Esitystekniikka - Jokaiseen toimitilaan sopivat ratkaisut Digisähköltä
16069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16069,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Esitystekniikka

Peru YT-neuvottelut ja investoi toimivaan tekniikkaan!

Aika on rahaa

Oletko joskus ollut auditoriossa, neuvottelu- tai luokkahuoneessa, jossa luentoa pitävä esiintyjä ei saa kuvaa näkyviin ja esityksen alku viivästyy? Etsitään oikeaa kaapelia, hapuillaan kolmen eri kaukosäätimen kanssa ja yleisö huutelee vinkkejä oikean sisääntulon valintaan. Meidän mielestämme esitystekniikan tulee käynnistyä yhdellä napin painalluksella, ilman ylimääräisiä johtosulkeisia ja IT-tuen apua. Toteuttamamme esitystekniikka takaa, että kuva näkyy laitteen mallista ja liitännöistä riippumatta häiriöttömän kirkkaasti. Neuvottelutilan esitystekniikan automaatio-ohjauksella voidaan säästää merkittäviä summia vuositasolla, kun esitykset saadaan ajallaan käyntiin, eikä kalliiden asiantuntijoiden työaikaa kulu odotteluun.

 

Huippuluokan esitystekniikka Digisähköltä

Digisähkö on pitkän linjan ammattilaisten perustama, laadukkaan esitystekniikan voimaan uskova yritys. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkalla korvalla ja toteutamme ne viimeistä yksityiskohtaa myöten. Asiakkaan budjetti huomioiden. Yhteistyökumppaneistamme löytyy puuseppiä ja sisustussuunnittelijoita, joiden kanssa saamme teille harkitun, viimeistellyn ja yrityksen ulkoasuun sopivan ratkaisun. Toimimme pääsääntöisesti Uudellamaalla, mutta toteutamme suurempia kokonaisuuksia tarvittaessa myös koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, koulut ja muut julkisen sektorin toimijat.

Moderni, automaation ohjaama esitystekniikka maksaa itsensä takaisin jopa parissa vuodessa

Toimivaan esitystekniikkaan vaaditaan muutakin kuin pelkkä videoprojektori ja kaiuttimet. Esityksiä toistetaan hyvin erilaisilta laitteilta, ja energiapiheissä kannettavissa laitteissa saattaa esiintyä laitteiden virransäästöominaisuuksista johtuvia ongelmia. Kuva pätkii, tai pahimmassa
tapauksessa se ei näy lainkaan. Tähän ongelmaan paras ratkaisu on laadukkaan skaalaimen sisältävä presentaatiokytkin. Tarvittavat kuvanlähteet syötetään presentaatiokytkimeen, ja lähettää sen televisiolle tai videotykille. Aina oikealla tarkkuudella ja näyttölaitteen tunnistamassa muodossa.

 

Digisähkö on erikoistunut neuvottelutilojen ratkaisuihin: meiltä saat suunnittelun ja toteutuksen lisäksi kuva- ja äänentoistolaitteet, video- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät sekä valaistuksen, akustiikan ratkaisut sekä asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella – tarkasti ja huolellisesti, sovitussa budjetissa ja aikataulussa pysyen.

 

Neuvottelutilojen AV-paketit alkaen 4000€ alv 0%. Sovi esittely myyntimme kautta!

Mittojen mukaan tehdyt kalusteet viimeistelevät kokonaisuuden

 

Kun haluat AV-laitteistot piiloon katseilta, toimitamme yhteistyökumppaniemme kautta mittatilauksena erityiskalusteet, joihin laitteiston voi kätevästi piilottaa. Näin kaiuttimet, näytöt ym. tuodaan näkyville vain silloin kun niitä tarvitaan. Mallistoomme kuuluu myös laadukkaita upotettavia seinä- ja kattokaiuttimia, jotka sulautuvat tyylikkäästi tilakokonaisuuteen.

 

Teemme yhteistyötä alansa johtavien puuseppien ja kalustevalmistajien kanssa. Pystymme toimittamaan täysin mittojen mukaan suunnitellut laitehyllyt ja neuvottelutilojen kalusteet. Kysy lisää myynnistämme!

Laadukas ääni takaa viestin perillemenon

Laadukas äänentoisto on erittäin tärkeä osa hyvin toimivaa esitystekniikkaa. Äänen täytyy kuulua häiriöttömästi ja kattavasti kaikille kuulijoille. Ääni saattaa helposti hukkua tilaan jossa on paljon ihmisiä. Tähän vaikuttavia tekijöitä on oikean tyyppisten kaiuttimien ja mikrofonien valinta ja niiden sijoitus. Huoneakustiikalla on suuri vaikutus haettaessa miellyttävää ja laadukasta äänentoistoa. Digisähkö auttaa tarvittaessa myös tilan akustiikkaan liittyvissä tarpeissa.

 

Pöytäkaivo viimeistelee siistin asennuksen

Neuvottelutilan tai auditorion pöytään upotettava pöytäkaivo siistii pöydältä ylimääräiset kaapelit. Käyttämättömät kaapelit ovat piilossa kelausmekanismilla varustetun pöytäkaivon sisällä, josta ne saadaan käyttöön juuri niin pitkinä kuin on tarpeen. Pöytäkaivosta löytyy pistorasiat tietokoneiden ja puhelimien latureita varten.

 

Tule itse kokemaan automaation voima!

Mainosmiehet lupaavat vaikka kuun taivaalta, mutta meillä pääset itse kokemaan hyödyt ennen investointipäätöstä. Kun haluat varmatoimisen, helppokäyttöisen ja vaikuttavan esitystekniikan tilaasi, ota yhteyttä meihin. Espoossa sijaitsevassa esittelytilassamme on mahdollista tutustua esitystekniikan ratkaisuihin toimivassa ympäristössä. Tervetuloa tutustumaan!