Sertifioitua KNX-suunnittelua Digisähköltä

Hyvin tehty KNX-suunnittelu ja laadukas ohjausjärjestelmä auttavat automatisoimaan kiinteistöt kesämökistä toimistoihin ja lentoasemiin.

 

Vakaa ja monipuolinen KNX-järjestelmä on yhä useammin valinta, kun koti, yritys tai muu kiinteistö halutaan varustaa toimivalla automaatiolla ja laadukkaalla ohjausjärjestelmällä. Vanha sanonta “hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee erityisesti KNX-suunniteluun, sillä kaikki lähtee liikkeelle hyvästä pohjatyöstä. Digisähkö hoitaa varmalla ammattitaidolla suunnittelun ja toteutuksen.

KNX-suunnittelu vapaa-ajan asuntoon

Toteutimme kokonais­pinta-alaltaan yli 400m2 vapaa-ajan asunnon KNX-sähköistyksen, sekä suunnittelimme ja asensimme kohteeseen laadukkaan moni­huone­äänentoiston. Kokonaisuutta ohjataan Control4-käyttö­liittymän kautta.

KNX-suunnittelu on paras pohja älykodille

KNX on talo- ja rakennus­automaation standardi, joka on vakiinnuttanut asemansa johtavana standardina yli 20 vuoden aikana. Sen takana on yli 300 laite­valmistajaa. Monipuolinen ja helppo­käyttöinen järjestelmä sopii kaikenlaisiin kohteisiin.

KNX-Partner sertifioitu Digisähkö on Suomen kärkeä koti­automaation saralla. Olemme myös KNX Finlandin jäsenyritys. Teemme KNX-suunnittelua koko Suomeen, mutta urakoita pää­sääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Yhteistyö­verkostomme kautta toteutamme kohteita myös koko Euroopan alueella.

Teemme KNX- ja AV-suunnittelun puolella tiivistä yhteis­työtä alan parhaiden ammattilaisten, kuten Planmax Oy:n kanssa.

Projekti käyntiin huolellisella alkukartoituksella

KNX-suunnittelu alkaa asiakkaan ja suunnittelijan tapaamisella. Kartoitamme projektin mitta­kaavan ja asiakkaan toivoman budjetin sähköistykselle. Suunnittelijamme käy samalla läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet. Lisäksi suunnitellaan automaation taso ja mahdolliset lisäykset ja tekniset varaukset (esim AV-järjestelmä). Suunnittelija aloittaa suunnittelun näiden tietojen pohjalta.

Digisähkön kattava KNX-suunnitelmapaketti

Digisähkön suunnitelma­paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset sähkö­urakoitsijaa kilpailuttaessasi:

  • Sähkötyöselostuksen
  • Asemapiirustuksen
  • Maadoituskaavion
  • Nousujohtokaavion
  • Sähkökeskusten pääkaaviot
  • Sähkötasopiirustukset yksityiskohtaisine merkintöineen
  • Valaistussuunnitelman valaisinluetteloineen
  • Antennikaavion
  • Yleiskaapelointikaavion (CAT6)
  • Hälytysjärjestelmäkaavion

Miksi KNX-suunnittelu on hyödyllistä?

Suunnitelman sisältämien yksityiskohtaisten asiakirjojen ja kaavioiden avulla saat sähköurakoitsijoilta tarkempia urakkatarjouksia. Urakoitsijat näkevät tarkoista suunnitelmistamme helposti projektin laajuuden, ja voimme tarvittaessa toimittaa massaluettelot kaikista sähkökalusteista.

Hyvin suunniteltu projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa huomattavasti paremmin, ja usein hyvä suunnitelma maksaa itsensä takaisin rakennusvaiheen mutkattomuuden kautta. Meillä on pitkäaikaista kokemusta sähköasennuksista, joten tuomme suunnitteluun myös sähköasentajan näkökulman.

Ota yhteyttä!

Digisähkö on edelläkävijä suomalaisten, modernien kotien taloautomaatio asennusprojekteissa. Kun haluat viedä kotisi asuinmukavuuden uudelle tasolle, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!