Toimitilojen infra - Digisähkö
16062
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16062,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Toimitilojen infra

Toimivat toimitilat mahdollistavat luovuuden ja tehokkuuden


Yrityksen toimitilojen toimivuuden perusta on luotettavasti toimivat ja oikein mitoitetut sähkönsyöttö, lämmitys, valaistus ja ilmanvaihto. Automatisoimalla toimitilasi nykyaikaisin sähköjärjestelmin voit keskittyä tuottavan työn tekemiseen. Säästät samalla sähkölaskussa sekä kohennat työn tekemisen mielekkyyttä ja tehokkuutta kun asiaankuuluva valaistus, sähkönsyöttö ja verkkoyhteydet toimivat juuri kuten pitää.

Kiinnostuitko?

Sähköistys ja automaatio

 

Digisähköstä saat kokonaisvaltaiset sähköalan palvelut laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisten yritysten sekä toimitilojen tarpeisiin. Toteutuksemme ovat aina huolellisia ja kohteeseen soveltuvia, arvonsa säilyttäviä, edustavia ja turvallisia kokonaisuuksia. Meiltä saat suunnittelun lisäksi mm:

 

• sähköistykset ja kaapeloinnit
• urakoinnit
• automaatiojärjestelmät
• valaistussuunnittelun
• automaation ohjelmoinnit

Verkot

 

Hyvin suunniteltu ja kapasiteeltiltaan oikein mitoitettu tietoliikenneverkko takaa sen, että tieto siirtyy juuri siellä ja silloin kuin sen pitääkin. Digisähkö toteuttaa ammattitaidolla lähiverkkojen kaapeloinnit ja valokuituasennukset, luotettavasti ja aikataulussa. Asennetun verkon toimivuus sekä suorituskyky testataan ja dokumentoidaan huolellisesti. Meiltä saat myös kaikki infran laitteet sekä asennus- ja ylläpitopalvelut.