Taloautomaatio osana älykotia

Taloautomaatio on modernia, älykästä mukavuutta

Taloautomaatio, kotiautomaatio ja älykoti − hallitse kotisi valaistusta, ilmanvaihtoa, viihdelaitteita ja turvallisuutta.

 

Taloautomaatio maksimoi asumismukavuuden ja tekee arjestasi sujuvaa. Pystyt ohjaamaan kotisi järjestelmiä keskitetysti ja helposti, oli kyse sitten valaistuksesta, ilmastoinnista, kotisi viihdelaitteista tai vaikkapa rikosilmoitinlaitteista.

 

Miksi?

 

 

Me autamme tavallisia suomalaisia ihmisiä ja perheitä kodin toimintojen automatisoinnissa. Meiltä löytyy taloautomaatio ratkaisuja myös kevyimmälle budjetille!


Ota yhteyttä

 

Valaistus elää kanssasi

 

Teemme kotisi valaistuksesta juuri sellaisen, kuin haluat: liiketunnistimella toimivat eteisen valot helpottavat kotiin saapumista ja valojen himmennys iltaisin nostaa asumismukavuutta. Voit myös sammuttaa kaikki kotisi valot yhdestä napista tai etänä.

“Miten kätevä on kotoa lähtiessä painaa napista kaikki asunnon valot ja AV-laitteet pois päältä. Vauhdikkaan aamulähdön jäljiltä päälle jääneet valot voi sammuttaa myös kännykällä.”  Lue koko tarina täältä.

 

Kodin viihdelaitteet hyppysissäsi

 

Yhdistämme kotiteatterin, äänentoiston ja pelikonsolit taloautomaatio piiriin käden käänteessä. Kun katsot elokuvaa, automaatio hoitaa äänen, kuvan, valaistuksen, lämpötilan ja ilmastoinnin sopiviksi. Musiikki käynnistyy halutessasi automaattisesti esimerkiksi valaistuksen mukana. Voit myös asettaa laitteisiin esimerkiksi aikarajoituksia, jotta voit seurata lastesi tv- tai peliaikaa. Lue lisää


Turvallisuus poistaa huolen

 

Kotitaloautomaatioon voidaan liittää myös turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia: kaikki turvajärjestelmät kuten kamerat, murtohälyttimet sekä liike-, palo- ja vuotoilmaisimet. Voimme asentaa myös kotona/poissa -ominaisuuden, jolloin saat tiedon siitä, että lapsesi ovat saapuneet kotiin turvallisesti. Lue lisää

 

Voiko minun kotiini asentaa taloautomaatiota?

 

Taloautomaatio voidaan asentaa mihin tahansa asuntoon, mutta järjestelmän asentaminen on luonnollisesti helpointa asunnon rakennus- tai perusparannusvaiheessa, jolloin kaapelointien vieminen rakenteissa on vaivatonta. Jälkiasennettavissa järjestelmissä käytämme mahdollisuuksien mukaan kaapeloitavia tai langattomia ratkaisuja.

Kotiautomaatioon voidaan liittää lähes kaikki sähköllä toimivat kodin laitteet ja talotekniikka. Automaation avulla laitteita, valoja ja talotekniikkaa voidaan käynnistää, säätää ja sulkea automatisoidusti ennalta ohjelmoitujen sääntöjen mukaan. Älykotia voidaan hallita myös etänä, sillä se liitetään lähes poikkeuksetta internetiin.

 

Käyttämämme tekniikat

 

Digisähköltä löytyy kokemusta ja osaamista useimmista merkittävistä taloautomaatiojärjestelmistä:

  • KNX
  • Control4
  • IHC-järjestelmien modernisointi
  • Muiden vanhentuneiden järjestelmien uudistaminen

Suosittelemme KNX-järjestelmää, sillä se on ollut jo pitkään markkinoilla ja vakiinnuttanut asemansa.

