KNX-suunnittelu ja järjestelmät ammattitaidolla Digisähköltä
17327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17327,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Sertifioitua KNX-suunnittelua Digisähköltä

Monesti kuulee sanonnan ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Tämä vanha sanonta pitää paikkansa monessa asiassa ja varsinkin KNX-suunnittelussa. Virallisen KNX-Partner – sertifikaatin omaava Digisähkö on suomen kärkeä kotiautomaation saralla. Olemme KNX Finlandin jäsenyritys. Teemme KNX-suunnitelmia koko Suomeen, sekä urakoimme KNX kohteita Etelä-Suomen alueella.

Miksi KNX-suunnittelu on paras pohja älykodille?

 

 

KNX on talo- ja rakennusautomaationstandardi joka on vakiinnuttanut asemansa johtavana standardina yli 20 vuoden aikana. Vakaa ja monipuolinen KNX-järjestelmä on yhä useammin valinta, kun koti tai muu kiinteistö halutaan varustaa laadukkaalla ohjausjärjestelmällä. KNXstandardin takana on yli 300 laitevalmistajaa ja järjestelmällä voidaan automatisoida kiinteistöjä mökistä kerrostaloon. Väyläpohjainen järjestelmä soveltuu hyvin myös toimistotilojen automatisointiin.

KNX-suunnittelu alkaa huolellisella alkukartoituksella

 

 

KNX-suunnitelman teko alkaa asiakkaan ja suunnittelijan tapaamisella. Silloin kartoitamme projektin mittakaavan ja asiakkaan toivoman budjetin sähköistykselle. Suunnittelijamme käy samalla läpi asiakkaan sähköistykseen liittyvät toiveet ja tarpeet. Tässä tilanteessa myös suunnitellaan automaation taso ja mahdolliset lisäykset ja tekniset varaukset. (esim AV järjestelmä). Suunnittelija aloittaa suunnittelun näiden tietojen pohjalta ja tarvittaessa tekee muutoksia niihin.

Digisähkön KNX-suunnitelmapaketti säästää kustannuksia toteutusvaiheessa

 

 

Digisähkön suunnitelmapaketti sisältää kaiken mitä tarvitaan sähköurakoitsijaa kilpailuttaessa:

  • Sähkötyöselostuksen
  • Asemapiirustuksen
  • Maadoituskaavion
  • Nousujohtokaavion
  • Sähkökeskusten pääkaaviot
  • Sähkötasopiirustukset yksityiskohtaisine merkintöineen
  • Valaistussuunnitelman valaisinluetteloineen
  • Antennikaavion
  • Yleiskaapelointikaavion (CAT6)
  • Hälytysjärjestelmäkaavion

 

Sähköasentajat arvostavat kunnollisia suunnitelmia

 

 

Suunnitelman sisältämien yksityiskohtaisten asiakirjojen ja kaavioiden avulla saat sähköurakoitsijoilta tarkempia urakkatarjouksia. Urakoitsijat näkevät tarkoista suunnitelmistamme helposti projektin laajuuden ja voimme tarvittaessa toimittaa massaluettelot kaikista tarvittavista sähkökalusteista. Hyvin suunniteltu projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa huomattavasti paremmin, usein hyvä suunnitelma maksaa itsensä takaisin rakennusvaiheen mutkattomuuden kautta. Meillä on pitkäaikaista kokemusta sähköasennuksista, joten tuomme suunnitteluun myös sähköasentajan näkökulman.