Kodin äänentoisto

Laadukas kodin äänentoisto nostaa asumismukavuuden huippuunsa

 

Laadukas äänentoisto osana kodin automaatiota tuo arkeen kaivattua luksusta ja nautintoa.

 

Kuvittele, että liikut kodissasi huoneesta toiseen, terassille ja pihalle, ja kaikkialla soi musiikki yhtä kirkkaana ja muuttumattomana. Kun katsot elokuvaa, ääni elää saumattomasti ja tunnelmallisesti samassa linjassa kuvan kanssa. Meidän suunnittelijamme ja asentajamme ovat intohimoisia musiikin ystäviä, jotka tietävät mistä laadukas äänentoistokokonaisuus muodostuu.

Toteutimme helsinkiläiseen ullakkohuoneistoon monialueäänentoistojärjestelmän, lue lisää tästä!

Digisähkö vastaa huolellisesta suunnittelusta ja asennuksesta. Valikoimistamme löytyy monia tunnettuja laatumerkkejä kuten Genelec, Amphion, Monitor Audio, Sonance sekä Kef. Monihuoneäänentoistoon voi myös tutustua meillä Nihtisillassa sijaitsevassa esittelytilassa.

Ota yhteyttä tai varaa aika esittelyyn!

 

Kodin äänentoisto – voiko asuntooni asentaa monihuonejärjestelmän?

Kodin äänentoistoa voidaan lähteä toteuttamaan vaikka huone kerrallaan, eikä ole väliä onko kotisi kerros-, rivi-, vai omakotitalossa. Pystymme tarjoamaan sopivan järjestelmän yhtä hyvin uudiskohteeseen kuin kotiin, jossa ei muita muutoksia tehdä. Lähtötilanne kartoitetaan ja suunnittelemme sen mukaisesti asiakkaan kukkarolle sopivan ratkaisun. Se voi tarkoittaa perinteisillä kaiutinkaapeleilla toteutettua tai langatonta järjestelmää.

Elokuvateatteri kotiin? Katso tästä, kuinka toteutimme laadukkaalla äänentoistolla varustetun kotiteatterin Kirkkonummelle!

Tyylikkäät kaiuttimet eivät kaipaa piilottamista

Kaiuttimen tyylikäs ulkonäkö ei ole este laadukkaalle ja puhtaalle äänentoistolle. Kaiutin voi olla ulkomuodoltaan taulukehyksen näköinen, upotettu seinään tai kattoon tai se voi olla täysin näkymätön. Laadukas, upeasti viimeistelty lattiakaiutin voi olla sisustuselementti.

Puupinnoille löytyy lukuisia erilaisia viilutus- ja värivaihtoehtoja. Esittelytilassamme on esillä monia erityyppisiä sisustusystävällisiä kaiutinratkaisuja. Puutarhaan piilotettavilla kiveltä näyttävillä kaiuttimilla loihditaan huikea musiikkielämys, joka hämmästyttää kuulijansa. Kukkapenkkien kitkeminen on jatkossa silkkaa juhlaa.

Ota yhteyttä tai tule tutustumaan!

Control4 liittää kodin äänentoiston saumattomaksi osaksi automaatiojärjestelmää

Digisähkön edustama amerikkalainen Control4-järjestelmä on yksi maailman nopeimmin kasvavista taloautomaatiotoimittajista, eikä syyttä. Control4 on käytettävyydeltään ja yhteensopivuudeltaan edellä kilpailijoitaan. Sen voittamat lukuisat palkinnot maailmalta vahvistavat tämän. Merkittävin ero muihin järjestelmiin on kuitenkin Control4:n hämmästyttävä kyky hallita monimutkaisia ja laajojakin av-järjestelmiä ja kotiteattereita yhdestä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Käyttämisen oppivat kaikki perheen jäsenet nopeasti. Juniorista senioriin.

“Koko asunto himmenee tunnelmallisen hämäräksi, olohuoneen ja makuuhuoneiden kaiuttimista alkaa kuulua valmis soittolista, jossa soi koko perheen valitsemat hittibiisit. Instant-tanssikemut!” Lue lisää Control4-järjestelmästä lapsiperhearjessa.

Control4 siivoaa rumat johtoviidakot lattialta

 

Keskitetty ohjaus mahdollistaa kodin äänen- ja kuvantoistolaitteiden keskittämisen kodin tekniseen tilaan tai muuhun sopivaan aputilaan. Olohuoneen televisiotaso voidaan jättää vaikka kokonaan pois, kun sitä ei enää tarvita piilottelemaan laitteita ja niiden kaapeleita. Kodin siivouspäivänä tätä osaa arvostaa.

 

Kodin äänentoisto ennen ja nyt

 

Ennen kodin äänentoisto hoidettiin lasiovikaappiin sijoitetuilla stereoilla, joihin oli kytketty perinteiset viilutetusta lastulevystä valmistetut kaiuttimet. Musiikkia kuunneltiin olohuoneen sohvalta käsin, kunhan kasetti oli saatu kelattua alkuun tai cd syötettyä soittimeen.

 

2010-luvulla yleistyneet musiikin suoratoistopalvelut, kuten Spotify, muuttivat hetkessä tapamme kuunnella musiikkia. Yhtäkkiä kotisohviltamme oli pääsy miljoonien musiikkikappaleiden kirjastoon. Enää musiikin kuuntelu ei olekaan samalla tavalla sidottu tiettyyn huoneeseen, vaan musiikkia voidaan kuunnella makuuhuoneissa, autotallissa, saunaosastolla ja puutarhassa. Tai musiikkia voidaan toistaa juhlissa kaikissa tiloissa yhtä aikaa. Tätä kutsutaan monihuoneäänentoistoksi tai sen mahdollistamaa laitteistoa monihuonejärjestelmäksi. Perheen nuoriso voi kuunnella huoneissaan lempiartistejaan samaan aikaan, kun isä kokkaa keittiössä oman musiikkinsa tahdissa.

 

Kiinnostuitko?

 

Me etsimme kukkarollesi sopivan äänentoistoratkaisun, jolla saat arkeesi täysin uudenlaisia musiikkielämyksiä. Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä