Toimitilojen turvallisuus

Turvallisuus on yrityksen elinehto

Mietitkö joskus kotiovelle ehdittyäsi, jäikö toimiston valot tai kahvinkeitin päälle? Tai kenties murtohälytys aktivoimatta? Kun toimitiloissasi on nykyaikainen automaatiolaitteisto, voit saman tien ottaa puhelimellasi etäyhteyden järjestelmään ja tarkistaa jäivätkö valot päälle ja ohjata valaistusta sekä kahvinkeittimen pistorasiaa. Voit myös aktivoida murtohälyttimen – kaikki samalla kertaa.

 

Automaatio valvoo puolestasi niin vahinkojen kuin kutsumattomien vieraidenkin varalta. Voit liittää automaatiojärjestelmään yrityksesi kaikki turvajärjestelmät kuten kamerat, murtohälyttimet ja liike-, palo- ja vuotoilmaisimet. Hälytysviestit saapuvat suoraan älypuhelimeesi minkä lisäksi voit seurata kameroiden tallentavaa kuvaa reaaliaikaisesti puhelimesi näytöltä. Automaatio myös muistuttaa jos ikkuna, portti tai ovi on jäänyt auki, ja mikä parasta – se myös lukitsee ne puolestasi.

 

Digisähköstä saat asiantuntijan opastuksen, suunnitelmat ja toteutuksen kaikkiin yrityksesi turvallisuuden toiveisiin ja tarpeisiin

Hälytysjärjestelmät

 

Turvallisuuteen sijoittaminen on kun laittaisi rahaa pankkiin. Hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee ikäviä yllätyksiä ja epätoivottuja tilanteita, jotka voivat maksaa yrityksellesi todella paljon.

 

Automaatiojärjestelmään yhdistetty turvalaitteisto valvoo väsymättä puolestasi vuoden jokaisena päivänä ja ilmoittaa välittömästi poikkeustilanteista. Kun varustat toimitilasi asianmukaisin tunnistimin ja turvalaitteistoin, voit olla huoletta myös niinä vuorokauden tunteina, jolloin tiloissa ei ole toimintaa. Tallentava kameravalvonta ja siitä näkyvästi ilmoittaminen toimii myös karkottimena epätoivotuille vierailijoille. Automaatio valvoo myös savun, lämpötilan sekä kosteuden nousua ja hälyttää poikkeamista. Kun sinä tai valitsemasi taho saa ilmoituksen ajoissa, paikalle saadaan oikeaa apua ja vahingot voidaan minimoida.

Kulunvalvonta

 

Myös kulunvalvontajärjestelmät voidaan liittää osaksi yrityksesi automaatiojärjestelmää. Kohteissa joissa on useita käyttäjiä, automaation mahdollistama etäohjaus tukee tilojen toimintaa kaikkina vuorokauden aikoina, esimerkiksi silloin kun huoltoyhtiön tai siivoojan pitää päästä tiloihin toimistoajan ulkopuolella.

 

Sijaitseeko pääovesi eri kerroksessa tai turhan kaukana? Kulunvalvontaan erinomaisesti sopiva oviasema on tällöin erityisen kätevä, sillä voit mistä tahansa ohjauspaneelista käsin nähdä kuka oven takana on, keskustella hänen kanssaan ja sallia kulku tiloihin tarpeen mukaan.