Toimitilojen esitysratkaisut - Digisähkö
16069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16069,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Esitysratkaisut

Esitystekniikan ammattilaisratkaisut kaikkiin tiloihin

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin aloittaa palaveri ratkomalla AV-tekniikan ongelmia tai metsästämällä kaukosäädintä turhan takia. AV-tekniikan ei nimittäin tarvitse olla käyttäjälleen kauhukokemus. Kun esitystekniikka on suunniteltu ja toteutettu ammattitaitoisesti, saavat työntekijät keskittyä tuottavaan työhön ylimääräisen säädön sijaan.

 

Digisähkö suunnittelee sekä toteuttaa pienet ja suuremmat kokous- ja neuvottelutilat: mikrofonit, kuva- ja äänentoistolaitteet, konferenssi- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät ja paljon muuta. Kerro meille mitä haluat, niin toteutamme toiveesi.

Esitystekniikka ja automatisointi

 

Huonosti toimivat AV- järjestelmät kuormittavat työntekijöitä ja haaskaavat arvokasta työaikaa. Hyvin suunniteltu AV-tekniikka puolestaan palvelee yrityksesi kaikkia työntekijöitä, oli heidän tekninen osaamisensa millä tasolla tahansa.

 

Esitystekniikka kannattaa laittaa kerralla kuntoon niin, että siitä suunnitellaan toimiva, käytännöllinen, pitkäikäinen ja toimitilojen kaikkia käyttäjiä palveleva kokonaisuus. Mikäli AV- järjestelmä liitetään osaksi toimitilojen automatiikkaa, voit aktivoida napin painalluksella erilaisia esitystilanteita, joissa samaan aikaan säätyvät tilojen verhot, valaistus, näytöt tai valkokangas ja ilmanvaihto. Näin työntekijäsi voivat keskittyä olennaiseen ja ohjata tilanteita yhdestä ohjauspaneelista.

 

Digisähkö on erikoistunut neuvottelutilojen ratkaisuihin: meiltä saat suunnittelun ja toteutuksen lisäksi kuva- ja äänentoistolaitteet, video- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät sekä valaistuksen, akustiikan ratkaisut sekä asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella – tarkasti ja huolellisesti, sovitussa budjetissa ja aikataulussa pysyen.

 

Katso lisää palveluistamme!

Kalusteet

 

Kun haluat AV-laitteistot piiloon katseilta, toimitamme mittatilauksena erityiskalusteet, joihin laitteiston voi kätevästi piilottaa. Näin kaiuttimet, näytöt ym. tuodaan näkyville vain silloin kun niitä tarvitaan. Mallistoomme kuuluu myös laadukkaita upotettavia seinä- ja kattokaiuttimia, jotka sulautuvat tyylikkäästi tilakokonaisuuteen.

 

Teemme yhteistyötä huippupuuseppien ja kotimaisen kalustevalmistaja Adin kanssa. Pystymme toimittamaan täysin mittojen mukaan suunnitellut laitehyllyt ja neuvottelutilojen kalusteet. Kysy lisää myynnistämme!

 

 

Edistäisikö laadukkaampi esitystekniikka yrityksenne liiketoimintaa?