 

Miksi me? Tutustu  taloautomaatio projekteihin

 

Digisähkö erottuu perinteisistä sähköurakoitsijoista syvällisellä osaamisellaan ja kyvyllään yhdistää saumattomasti erilaiset järjestelmät toisiinsa. Voit tutustua toteuttamiimme projekteihin täällä!

Olemme globaalin Schneider Electricin ensimmäinen EcoXpert Light & Room Control sertifioitu partneriyritys Uudellamaalla. Meillä on myös lukuisia muita sertifikaatteja ja tutkintoja, kuten:

KNX partner -sertifikaatti (suunnittelu ja urakointi)

TUKES S2-sähköurakointioikeudet

Helvar Designer 5.0

Control4 Tech2

Schneider EcoXpert Light & Room Control

Crestron DMC-E

Genelec SAM Systems Certified Dealer

 

Ota yhteyttä!

 

Digisähkö on edelläkävijä suomalaisten, modernien kotien taloautomaatio asennusprojekteissa.

Kun haluat viedä kotisi asuinmukavuuden uudelle tasolle, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Olemme myös rakentaneet Espooseen monipuolisen esittelytilan, jossa voit tutustua taloautomaation mahdollisuuksiin ja kokeilla laitteita omakohtaisesti.

Sähkö

 

Hyvin tehdyt sähkötyöt ovat sellaisia, että niitä ei oikeastaan huomaa. Vaikka kodin sähkölaitteet ovat nykyisin avainasemassa niin arjessa kuin juhlassakin, ei niihin pitäisi joutua kiinnittämään tarpeetonta huomiota.

 

Järkevästi suunniteltu sähköistys tuottaa sähkön sinne missä sitä tarvitaan. Automaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta ohjaamalla huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta elämän ja ympäristön tilanteiden mukaan.

 

Olit sitten rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa, Digisähköstä saat kaikki kotisi sähköön liittyvät ratkaisut tehokkaasti ja luotettavasti – yli 30 vuoden kokemuksella.

Valaistus

 

Valaistukseen on mahdollista saada monia nykyaikaisia ohjausratkaisuja, mutta Digisähkö keskittyy huipputason ratkaisuihin: voit ohjata valaistusta mm. sensoreilla ja äänikomennoilla. Tämä mahdollistaa monia arkeen luksusta tuovia asioita, kuten tilojen valojen kytkeminen päälle automaattisesti kun tilaan saavutaan ja pois kun tilasta poistutaan. Ääniohjaus puolestaan kytkee haluamasi valotilat päälle käskystä. Sensorit taas sytyttävät yöaikaan esimerkiksi pihan kulkuvalot tuomaan turvaa ja mukavaa tunnelmaa. Automaattisesti ohjattu valaistus säästää myös energiaa kun valoa on siellä missä sitä tarvitaan.

 

Digisähköstä saat vankalla ammattitaidolla tehdyn valaistussuunnittelun sekä turvalliset ja energiatehokkaat valaistusratkaisut sisä- ja ulkovalaistuksiin.

LVI-ohjaus

 

Tiesitkö, että huoneiden lämpötilan ja ilmanvaihdon ohjaus voidaan yhdistää yhteiseen automaatiojärjestelmään, laitevalmistajasta riippumatta? Näin voit ohjata kotisi tiloja keskitetysti yhdestä lähteestä.

Modernissa kodissa lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, venttiilien ja moottoroitujen laitteiden ohjaus tapahtuu yhdestä järjestelmästä. Mukavuuden lisäksi tämä lisää turvallisuutta: kun esimerkiksi poistut kotoa, järjestelmän ”Poissa”-tila säätää lämpötilaa ja ilmanvaihtoa, sulkee vesiventtiilin, lukitsee ovet ja aktivoi murtohälyttimen. Kätevää, vai mitä?

 

Digisähkö toteuttaa kaiken tasoiset LVI-ohjauksen automaatiot vuosien kokemuksella.