Kodin äänentoisto luo tunnelmaa arjen hetkiin

Kodin äänentoisto tuo musiikin kaikkiin huoneisiin korkealaatuisena ja tunnelmallisena. Laadukas äänentoisto takaa myös upeat elokuvakokemukset.

Kuvittele, että liikut kodissasi huoneesta toiseen, terassille ja pihalle, ja kaikkialla soi musiikki yhtä kirkkaana ja muuttumattomana. Kun katsot elokuvaa, ääni elää saumattomasti ja tunnelmallisesti samassa linjassa kuvan kanssa.

Digisähkö on äänentoiston ammattilainen, ja vastaamme laitteiston ja automatiikan suunnittelusta ja asennuksesta. Valikoimistamme löytyy monia tunnettuja laatumerkkejä kuten Genelec, Amphion, Monitor Audio, Sonance sekä Kef. Monihuoneäänentoistoon voi myös tutustua meillä Nihtisillassa sijaitsevassa esittelytilassa.

Voiko asuntooni asentaa monihuonejärjestelmän?

Kodin äänen­­toistoa voidaan lähteä toteuttamaan vaikka huone kerrallaan, eikä ole väliä onko kotisi kerros-, rivi- vai oma­koti­­talossa. Pystymme tarjoamaan sopivan järjestelmän yhtä hyvin uudis­­kohteeseen kuin kotiin, jossa ei muita muutoksia tehdä. Moni­huone­­järjestelmä ja -äänentoisto tarkoittavat sitä, että musiikkia voi kuunnella kaikissa kodin tiloissa yhtä aikaa, sisällä ja ulkona. Musiikki voi olla kaikkialla sama, tai perheen nuoriso voi kuunnella huoneissaan lempi­­artistejaan samaan aikaan, kun isä kokkaa keittiössä oman musiikkinsa tahdissa.

Laadukas äänen­­toisto mahdollistaa myös upeat elokuva­­nautinnot koti­sohvalta. Haluatko elokuva­teatterin kotiin? Katso tästä, kuinka toteutimme laadukkaalla äänen­­toistolla varustetun koti­­teatterin Kirkkonummelle!

Tyylikkäät kaiuttimet sopivat sisustukseen

Kauniit kaiuttimet tekevät kodin äänen­­toistosta huomaamatonta. Kaiutin voi olla ulko­­muodoltaan taulu­­kehyksen näköinen, upotettu seinään tai kattoon tai se voi olla täysin näkymätön. Laadukas, upeasti viimeistelty lattia­­kaiutin voi olla myös sisustus­­elementti.

Puu­pinnoille löytyy lukuisia erilaisia viilutus- ja väri­­vaihtoehtoja. Esittely­­tilassamme on esillä monia eri­­tyyppisiä sisustus­­ystävällisiä kaiutin­­ratkaisuja. Puutarhaan piilotettavilla, kiveltä näyttävillä, kaiuttimilla loihditaan huikea musiikki­­elämys, joka hämmästyttää kuulijansa ulko­­tiloissa.

Yksi, helppokäyttöinen käyttöliittymä

Kodin äänentoistoa, taloautomaatiota ja kaikkia sen ominaisuuksia kontrolloidaan kätevästi yhden käyttöliittymän kautta. Digisähkö edustaa amerikkalaista Control4-järjestelmää, joka on käytettävyydeltään ja yhteensopivuudeltaan edellä kilpailijoitaan. Merkittävin ero on se, että Conrtrol4:llä on hämmästyttävä kyky hallita monimutkaisia ja laajojakin av-järjestelmiä ja kotiteattereita yhdellä käyttöliittymällä. Helppokäyttöistä järjestelmää käyttävät kaikki perheenjäsenet juniorista senioriin.

“Koko asunto himmenee tunnelmallisen hämäräksi, olohuoneen ja makuuhuoneiden kaiuttimista alkaa kuulua valmis soittolista, jossa soi koko perheen valitsemat hittibiisit. Instant-tanssikemut!” Lue lisää Control4-järjestelmästä lapsiperhearjessa.

Control4 on yksi maailman nopeimmin kasvavista taloautomaatiotoimittajista ja voittanut lukuisia palkintoja. Loistavien käyttöominaisuuksiensa lisäksi se myös pitää rumat johtoviidakot poissa lattialta ja tasoilta. Ohjaus mahdollistaa kodin äänen- ja kuvantoistolaitteiden keskittämisen kodin tekniseen tilaan tai muuhun sopivaan aputilaan, jolloin johdot ja laitteet ovat piilossa.

Kiinnostaako kodin äänentoisto?

Ota yhteyttä ja varaa kartoituskäynti. Voit tulla myös tutustumaan laitteisiin etukäteen esittelytilaamme. Me etsimme kukkarollesi sopivan äänentoistoratkaisun, jolla saat arkeesi täysin uudenlaisia musiikkielämyksiä. Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!