Kodin mukavuus - Digisähkö
10432
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10432,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kodin mukavuus

Moderni asuminen on älykästä mukavuutta

Moderni älykoti toimii juuri niin kuin sinä haluat. Voimme automatisoida esimerkiksi lämmityksen, jäähdytyksen, valaistuksen, ilmanvaihdon ja sähkönsyötön. Arjen helpotuksen ja mukavan ylellisyyden lisäksi automaatio säästää energiaa. Mikä parasta, voit hallita automatisoituja kodin sähkölaitteita myös etäyhteydellä.

 

Digisähkö on edelläkävijä suomalaisten, modernien kotien automatisoinnissa. Kun haluat viedä kotisi asuinmukavuuden uudelle tasolle, ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Sähkö

 

Hyvin tehdyt sähkötyöt ovat sellaisia, että niitä ei oikeastaan huomaa. Vaikka kodin sähkölaitteet ovat nykyisin avainasemassa niin arjessa kuin juhlassakin, ei niihin pitäisi joutua kiinnittämään tarpeetonta huomiota.

 

Järkevästi suunniteltu sähköistys tuottaa sähkön sinne missä sitä tarvitaan. Automaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta ohjaamalla huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta elämän ja ympäristön tilanteiden mukaan.

 

Olit sitten rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa, Digisähköstä saat kaikki kotisi sähköön liittyvät ratkaisut tehokkaasti ja luotettavasti – yli 30 vuoden kokemuksella.

Valaistus

 

Valaistukseen on mahdollista saada monia nykyaikaisia ohjausratkaisuja, mutta Digisähkö keskittyy huipputason ratkaisuihin: voit ohjata valaistusta mm. sensoreilla ja äänikomennoilla. Tämä mahdollistaa monia arkeen luksusta tuovia asioita, kuten tilojen valojen kytkeminen päälle automaattisesti kun tilaan saavutaan ja pois kun tilasta poistutaan. Ääniohjaus puolestaan kytkee haluamasi valotilat päälle käskystä. Sensorit taas sytyttävät yöaikaan esimerkiksi pihan kulkuvalot tuomaan turvaa ja mukavaa tunnelmaa. Automaattisesti ohjattu valaistus säästää myös energiaa kun valoa on siellä missä sitä tarvitaan.

 

Digisähköstä saat vankalla ammattitaidolla tehdyn valaistussuunnittelun sekä turvalliset ja energiatehokkaat valaistusratkaisut sisä- ja ulkovalaistuksiin.

LVI-ohjaus

 

Tiesitkö, että huoneiden lämpötilan ja ilmanvaihdon ohjaus voidaan yhdistää yhteiseen automaatiojärjestelmään, laitevalmistajasta riippumatta? Näin voit ohjata kotisi tiloja keskitetysti yhdestä lähteestä.

Modernissa kodissa lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, venttiilien ja moottoroitujen laitteiden ohjaus tapahtuu yhdestä järjestelmästä. Mukavuuden lisäksi tämä lisää turvallisuutta: kun esimerkiksi poistut kotoa, järjestelmän ”Poissa”-tila säätää lämpötilaa ja ilmanvaihtoa, sulkee vesiventtiilin, lukitsee ovet ja aktivoi murtohälyttimen. Kätevää, vai mitä?

 

Digisähkö toteuttaa kaiken tasoiset LVI-ohjauksen automaatiot vuosien kokemuksella.