Infonäyttö - Tutustu Digisähkön monipuolisiin ratkaisuihin
17328
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17328,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Infonäyttö

Digitaalisilla infonäytöillä parannat asiakasmielikuvaa nopeasti ja edullisesti

Nosta yrityksesi näkyvyys tyystiin uudelle tasolle Digital signage-tekniikalla eli suomalaisemmin infonäytöillä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm:

  • ravintolat
  • myymälät
  • elokuvateatterit
  • toimistot
  • logistiikkakeskukset
  • hotellit
  • bussipysäkit
  • parkkihallit

 

Infonäytöillä voidaan helpottaa ja nopeuttaa yrityksen markkinointia ja tiedotusta asiakkaille sekä henkilökunnalle. Infonäytölle neuvotteluhuoneen ulkopuolelle voidaan tuoda ajanvarauskalenterit, josta voit helposti tarkistaa tilojen varaukset. Infonäytöiltä tarkistat yhdellä silmäyksellä päivän lounaslistan, bussiaikataulut, tärkeiden yhteyshenkilöiden kontaktit tai muistilistan tulevasta viikkopalaverista.

Laadukas toteutus varmistaa luotettavan toiminnan

Digisähkö on infonäyttöjen ja esitystekniikan osalta täyden palvelun talo. Toteutamme projektit avaimet käteen-periaatteella ja hoidamme suunnittelun, asennukset, ohjelmoinnit, sekä ulkoasun sovituksen yrityksen ilmeeseen. Asennamme järjestelmät täsmällisesti sovitussa aikataulussa, jonka jälkeen voit heittää hyvästit käsin kirjoitetuille kylteille ja hinnastoille.

 

Entä jos laitteiden sijoituspaikoissa ei ole tarvittavia sähköistyksiä valmiina? Digisähköltä saatte myös sähköistyspalvelut samalla sopimuksella. Yrityksellämme on S2-sähköurakointioikeudet, joten voitte huoletta jättää asian meidän ratkaistavaksi.

Infonäyttö on monipuolinen ja joustava tiedotuskanava

Infonäyttöjen sisältöä voit itse muokata ja päivittää tai voimme halutessanne hoitaa ylläpidon puolestanne. Koulutamme yrityksenne henkilöstön infonäyttö-järjestelmän käyttöön, jolloin investoinnistanne saadaan täysi hyöty irti. Näytöille tuotava tieto voidaan suunnitella yhdessä asiantuntijamme kanssa, jonka jälkeen sopiva layout varmistetaan. Käytämme pääasiassa OneLan-järjestelmää, joka on toimiva, varma ja tarpeiden lisääntyessä helposti laajennettavissa. Yksinkertaisimmillaan infonäyttöjärjestelmä voi koostua ravintolan päivän menun ilmoittavasta näytöstä, laajimmillaan ison hotellin informatiivisesta järjestelmästä isoine videoseinineen. Joskus on tarve tiedottaa asiakkaille tai henkilöstölle asioita kiireellisenä. Tällöin videoseinä on verraton työkalu. Informaatio saadaan hetkessä näkymään, vaikka sadoissa näytöissä. Palohälytysten tullessa info-näyttö voi täydentää kiinteistön poistumisopasteita, ja nopeuttaa kiinteistön evakuointia.

Infonäyttö-järjestelmä yksilöllisesti oman yrityksesi ilmeellä

Infonäyttöjä voidaan koota yhteen, ja toteuttaa monimuotoisia videoseiniä erikoistarpeisiin. Me toteutamme yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun, joka on samassa linjassa yrityksesi visuaalisen tyylin ja värityksen kanssa. Tämä ilahduttaa varmasti myös markkinointiväkeänne.

Entäpä rahapuoli?

Infonäyttöjä harkittaessa kannattaa laskea auki millaisia säästöjä järjestelmällä voidaan saavuttaa juuri teidän yrityksessä. Säästetty työaika ja ajokilometrit voivat olla yllättävän suuria, mikäli päivitettäviä mainostauluja, hinnastoja tai vaikkapa ruokalistoja on useita monessa toimipisteessä. Digisähkön infonäyttöjärjestelmät voidaan aina päivittää etänä vaikka kymmeniin toimipisteisiin samanaikaisesti. Päivittäminen sujuu nopeasti ja helposti vaikka yrittäjän mökiltä. Pelkät säästöt eivät monestikaan ole tärkein syy hankintaan, vaan raikkaan ja ajankohtaisen markkinoinnin vaikutus myyntiin ja asiakasmielikuvaan on merkittävä tekijä. Infonäyttöjärjestelmien hinnat alkavat noin kahdesta tuhannesta eurosta, joten hinta ei ole este edes pienemmille yrityksille. Tarjoamme myös joustavan leasing-ratkaisun, jolloin kuukausihintaan sisältyy laitevuokra, ylläpito sekä sisällön päivittäminen. Tällöin investointi ei kerralla rasita kassaa.