Kodin turvallisuus

Kodin turvallisuus on toimivan arjen perusta

Älykoti on monella tapaa fiksu: se mm. valvoo silloin kun sinä olet poissa. Voit liittää kotisi automaatiojärjestelmään helposti kaikki turvajärjestelmät kuten kamerat, murtohälyttimet sekä liike-, palo- ja vuotoilmaisimet. Tällöin esimerkiksi vesivuodon sattuessa järjestelmä katkaisee automaattisesti vedensyötön, tai kosteuden noustessa liian korkealle säätää ilmanvaihtoa ja lähettää tilanneviestin puhelimeesi. Voit seurata älypuhelimesi näytöltä myös kameroiden tallentamaa, reaaliaikaista kuvaa.

 

Digisähkön asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat kotisi turvallisuuteen liittyvät automaatioratkaisut vuosien kokemuksella, luottamuksellisesti ja varmasti.

Hälytysjärjestelmät

 

Turvallinen koti tarkoittaa mielenrauhaa. Siksi kotisi ja omaisuutesi turvaaminen on aina järkevä sijoitus. Kun kotisi hälytinjärjestelmät on integroitu automaatiojärjestelmään, voit ohjata niitä samasta ohjauspaneelista kuin kotisi muita laitteita – tai kätevästi etäyhteydellä älypuhelimestasi.

 

Miten automaatio toimii? Mennessäsi nukkumaan, voit aktivoida talosi kuorisuojauksen yhdellä napin painalluksella. Kun lähdet kotoa, kytket murtohälyttimen päälle samalla tavalla. Tällöin automaatio lukitsee ovet, sammuttaa valot, katkaisee sähkön ohjatuista pistorasioista, sulkee vedensyötön, alentaa huoneiden lämpötilaa ja ilmavaihtoa, sekä sammuttaa kaikki AV-laitteet.

 

Digisähkön toteuttama kodin automatisointi tekee elämästä helppoa, mukavaa ja turvallista.

Kamerat ja lukot

 

Kun kaipaat vielä lisää varmuutta, voit liittää automaatiojärjestelmään oviasemia, valvontakameroita ja tallentimia. Kun ovikello soi, oviaseman kamera ja mikrofoni mahdollistavat keskustelun tulijan kanssa automaatiojärjestelmän yhteisen ohjauspaneelin kautta. Halutessasi voit avata ulko-oven lukon saman kosketusnäytön välityksellä kotisohvaltasi käsin.Saapuessasi kotiin, automaatio avaa ja sulkee moottoroidut portit sekä sähköohjattavat lukot ja kytkee valaistuksen päälle sinne minne valoa tarvitaan. Ja mikäli jotain poikkeavaa tapahtuu, saat viestin siitä heti puhelimeesi.

 

Digisähkön tarjoamat modernin kodin turvallisuusratkaisut takaavat turvallisen ympäristön ja kotisi tehokkaan valvonnan.