Ullanlinnassa sijaitsevan asunnon modernisointi - Digisähkö Oy

Ullanlinnassa sijaitsevan asunnon modernisointi

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

Kuvat tulossa pian.

Tavoitteena huoleton asuminen ja laadukas äänentoisto

Jami Tammi perheineen asuu Helsingin Ullanlinnassa 120 neliön arvohuoneistossa. Kyseessä on vuonna 1962 valmistunut tiiliverhoiltu kerrostalo. Digisähkö toteutti kohteeseen täyden sähköremontin sekä KNX-automaation Control 4-käyttöliittymällä ja Genelecin äänentoistolla. 

Ullanlinnan asunto oli ostettaessa alkuperäisessä kunnossa, joten se piti remontoida kokonaan.  

“Halusimme tehdä kaiken mahdollisimman hyvin. Kaipasimme huoletonta asumista ja ratkaisuita, jotka helpottavat elämää”, Tammi kertoo. 

Digisähkö valikoitui sähkö- ja automaatiokumppaniksi kontaktin suosituksen kautta. 

“Kuulin, että automaatioon kannattaa valita Control 4 -käyttöliittymä ja Digisähkö oli toteuttanut kontaktini kohteeseen juuri tällaisen ratkaisun, joten otin heihin yhteyttä.” 

Älykoti tuo luksusta arkeen 

Jami Tammi perheineen osti Ullanlinnan asunnon tarkoituksenaan remontoida se mahdollisimman hyvin myös tulevaisuuden tarpeisiin. Projekti käynnistyi vuoden 2020 syksyllä, ja uuteen kotiin päästiin muuttamaan toukokuussa 2021. 

Asunto sijaitsee kuudennessa kerroksessa, johon aurinko paistaa voimakkaasti etenkin kesäaikaan. 

“Meillä on sähköverhot, jotka ehkäisevät uv-säteilyä, kirkkautta ja kuumuutta. Lisäksi meillä on koneellinen, jäähdyttävä ilmastointi, jollaista ei vanhemmissa rakennuksissa yleensä ole”, Tammi kiittelee. 

Älykotiratkaisuun kuuluu myös oma sääasema, joka mittaa muun muassa tuulennopeutta ja ilmankosteutta. Lisäksi huoneistoon asennettiin kattava hälytysjärjestelmä. 

“Olen musiikin suurkuluttaja, joten halusin lisäksi kotiimme monihuonejärjestelmän, jolla voimme kuunnella eri musiikkeja eri huoneissa.” 

Kokonaisuutta voidaan ohjata helppokäyttöisellä Control 4 -käyttöliittymällä näyttöpaneelin, puhelinsovelluksen tai kaukosäätimen kautta. Tammen mukaan perheen lapset oppivat intuitiivisesti käyttämään järjestelmää jopa paljon nopeammin kuin aikuiset. 

Toimivaa yhteistyötä 

Jami Tammi kertoo olevansa tyytyväinen Digisähkön työn laatuun. 

”Yhteistyö Digisähkön kanssa on ollut erittäin hyvää ja kommunikaatio on toiminut hyvin. Heillä on pätevää ja sopivan sosiaalista porukkaa. Lisäksi he ovat joustaneet aikatauluissa toiveidemme mukaan, esimerkiksi siten, että työt on aloitettu aamulla vasta sitten, kun lapset ovat lähteneet kouluun.” 

Tammi sanoo, että lähes aina kun lähdetään remontoimaan vanhaa kohdetta, budjetti venyy. 

“Aluksi meillä oli hieman suppeampi suunnitelma kotiautomaation suhteen, mutta nälkä kasvaa syödessä ja lopulta päätimme toteuttaa enemmän älyratkaisuita samassa yhteydessä”, Tammi kertoo. 

Projekti toteutettiin keskellä koronakurimusta. 

“Kyseessä oli todella iso projekti, joka vaati paljon työtä. Sairastumiset, karanteenit ja komponenttiviivästykset aiheuttivat mutkia matkaan. Etenkin kaiuttimissa ja kytkimissä oli saatavuusongelmia, mutta kaiken kaikkiaan projekti eteni kuitenkin sujuvasti.”  

Jäljellä on vielä joitakin ohjelmointitöitä. 

“Suosittelen Digisähkön palveluita myös muille. Äitini asunnossa alkaa lähitulevaisuudessa LVIS-saneeraus, joten aion kysellä Digisähköltä ratkaisua myös hänen tarpeisiinsa”, Tammi mainitsee.  

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy