuden varmistamiseksi.

Ohjelmointi- ja asiantuntijapalvelut

 

 

 

 

 

KNX-ohjelmointityöt

 

Tuntuuko siltä, että KNX-älykotinne ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla? Haluaisitko parantaa automatisaation hyödyntämistä entistä fiksummaksi? Meiltä saat edulliset KNX-ohjelmointipalvelut, oli kyse sitten KNX-uudiskohteesta tai olemassa olevien kohteiden korjausohjelmoinnista.

Digisähkö on KNX-Finlandin jäsenyritys. KNX Partner -sertifikaatin lisäksi meiltä löytyy S2-sähköurakointioikeudet.

 

Helvar/DALI-ohjelmointityöt

 

Automatisoidulla valaistuksella voit tukea luontaista vuorokausirytmiäsi valitsemalla päivän eri hetkiin valaistuksen, joka rentouttaa tai piristää.  Voit säätää valaistusta myös kesken päivän tarpeen mukaan: lämpimämpi ja hieman himmeämpi valo auttaa rentoutumaan, viileämpi ja voimakkaampi valo taas nostaa energiatasoja.

Digisähkö toteuttaa Helvar/DALI-valaistuksenohjausjärjestelmien ohjelmoinnit ja käyttöönotot pientalokohteista suuriin liikerakennuksiin.

Ohjelmointihinnasto, alv 24%

KNX
$ 93€/h
Helvar Designer 5
$129€/h
DALI
$93€/h
Järjestelmäintegroinnit, sis. konsultointipalvelut
$93€/h

Control4 KNX-visualisointi- ja etähallintapaketti


Tiesitkö, että vanhemmankin KNX-järjestelmän voi päivittää käyttökokemukseltaan nykypäivään? Control4:n intuitiivinen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja suosittu tapa lisätä visualisointeja KNX-taloon. Valikoimistamme löytyy kiinteitä ja kannettavia kosketusnäyttöjä, ja käyttö onnistuu myös älypuhelimen tai tabletin kautta samalla käyttöliittymällä.

Digisähkö on KNX Partner -sertifioitu asennusliike.

Control4 KNX-visualisointi- ja etähallintapaketti

 

 • Control4 CA-1 automaatio-ohjain
 • Kaapelit
 • 4Sight etähallintalisenssi ensimmäiseksi vuodeksi (norm. 95 €/vuosi)
 • Ohjelmointi- ja asennustyöt

Hinnat

Alk. 1490 € (sis. alv 24 %)

 

Huom: Kohteessa oltava KNX/IP-gateway, joka varataan Control4-käyttöön. Gateway erikseen hankittuna alk. 500 €.