LOMANAIKAINEN KOTIAUTOMAATIO - Digisähkö Oy

LOMANAIKAINEN KOTIAUTOMAATIO

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

LOMANAIKAINEN KOTIAUTOMAATIO

”Loma on ihmisen parasta aikaa.” Suomen tunnetuimman mäkikotkan lausahdusta hieman soveltaen on todettava, lomasta saa ja pitää nauttia. Irtiotto arjesta, etäisyyttä työasioihin, maisemanvaihdos ja uusien asioiden kokeminen on ihmiselle tärkeä asia.

Lomalla ihminen on kuitenkin poissa toisesta hyvin tärkeästä asiastaan, kodista. 

Koti on meille se pyhin lepopaikka, suoja missä kasvatamme lapsemme, nukumme ja elämme. Monelle lomailijalle hiipii ajoittain ajatus ”onhan kaikki kotona kunnossa?”. Kotiautomaation avulla voi nämä ajatukset unohtaa.

Lomalle lähtiessä voit asettaa kotisi automaation avulla Loma-moodiin. Automaatio osaa silloin katkaista pääveden talosta, sammuttaa tietyt pistorasiat jolloin sähkölaitteet ovat irti verkosta. Control4-järjestelmän Mockypancy toiminto seuraa valojen normaalikäyttöä ja osaa loma-moodissa simuloida normaalia asumista. Tämä, yhdistettynä kodin turvajärjestelmään, tekee kodistasi vähemmän houkuttelevan murtovarkaille.

Lomalla myös kodin lämpötilaa on turha ylläpitää normaalilla tasolla. Viikonlopun ja varsinkin pidemmän loman ajaksi kannattaa laskea kodin lämpötilaa muutamalla asteella, tämä pienentää vuosittaisia lämmityskuluja. 

Jos kuitenkin aurinkorannalla herää epäilys oman kodin tilasta, voit ottaa yhteyden automaatiojärjestelmään yhdistettyyn turvakameraan. Turvatun VPN-yhteyden kautta voit tarkistaa mistä päin maailmaa kotisi reaaliaikaisen tilanteen. Voit huokaista helpotuksesta ja ottaa uuden siemauksen Piña Coladasta.

Control4-etäyhteyden avulla varmistut että kotona on kaikki kunnossa.

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy