Jouni Mäki-Tanila & Jarkko Konttinen Digisähkön hallitukseen

DIGISÄHKÖN HALLITUKSEEN LIIKKEENJOHDON JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISIA

Etu

Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset ja tinkimätön asenne

Etu

Korkeatasoinen lopputulos - tekninen osaamisemme on Suomen huipputasoa

Etu

Kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua - avaimet käteen -periaatteella

DIGISÄHKÖN HALLITUKSEEN LIIKKEENJOHDON JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISIA

Digisähkö Oy on nimittänyt Jouni Mäki-Tanilan ja Jarkko Konttisen yhtiön hallitukseen vahvistamaan yhtiön kasvua kiihtyvillä älykotien markkinoilla.

Digisähköllä on laajaa kokemusta vaativien yksityiskotien ja isojen julkisten kohteiden koti- ja taloautomaation projekteista Control4 ja KNX –ohjausratkaisuilla. Yritys hakee lisäksi kasvua myös laajemmin kasvavista ja kehittyvistä yksityistalouksien älykotien markkinoista ja aloittaa tuotteistettujen älykotiratkaisujen toimittamisen uudis- ja saneerauskohteisiin.

Jouni Mäki-Tanila, tuotantotalouden DI, hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) (synt. 1979) on nimitetty hallituksen puheenjohtajaksi, erikoisalueenaan Digisähkön kasvustrategiat ja liiketoiminnallinen kehittäminen. Jouni on kansainvälisillä markkinoilla toimivan teknologia-alan yrityksenDelconin operatiivinen johtaja (COO) ja suurin omistaja. Hän on lisäksi keskittynyt sijoittamaan nuoriin kasvuyrityksiin ja joissa hän haluaa kehittää kyseisiä yrityksiä hallitustyöskentelyn kautta.

Jarkko Konttinen, MBA, Dip.IAA, (synt. 1969), on nimitetty hallituksen jäseneksi, vastuullaan erityisesti liiketoiminnan kehitys ja markkinointi. Jarkko on strategisen ja luovan toimiston, Miltton Creativen, toimitusjohtaja ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus laaja-alaisesta kuluttajabrändien strategisesta kehittämisestä, kansainvälisen myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen johtotehtävistä mm. Finnairilla ja oneworldissa. Lisäksi hän toimii kummina useille kasvuyrityksille heidän kansainvälisen markkinoinnin haasteissa.

”Digisähköllä on valtavaa erikoisosaamista vaativista älykotiratkaisuista. Kasvaneet kuluttajien vaatimukset modernin asumisen hallinnoimiseksi yhdistettynä huimaan teknologiseen kehittymiseen luovat kiinnostavan ja kasvavan liiketoiminnallisen ympäristön jossa Digisähkön vahvuudet ovat alan huipputasoa”, Jarkko Konttinen toteaa. Kasvu näkyy myös osaamisen kehittämisessä. ”Digisähkön asiantuntijat ovat keskittyneet asentamisen lisäksi myös ohjelmointiin. Tämä yhtälö on keskeinen tekijä Digisähkön menestyksessä”, Jouni Mäki-Tanila jatkaa.

Digisähkö ja Digikoti ovat osa Digisähköryhmää, joka on modernien älykotien edelläkävijä. Digisähkö Oy on vuonna 2014 perustettu asiantuntijayritys, joka työllistää kymmenkunta alansa huippuammattilaista. Digisähkö palvelee yritysten ja yhteisöjen lisäksi yksityisasiakkaita kaikissa talo-automaation ratkaisuissa.

Yhtiön toiminta on kasvanut alusta alkaen nopealla tahdilla. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli n. 1,5M€. Yhtiön perustajan ja toimitusjohtajan Jani Hirvosen mukaan yhtiön liikevaihto tulee kasvamaan jatkossakin voimakkaasti, kun lähes kaikki esineet ja laitteet liitetään lähitulevaisuudessa internetiin.

”Elämme keskellä aikamme suurinta murrosta. Tarvitsemme keinoja hallita yhä monimutkaisempia kokonaisuuksia, ja keskitetyt automaatio- ja ohjausjärjestelmät tuovat siihen ratkaisun. Enää ei valaistukselle, talotekniikalle ja kotiteatterille tarvita lukuisia älypuhelinsovelluksia ja kaukosäätimiä, kun ne voidaan tuoda yhden selkeän käyttöliittymän alle”, kertoo Jani Hirvonen.

Digisähkö Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton STUL:in, sekä KNX Finlandin jäsenyritys.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jani Hirvonen

Ota yhteyttä

010 583 4500
info@digisahko.fi

Showroom

Olarinluoma 7, 02200 Espoo

Tilaa uutiskirje

Sovitaanko tapaaminen

Digisähkö käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja tietojen käytöstä saatte asiakaspalvelustamme 010 583 4500.

Ota yhteyttä lomakkeella

suomen vahvimmat kulta

Copyright © 2024 Digisähkö Oy