Miltton Housen AV-tekniikka

Category
Business
Tags
Automaatio, Control4, Genelec, Helvar, Lectrosonics, Neuvottelutekniikka, Neuvottelutilat, Samsung, valaistus
About This Project

Digisähkö toimitti korkealuokkaisen esitystekniikan Millton Houseen.

Miltton on Pohjoismaiden johtava viestintäalan yritys, jonka uuden toimitilan Miltton Housen tekniikan toteutuksessa Digisähkö sai olla mukana heti alkumetreillä. Kulttuurihistoriallinen rakennus on toiminut alkujaan Wärtsilän separaattoritehtaana.

Digisähkö muokkasi asiakkaan toiveesta konsulttitoimiston AV-suunnitelmaa vastaamaan paremmin asiakkaan tarpeita, ja toteutti reilun kymmenen neuvottelu- ja ryhmätyötilan esitystekniikan ja liitti huoneiden Helvar-valaistuksen AV-ohjausjärjestelmään. Kirsikkana kakussa oli kuitenkin Event Space Torin vaikuttavan tekniikan toteuttaminen. Useamman sadan hengen tilaisuuksiin suunnitellun tapahtumatilan esitystekniikkaan haluttiin satsata erityisen paljon, sillä tilan tulee palvella niin keynote-esityksien ja seminaarien kuin DJ:n tahdittaman iltajuhlan tarpeita.

Tilojen näyttötekniikaksi valittiin Samsungin ammattilaisnäytöt ja valtava videoseinä (Tori) rakennettiin Samsungin erittäin kirkkaista videoseinäpaneeleista. Äänentoistossa vaatimuksena oli laadukkaat aktiivikaiuttimet, joten valinta oli helppo kohdistaa Genelecin huippulaatuisiin kaiuttimiin. Asennustyön korkea laatu ja siisteys ovat Digisähkön ammattilaisille itsestäänselvyyksiä, jota myös Genelecin väki kiitteli tilojen valmistuttua.

Neuvottelutilojen pöytiin asennettiin pöytäkaivot jotka kelaavat siististi kaapelit piiloon käytön jälkeen. Tilojen AV-ohjaus toteutettiin Control4-järjestelmällä ja käyttöä yksinkertaistamaan valittiin pöytään upotetut ohjelmoitavat painikkeet kaiverruksineen.

Tutustu tiloihin tarkemmin Miltton Housen sivuilta.

Lataa ja lue Miltton_Case_Study_PDF.