Kodin viihde

Kodin viihdemaailma ansaitsee parasta

Kotisi on osa sinua, siksi siihen kannattaa panostaa. Kun yhdistät kotisi erilaiset viihdelaitteet yhteen automaatiojärjestelmään, teet kodistasi uniikin ja ylellisen. Parhaat tulokset tässä työssä tuo näkemyksellinen suunnittelu, laadukas toteutus ja pitkä kokemus yhdistyvät.

 

Kun haluat tehdä kodistasi ainutlaatuisen viihdekeitaan, ota yhteyttä.

Kotiteatterit

 

Elokuvaillat ja suuret urheilujuhlat saavat kokonaan uuden ulottuvuuden tekniikaltaan, akustiikaltaan ja valaistukseltaan oikein suunnitellussa kotiteatterissa. Valitse illan elokuva mediakirjastostasi kosketusnäytön hipaisulla – automaatio hoitaa niin äänen kuin kuvan, valaistuksen, lämpötilan ja ilmastoinnin sopiviksi. Itse voit keskittyä korkeatasoiseen viihteeseen ja miellyttävään tilanteeseen.

 

Kotiteatterin rakentaminen on monen osa-alueen onnistumisen summa; ääni, kuva, laitteisto, valaistus, tilan toimivuus, huonekalut, akustiikka ja ohjaus ovat avainasemassa. Automaatiojärjestelmällä viet kotiteatterisi aivan uudelle tasolle: ohjaat tilan tunnelmaa ja tekniikkaa keskitetysti yhdestä säätimestä. Automatisoinnilla luot erilaisia tilanteita ja tunnelmia tarpeesi mukaan ja aktivoit niitä helposti, halutessasi vaikkapa äänikomennoin.

 

Digisähkö on kotiteattereiden toteuttamisen erikoisasiantuntija. Meiltä saat kaiken – tilan, akustiikan, rakenteiden, laitteiden ja koko järjestelmän suunnittelun ja käytännön toteutuksen. Lue lisää kotiteatterin rakentamisen vaiheista.

Monihuone­järjestelmät

 

Monialueäänentoiston avulla luot kotiisi äänimaailman, joka ottaa talon kaikkien käyttäjien musiikkimieltymykset huomioon. Laadukas kattava äänentoistojärjestelmä takaa, että saat mielimusiikkisi mukaasi juuri siihen tilaan mihin sen haluat – vaikka joka huoneeseen samanaikaisesti.  Perheenjäsenet voivat kuunnella ja katsella eri ohjelmia samaan aikaan eri huoneissa.

 

Aamuherätyksen voit säätää juuri haluamaasi tunnelmaan ja ohjauskin onnistuu kätevästi järjestelmän ohjainpaneelista tai omasta älypuhelimestasi. Kodin jokaiseen tilaan voi hakea halutun musiikin kodin mediakirjastosta tai suoratoistopalveluista. Voit siis jatkaa lempimusiikkisi kuuntelua vaikkapa terassilla, pihalla tai jopa saunassa.

 

Liittämällä monihuonejärjestelmä (zone) kodin automaatiojärjestelmään hallitset joka huoneen kuvaa ja ääntä juuri niin kuin haluat.

Peli- ja kuuntelu­huoneet

 

Kun toiveissasi on tila, joka on tarkoitettu musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun tai pelaamiseen – ota yhteyttä Digisähköön. Meiltä löydät parhaat ratkaisut stereokuuntelusta monikanavajärjestelmiin, näyttöihin, akustiikan optimointiin, videojärjestelmiin ja custom- huonekaluihin.

Kustomoinnit

 

Kun etsit kotiisi erikoisratkaisuja, kuten kalusteisiin tai tilaan piilotettuja moottoroituja näyttöjä tai kaiuttimia jotka tuodaan esiin tarvittaessa, me tiedämme mitä tehdä. Digisähkön valikoimista löytyy myös äänentoiston täysin näkymättömäksi tekeviä, tilakokonaisuuteen sulautuvia seinä- ja kattokaiuttimia.

Ulkotilat

 

Haaveiletko grillaamisesta tai auringonotosta terassilla mielimusiikkisi soidessa taustalla? Haluaisitko tanssia nurmikolla erinomaisen äänentoiston tahdissa? Digisähköstä saat säänkestävät ja laadukkaat ratkaisut ulkotilojen kuvan sekä äänentoiston tarpeisiin. Ulkojärjestelmät voidaan helposti liittää osaksi kotisi automaatiojärjestelmää, jolloin viihtyminen ulkotiloissa saa aivan uuden ulottuvuuden!

Haluatko lisätä kodin viihteen ja kodissa viihtymisen tasoa?