Palvelut

Digisähkön palvelut


Digisähkö on täysin suomalainen älykotien suunnittelun ja toteutuksen edelläkävijä. Pitkä kokemuksemme tila-automaatiosta, AV:stä ja sähköistyksestä sekä yksilöllinen ja luotettava avaimet käteen -palvelu tekevät meistä etsimäsi kumppanin erilaisten tilojen modernisointiin.

 

Toteuttamamme ratkaisut niin koteihin kuin yrityksiin ovat yksilöllisiä, mutta silti tunnistettavia: ne kaikki ovat innovatiivisia, tilan ominaispiirteet huomioivia toteutuksia, jotka eivät jätä kylmäksi.

 

Kun haluat tuoda kotisi älykotien aikakauteen tai modernisoida yrityksesi toimintaympäristöä, Digisähkö auttaa.

 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä tai varaa aika ja poikkea paikan päällä showroomissamme.

Konsultointi

 

Konsultoimme ja opastamme mielellämme kaikissa palvelutarjontaamme liittyvissä aiheissa. Oli sitten kyseessä sähköistys, AV-järjestelmän hankkiminen, taloautomaatiojärjestelmän valinta/toteutuksen valvonta tai yrityksesi tarpeet, me autamme ja annamme kokemuksemme käyttöösi. Digisähkön avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

 

Digisähkö etsii korkeatasoisia arkkitehti-, sisustus-, ja sähkösuunnittelutoimistoja yhteistyökumppaniksi

 

Tarjoamme pitkän kokemuksemme, sekä vankan osaamisemme automaatio- ja AV-suunnittelusta käyttöönne, kun tarvitsette ehdottoman luotettavaa kumppania asiakasprojektiinne. Autamme suunnittelemaan toimistojen ja liiketilojen äänen- ja kuvantoiston laadukkaalla ja esteettisellä tavalla, asiakkaanne tarpeet huomioiden. Kohteenne voi olla myös vaativa ja uniikki yksityiskohde, Suomessa tai muualla maailmassa. Olemme toteuttaneet laajoja, maailmanluokan automaatio- ja AV-ratkaisuja myös ulkomaille.

 

Arvostamme erityisesti asiakkaidemme yksityisyyttä, jonka vuoksi useimpia vaativimmista projekteistamme emme esittele referensseissämme. Tarvittaessa kerromme kuitenkin lisää osaamisestamme, joten ottakaa yhteyttä niin varaamme teille henkilökohtaisen tapaamisen. Palvelemme mahdollisuuksien mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suunnittelu

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kartoitamme tarpeesi ja rakennamme yksityiskohtaisen suunnitelman yhdessä sovittuine aikatauluineen. Vankka kokemuksemme hyvin erilaisista toteutuksista toimii hyvänä lähtökohtana toimivan kokonaisuuden suunnitteluun. Me toteutamme:

 

 • Sähkösuunnitelmat
 • Automaatiosuunnitelmat, mm. KNX ja Control4
 • Valaistussuunnitelmat
 • AV-suunnitelmat ja esitystekniikka
 • Infonäyttöjärjestelmien suunnitelmat, mm. OneLan
 • Monitilatoimistojen ja neuvottelutilojen ratkaisut
 • Ajanvarausjärjestelmät
 • Videoneuvottelujärjestelmät

Projektien hallinta

 

Johdamme itse projektimme suunnitelmista ja aikataulutuksesta toteutukseen, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai saneeraus. Projektityön eri vaiheet ovat ydinosaamistamme, joten emme tarvitse alihankkijoita. Me teemme työn itse ja takaamme sen laadun itse.

Televerkot

 

Toteutamme lähiverkkojen yleiskaapeloinnit ja valokuituasennukset mittauksineen, sekä tietoliikenneverkkojen kaapelointien asennus- ja ylläpitopalvelut. Saat meiltä myös ristikytkentäkaapit, liitinpaneelit ja kytkimet. Teemme tarvittavat suunnitteludokumentit, tarkistuspöytäkirjat ja loppudokumentoinnit huolellisesti määräysten mukaan.

 

Asennetun verkon toimivuus ja suorituskyky testataan huolellisesti aina ennen työn luovuttamista. Lähtökohtamme on, että vaativatkin työt tehdään sovitussa aikataulussa, sovitulla tavalla.

