Esitystekniikka

Unohda tekniset ongelmat – esitystekniikka kuntoon!

Laadukas esitystekniikka helpottaa yritysten ja esimerkiksi koulujen kommunikointia huomattavasti.

Tekniset ongelmat, huono kuuluvuus, piuhojen kanssa puurtaminen ja esitysten viivästyminen ovat arkipäivää liian monessa auditoriossa, neuvottelu- tai luokkahuoneessa. Meidän mielestämme esitystekniikan tulee käynnistyä yhdellä napin painalluksella, ilman ylimääräisiä johtosulkeisia ja IT-tuen apua.

Toteuttamamme esitystekniikka takaa, että kuva näkyy laitteen mallista ja liitännöistä riippumatta häiriöttömän kirkkaasti. Neuvottelutilan esitystekniikan automaatio-ohjauksella voidaan säästää merkittäviä summia vuositasolla, kun esitykset saadaan ajallaan käyntiin, eikä kalliiden asiantuntijoiden työaikaa kulu odotteluun. Esitystekniikka kannattaa olla ajansäästämisen takia kunnossa.

Lue täältä, kuinka toteutimme Red Lynxille uudenlaisen AV-tekniikan. (Linkki: https://www.digisahko.fi/portfolio_page/red-lynx-oy-av-jarjestelmat/)

 

Huippuluokan esitystekniikka Digisähköltä

 

Digisähkö on pitkän linjan ammattilaisten perustama, laadukkaan esitystekniikan voimaan uskova yritys. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkalla korvalla ja toteutamme ne viimeistä yksityiskohtaa myöten – asiakkaan budjetti huomioiden.

Yhteistyökumppaneistamme löytyy puuseppiä ja sisustussuunnittelijoita, joiden kanssa saamme teille harkitun, viimeistellyn ja yrityksen ulkoasuun sopivan ratkaisun. Toimimme pääsääntöisesti Uudellamaalla, mutta toteutamme suurempia kokonaisuuksia tarvittaessa myös koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, koulut ja muut julkisen sektorin toimijat.

“Digisähkö teki modernisoinnin tiukassa aikataulussa, kaikki toimii kuten sovittu. Olemme saaneet hyvää palautetta; esitystekniikka ja etenkin äänentoisto on kohdillaan ja enää ei tarvitse stressata hajoavatko vehkeet kesken kaiken.” HSY Viikinmäen vedenpuhdistamo, Helsinki

Automaation ohjaama esitystekniikka maksaa itsensä takaisin jopa parissa vuodessa

Toimiva esitystekniikka sisältää muutakin kuin pelkän videoprojektorin ja kaiutiimet. Esityksiä toistetaan hyvin erilaisilta laitteilta, ja energiapiheissä kannettavissa laitteissa saattaa esiintyä virransäästöominaisuuksista johtuvia ongelmia.

 

Kuva pätkii, tai pahimmassa tapauksessa se ei näy lainkaan. Tähän ongelmaan paras ratkaisu on laadukkaan skaalaimen sisältävä presentaatiokytkin. Tarvittavat kuvanlähteet syötetään presentaatiokytkimeen, joka lähettää sen televisiolle tai videotykille; aina oikealla tarkkuudella ja näyttölaitteen tunnistamassa muodossa.

 

Digisähkö on erikoistunut neuvottelutilojen ratkaisuihin: meiltä saat suunnittelun ja toteutuksen lisäksi kuva- ja äänentoistolaitteet, video- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät sekä valaistuksen, akustiikan ratkaisut sekä asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella – tarkasti ja huolellisesti, sovitussa budjetissa ja aikataulussa pysyen.

 

Neuvottelutilojen AV-paketit alkaen 4000€ alv 0%. Sovi esittely myyntimme kautta!

Mittojen mukaan tehdyt kalusteet viimeistelevät kokonaisuuden

 

Kun haluat AV-laitteistot piiloon katseilta, toimitamme yhteistyökumppaniemme kautta mittatilauksena erityiskalusteet, joihin esitystekniikka laitteiston voi kätevästi piilottaa. Näin kaiuttimet, näytöt ym. tuodaan näkyville vain silloin, kun niitä tarvitaan. Mallistoomme kuuluu myös laadukkaita upotettavia seinä- ja kattokaiuttimia, jotka sulautuvat tyylikkäästi tilakokonaisuuteen.

 

Teemme yhteistyötä alansa johtavien puuseppien ja kalustevalmistajien kanssa. Pystymme toimittamaan täysin mittojen mukaan suunnitellut laitehyllyt ja neuvottelutilojen kalusteet.

Kysy lisää!

Laadukas ääni takaa viestin perillemenon – Esitystekniikka

Laadukas äänentoisto on erittäin tärkeä osa hyvin toimivaa esitystekniikkaa. Äänen täytyy kuulua häiriöttömästi ja kattavasti kaikille kuulijoille. Ääni saattaa helposti hukkua tilaan jossa on paljon ihmisiä. Tähän vaikuttavia tekijöitä on oikean tyyppisten kaiuttimien ja mikrofonien valinta ja niiden sijoitus. Huoneakustiikalla on suuri vaikutus haettaessa miellyttävää ja laadukasta äänentoistoa. Digisähkö auttaa tarvittaessa myös tilan akustiikkaan liittyvissä tarpeissa.

 

Pöytäkaivo viimeistelee siistin asennuksen – Esitystekniikka

Neuvottelutilan tai auditorion pöytään upotettava pöytäkaivo siistii pöydältä ylimääräiset kaapelit. Käyttämättömät kaapelit ovat piilossa kelausmekanismilla varustetun pöytäkaivon sisällä, josta ne saadaan käyttöön juuri niin pitkinä kuin on tarpeen. Pöytäkaivosta löytyy pistorasiat tietokoneiden ja puhelimien latureita varten.

 

Tule itse kokemaan automaation voima!

Mainosmiehet lupaavat vaikka kuun taivaalta, mutta meillä pääset itse kokemaan hyödyt ennen investointipäätöstä. Kun haluat varmatoimisen, helppokäyttöisen ja vaikuttavan esitystekniikan tilaasi, ota yhteyttä meihin. Espoossa sijaitsevassa esittelytilassamme on mahdollista tutustua esitystekniikan ratkaisuihin toimivassa ympäristössä. Tervetuloa tutustumaan!