Esitystekniikka

Unohda tekniset ongelmat, pätkivä kuva ja johtojen kytkeminen – laitetaan esitystekniikka kerralla kuntoon! Meidän kanssamme kaikki toimii yhdellä napin painalluksella.

Tekniset ongelmat, huono kuuluvuus, piuhojen kanssa puurtaminen ja esitysten viivästyminen ovat arkipäivää monessa auditoriossa sekä neuvottelu- ja luokkahuoneessa. Meidän avullamme esitystekniikka käynnistyy helposti yhdestä napista ilman johtosulkeisia ja IT-tuen apua.

Takaamme, että kuva näkyy häiriöttömän kirkkaasti ja ääni toimii laadukkaasti. Esitystekniikan automaatio-ohjauksella voidaan säästää rahaa, sillä esitykset saadaan ajallaan käyntiin, eikä kalliiden asiantuntijoiden työaikaa kulu odotteluun.

Red Lynxin AV-tekniikan päivitys

Ubisoftin alainen helsinkiläinen pelistudio Red Lynx päätti päivittää toimitilojensa remontin ja laajennuksen yhteydessä tilojen AV-tekniikan. Digisähkö toimitti neuvottelutiloihin sekä Cafe-tilaan laadukkaat, mutta helppokäyttöiset AV-järjestelmät.

Huippuluokan esitystekniikka Digisähköltä

Digisähkö on pitkän linjan ammattilaisten perustama, laadukkaan esitystekniikan voimaan uskova yritys. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkalla korvalla ja toteutamme ne viimeistä yksityiskohtaa myöten – asiakkaan budjetti huomioiden.

“Digisähkö teki modernisoinnin tiukassa aikataulussa, kaikki toimii kuten sovittu. Olemme saaneet hyvää palautetta; esitystekniikka ja etenkin äänentoisto on kohdillaan ja enää ei tarvitse stressata hajoavatko vehkeet kesken kaiken.” 

– HSY Viikinmäen vedenpuhdistamo, Helsinki

Laadukas esitystekniikka maksaa itsensä takaisin

Digisähkö on erikoistunut neuvottelutilojen ratkaisuihin: meiltä saat suunnittelun ja toteutuksen lisäksi kuva- ja äänentoistolaitteet, video- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät sekä valaistuksen, akustiikan sekä asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella.

Meillä pääset itse kokemaan hyödyt ennen investointipäätöstä. Kun haluat varmatoimisen, helppokäyttöisen ja vaikuttavan esitystekniikan tilaasi, ota yhteyttä meihin. Espoossa sijaitsevassa esittelytilassamme on mahdollista tutustua kaikkiin ratkaisuihimme. Tervetuloa tutustumaan!

Mittojen mukaan tehdyt kalusteet viimeistelevät kokonaisuuden

Kun haluat AV-laitteistot piiloon katseilta, toimitamme yhteistyö­kumppaniemme kautta mitta­tilauksena erityis­kalusteet, joihin esitys­tekniikan voi kätevästi piilottaa. Näin kaiuttimet, näytöt ym. tuodaan näkyville vain silloin, kun niitä tarvitaan. Mallistoomme kuuluu myös laadukkaita upotettavia seinä- ja katto­kaiuttimia, jotka sulautuvat tyylikkäästi tila­kokonaisuuteen.

Teemme yhteis­työtä alansa johtavien puu­seppien ja kaluste­valmistajien kanssa. Pystymme toimittamaan täysin mittojen mukaan suunnitellut laite­hyllyt ja neuvottelu­tilojen kalusteet.

Laadukas ääni takaa viestin perillemenon

Laadukas äänentoisto on erittäin tärkeä osa hyvin toimivaa esitystekniikkaa. Äänen täytyy kuulua häiriöttömästi ja kattavasti kaikille kuulijoille. Ääni saattaa helposti hukkua tilaan, jossa on paljon ihmisiä. Tähän vaikuttavia tekijöitä on oikean tyyppisten kaiuttimien ja mikrofonien valinta ja niiden sijoitus. Huoneakustiikalla on suuri vaikutus haettaessa miellyttävää ja laadukasta äänentoistoa. Digisähkö auttaa tarvittaessa myös tilan akustiikkaan liittyvissä tarpeissa.

Ota yhteyttä »

Pöytäkaivo viimeistelee siistin asennuksen

Neuvottelutilan tai auditorion pöytään upotettava pöytäkaivo siistii pöydältä ylimääräiset kaapelit. Käyttämättömät kaapelit ovat piilossa kelausmekanismilla varustetun pöytäkaivon sisällä, josta ne saadaan käyttöön juuri niin pitkinä kuin on tarpeen. Pöytäkaivosta löytyy pistorasiat tietokoneiden ja puhelimien latureita varten.

Nosta kommunikointi uudelle tasolle

Toteutamme tarpeisiinne sopivan, laadukkaasti toimivan ja kauniisti viimeistellyn esitystekniikkaratkaisun. Toimimme pääsääntöisesti Uudellamaalla, mutta toteutamme suurempia kokonaisuuksia tarvittaessa koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, koulut ja muut julkisen sektorin toimijat.

Neuvottelutilojen AV-pakettien lähtöhinta on noin 4000 €, ja laitteisto maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Tule tutustumaan paikan päälle tai soita ja kysy lisää!