Olemme toteuttaneet tietoverkkoratkaisuja mm seuraaville asiakkaille:

Sähköistys ja automaatio

 

Digisähköstä saat kokonaisvaltaiset sähköalan palvelut laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla yksityisille, sekä kaikenkokoisten yritysten sekä toimitilojen tarpeisiin. Toteutuksemme ovat aina huolellisia ja kohteeseen soveltuvia, arvonsa säilyttäviä, edustavia ja turvallisia kokonaisuuksia. Meiltä saat mm seuraavat palvelut:

 

 • Pientalojen ja liiketilojen sähköistykset ja kaapeloinnit
 • Valaistusratkaisut
 • Control4-automaatiojärjestelmät
 • KNX-automaatiojärjestelmät
 • Helvar- ja Dali-valaistuksenohjausjärjestelmät
 • DSC-turvajärjestelmät
Taloautomaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta

Automaatiojärjestelmien ohjelmointi

 

Ohjelmointi on kaikkien automaatiojärjestelmien moottori. Kokeneet ohjelmoijamme tekevät sen huolella, järkevästi ja toiminnallisuus sekä käytettävyys etusijalla – sinun tarpeittesi mukaan. Digisähkö on KNX-Partner-sertifioitu asiantuntija sekä Control4- automaatiojärjestelmien valtuutettu jälleenmyyjä. Yrityksemme asiantuntijoilla on pitkä kokemus järjestelmäintegroinnista. Meillä on monipuolista osaamista mm. seuraavista järjestelmistä/protokollista:

 

 

Teemme ohjelmointitöitä ja käyttöönottoja myös muille sähköalan yrityksille sopimushinnalla. Kysy tarjous!

Tuki ja ylläpito

 

Tekniset järjestelmät ja kokonaisuudet elävät ja tarpeesi saattavat muuttua ajan myötä. Tuemme sinua kaikissa järjestelmäsi elinkaaren vaiheissa; autamme valitsemaan yhteensopivat tuotteet ja ratkaisut, ylläpitämään järjestelmääsi sekä laajentamaan ja rakentamaan uusia ratkaisuja tarpeiden kasvaessa.

Infonäyttöjärjestelmät

 

Suunnittelemme ja toteutamme nykyaikaiset digitaaliset infonäyttöjärjestelmät, joko pilvipohjaisena tai paikallisena ratkaisuna, aina asiakkaan liiketoiminta, tarpeet ja toiveet huomioiden. Kauttamme mm.

 

 • Laiteasennukset ja -toimitukset
 • Layout-suunnittelu
 • Sisällön tuottaminen asiakasyrityksen visuaalisella ilmeellä
 • Laitekonfiguraatiot
 • Käyttöönotto-opastus
 • Lisäkoulutukset
 • Tarvittaessa lisäpalveluina ylläpito, seuranta ja päivitykset (12/24/36 kk sopimus)

 

Esitystekniikka ja AV-järjestelmät

 

Suomalaiset työntekijät viettävät tutkimusten mukaan kokouksissa keskimäärin 9,5 tuntia viikossa. Kokouksissa on tehotonta, hukkaan mennyttä aikaa keskimäärin 17 minuuttia. Työntekijöistä 22 % kokee, että kokouksissa menee eniten aikaa hukkaan toimimattomien ja/tai puutteellisten kokoustyökalujen ja -välineiden takia. 18 % kokouksista on nykyisin etä- ja virtuaalikokouksia, joten vaatimukset toimivalle tekniikalle korostuvat entisestään. Yhden työntekijän kohdalla kokouksissa hukkaan mennyttä aikaa kertyy noin puoli tuntia viikossa, ja kokouksien tehottomuus heikentää myös yleistä työviihtyvyyttä.
(lähde: Kansallinen Kokousbarometri 2015)

 

Digisähkön asiantuntijat tarttuivat haasteeseen ja suunnittelivat valmiita neuvottelutilaratkaisuja, jotka toimivat takuulla. Tekniikka perustuu laadukkaisiin ja luotettaviin tuotteisiin.  Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm:

 

 • Genelec- ja Amphion-kaiuttimet
 • Philips Professional näytöt
 • Control4 ohjauslogiikka
 • Lectrosonics dsp-prosessorit
 • Panconnect kaapelikaivot

 

Toimivasta ja laadukkaasta esitystekniikasta nauttivat kaikki. Sisäiset palaverit sujuvat nopeammin, ja asiakastilaisuudet luovat yrityksestänne hyvän kuvan kun puitteet ovat kunnossa ja tekniikka pelaa. Asennustyömme jälki on aina korkealuokkaista ja viimeisteltyä, eikä asentajiemme jäljiltä löydy roikkuvia johtoja tai repsottavia listoja.

 

Digisähkö on uudistanut lukuisten yritysten ja yhteisöjen toimitilojen esitystekniikkaa, kuten mm:

 

 

Lataa neuvottelutilapakettien esite tästä!

Kiinnostuitko palveluistamme?