KOTIAUTOMAATIO JA ENERGIATEHOKKUUS - Digisähkö Oy

KOTIAUTOMAATIO JA ENERGIATEHOKKUUS

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

KOTIAUTOMAATIO JA ENERGIATEHOKKUUS

Yksi hienoimmista kotiautomaation ominaisuuksista on energiakäytön optimointi.

Uusiutuvat energiamuodot ovat kasvussa mutta valitettavasti vieläkin on paljon käytössä ei-uusiutuvia energiamuotoja. Laitteiden määrä kodeissamme kasvaa kovaa tahtia joten sitäkin silmälläpitäen on erityisen tärkeää optimoida sähkönkäyttöämme. Ja sen sijaan, että kysyisimme MIHIN sähköä käytämme, on mielestämme myös tärkeää kysyä MITEN sähköä käytämme. Tähän ongelmaan kotiautomaatio tuo ratkaisua.

Control4-järjestelmällä voit ohjelmoida termostaatit laskemaan kodin lämpötilaa muutamalla asteella ja säätämään ilmanvaihdon pienemmälle, kun olet viikonlopun poissa. Näin saat laskettua sähkönkulutustasi kun koti on tyhjillään. Kotiautomaatiolla voit myös himmentää kodin valaistusta jolloin energiankulutus laskee sieltäkin, samalla luoden tunnelmaa. Ulkovalaistuksenkin voit ajastaa. Pihavalot voivat seurata auringonnousu ja lasku-aikoja, ja sammua sillon, kun ne ovat tarpeettomat.

Jos lähdit kotoa vauhdilla ja unohdit sammuttaa valot, voit kännykällä sammuttaa ne mistä vaan, milloin vaan. Voit myös kännykästä ohjastaa vaikka ilmalämpöpumpun käynnistymään kun aloitat matkan töistä kotiin. Tällöin saavut kesähelteestä viileään kotiin ilman että ilmalämpöpumppu on viilentänyt tyhjää kotia koko päivän.

Voit myös asentaa huoneisiin läsnäolotunnistimia jotka aistivat millon kukin huone on käytössä. Kotiautomaatio varmistaa ettet maksa tyhjän huoneen valaistuksesta. Kotona ja poissa-kytkin on myös äärimmäisen hyödyllinen. Voit kotoa lähtiessäsi napin painalluksella sammuttaa koko talon valot, sammuttaa kaikki AV-laitteet jolloin lähtiessäsi tiedät, ettei kotiin jää ylimääräisiä laitteita päälle. Voit saman napin painalluksella myös aktivoida talon turvajärjestelmän ja katkaista pääveden magneettiventtiilillä. 

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy