Kotiautomaatio pihoille ja terasseille - Digisähkö

PIHAT JA TERASSIT TEHOKÄYTTÖÖN KOTIAUTOMAATION AVULLA

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

PIHAT JA TERASSIT TEHOKÄYTTÖÖN KOTIAUTOMAATION AVULLA

Keväästä kesää kohti siirryttäessä ulkoalueiden kohennus on omakoti- ja rivitaloasujille hyvin ajankohtaista. Kun haluat mahdollisimman suuren pinta-alan mukavaan asumiskäyttöön tai haluat viimeistellä kotisi automaation ulkotiloihin, suuntaa katseesi terasseille ja pihoille. Tunnelmallinen valaistus, hyvä äänentoisto ja mukava lämpötila takaavat, että kodikkuus ja käytännöllisyys jatkuvat myös ulkotiloissa.

Suomen olosuhteissa ulkotilojen sähköelementit joutuvat kovalle rasitukselle, mutta fiksulla suunnittelulla on mahdollista ottaa ulkopinta-ala tehokäyttöön ja lisätä kodin mukavuutta ja turvallisuutta erilaisilla valvontaratkaisuilla.

KESÄPIHA

Auringon lämmössä moni kodin toimi siirtyy luontevasti ulkotiloihin. Kesästä nautitaan pihoilla ja terasseilla grillikauden avauksesta tunnelmallisiin loppukesän iltoihin. Hyvä musiikki laadukkaista kaiuttimista toistettuna grillijuhlien aikana luo mukavaa tunnelmaa. Ulkotiloihin sopivat, säänkestävät ja laadukkaat kaiuttimet tekevät tunnelman niin juhlaan kuin arkeenkin, tuoden parhaan mahdollisen äänentoiston terasseille, pihoille ja parvekkeille. Aamukahvi ulkosalla musiikin soidessa laadukkaasti taustalla, tai terassi juhlien tanssilattiana on modernissa älykodissa laadukkaiden ulkokaiuttimien mukanaan tuomaa nautintoa.

Ulkotilanlämmittimillä saadaan kevään ja syksyn illat pidemmiksi ja miellyttävämmiksi. Terassilämmitys infrapunalämmittimin on energiatehokasta, lyhyen aallonpituuden myötä lämpö ei karkaa tuulisellakaan säällä, vaan lämmitin lämmittää ilman sijaan ihmisiä ja lämmittimen läheisyydessä olevia esineitä.

Myös kastelujärjestelmä on helppo lisätä taloautomaatiojärjestelmään osaksi kotiautomaatiota. Näin piha pysyy vehreänä läpi kesän, ja kastelu voidaan toteuttaa aina talonväen ja kasvien kannalta parhaaseen aikaan. Lisäksi pihaportti saadaan helposti osaksi taloautomaatiota, jolloin sen avaaminen ja sulkeminen hoituu kätevästi etänä ilman autosta nousua tai turhaa odottelua.

TALVIPIHA

Talven tullen pihan turvallisuus ja siistinä pitäminen vaatii usein hartiavoimia. Lämmitettyjen rappujen ja ajoväylien pintaan ei jää kuitenkaan pääse muodostumaan. Sulanapitojärjestelmän käyttökustannukset ovat suhteessa pienemmät, kun niitä vertaa saavutettaviin etuihin: lumitöitä, lumenajoa, suolaamista ja hiekoitusta ei enää tarvita. Automaation avulla voidaan varmistaa, että pihaa lämmitetään vain silloin ja sen verran kuin on tarpeellista.

Valaistusta voidaan säätää tilanteen ja sään mukaan automaattisesti kaikkina vuodenaikoina– piha-alueiden valaiseminen liikkeentunnistimilla varustelluin valaisimin takaa energiatehokkaan ja mukavan piha-alueiden käytön myös talvella, ulkovalojen sammutus päivänvalon riittäessä säästää sähköä.

Kun mietit ulkotilojen nykyaikaista sähköistämistä, ota yhteys Digisähkön ammattilaisiin. Mietitään yhdessä, millainen ratkaisu olisi sinun kotiisi sopivin. Pyydä siis tarjous jo tänään!

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy