Infonäyttö

Infonäyttö nostaa yrityksesi näkyvyyden uudelle tasolle ja kohentaa merkittävästi asiakasmielikuvaa.

Infonäyttö eli Digital signage -tekniikka helpottaa ja nopeuttaa yrityksen markkinointia ja tiedotusta asiakkaille sekä henkilökunnalle. Neuvotteluhuoneen ulkopuolelle infonäyttö voi tuoda ajanvarauskalenterit, josta voi helposti tarkistaa tilojen varaukset. Infonäytöiltä tarkistat yhdellä silmäyksellä päivän lounaslistan, bussiaikataulut, tärkeiden yhteyshenkilöiden kontaktit tai muistilistan tulevasta viikkopalaverista. Meiltä saat näyttöratkaisut myös osana taloautomaatiota.

Finnkino Iso Omena -infonäytöt

Elokuva­keskuksen aula­tiloihin ja lippu­kassoille asennettiin Getafix Oy:n toimittama info­näyttö­järjestelmä. Näyttöinä projektissa käytettiin Philipsin Digital Signage -tuotteita. Digisähkö yhteistyö­kumppaneineen sai kiitosta hyvin hoidetusta projektista, jossa aikataulut pitivät.

Suunnittelu, asennus ja ohjelmointi samasta osoitteesta

Digisähkö on info­näyttöjen ja esitys­tekniikan osalta täyden palvelun talo. Toteutamme projektit avaimet käteen -periaatteella, ja hoidamme suunnittelun, asennukset, ohjelmoinnit sekä ulkoasun sovituksen yrityksen ilmeeseen. Asennamme järjestelmät täsmällisesti sovitussa aika­taulussa, jonka jälkeen voit heittää hyvästit käsin kirjoitetuille kylteille ja hinnastoille.

Entä jos laitteiden sijoitus­paikoissa ei ole tarvittavia sähköistyksiä valmiina? Digisähköltä saatte myös sähköistys­palvelut samalla sopimuksella. Yrityksellämme on S2-sähköurakointi­oikeudet, joten voitte huoletta jättää asian meidän ratkaistavaksi.

Infonäyttöjä Espoon ostoskeskus Sellossa

Infonäyttö on monipuolinen ja joustava tiedotuskanava

Info­näyttöjen sisältöä voit itse muokata ja päivittää. Koulutamme yrityksenne henkilöstön järjestelmän käyttöön, jolloin investoinnistanne saadaan täysi hyöty irti. Näytöille tuotava tieto ja ulkoasu suunnitellaan yhdessä asian­tuntijamme kanssa. Myös me voimme hoitaa yllä­pidon puolestanne. Käytämme pääasiassa OneLan-järjestelmää, joka on toimiva, varma ja tarpeiden lisääntyessä helposti laajennettavissa.

Järjestelmä toimii kätevänä informaatio­kanavana asiakkaille ja henkilöstölle esimerkiksi kiireellisissä tapauksissa. Informaatio saadaan hetkessä näkymään vaikka sadoissa näytöissä.

Infonäyttö yksilöllisesti yrityksesi ilmeellä

Infonäyttö voi olla yksinkertaisimmillaan näyttö, josta näet ravintolan menun ja laajimmillaan ison hotellin infojärjestelmä videoseinineen. Näyttöjä voidaan koota yhteen, ja toteuttaa monimuotoisia videoseiniä erikoistarpeisiin.

Me toteutamme yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun, joka on samassa linjassa brändin ja visuaalisen ilmeen kanssa. Olemme automaatiojärjestelmien kärkeä Suomessa ja teemme vain laadukasta jälkeä.

Mitä infonäyttöratkaisut maksavat?

Infonäyttöjärjestelmien hinnat alkavat noin kahdesta tuhannesta eurosta, joten hinta ei ole este edes pienemmille yrityksille. Tarjoamme myös joustavan leasing-ratkaisun, jolloin kuukausihintaan sisältyy laitevuokra, ylläpito sekä sisällön päivittäminen. Tällöin investointi ei rasita kassaa kerralla.

Raikkaiden infonäyttöjen avulla voidaan parantaa asiakasmielikuvaa, lisätä myyntiä ja lisäksi saavuttaa säästöjä. Säästetty työaika ja ajokilometrit voivat olla yllättävän suuria, mikäli päivitettäviä mainostauluja, hinnastoja tai vaikkapa ruokalistoja on monessa toimipisteessä. Digisähkön infonäyttöjärjestelmät voidaan aina päivittää etänä vaikka kymmeniin toimipisteisiin samanaikaisesti. Päivittäminen sujuu nopeasti ja helposti.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää vaihtoehdoista!