Älykodissa eletään energiatehokkaasti, turvallisesti ja mukavasti

Älykodissa eletään energiatehokkaasti, turvallisesti ja mukavasti

Taloautomaatio mielletään usein asumismukavuuden ja helppouden tuojaksi

Taloautomaatiotalossa nautitaan mahdollisuuksista rakentaa audiovisuaalisia kokemuksia ja säädellä tunnelmaa, mutta taloautomaatio on paljon muutakin. Ison kodin energiankulutus saattaa nousta etenkin vaihtelevien vuodenaikojen myötä. Taloautomaatioteknologialla energian kulutusta voidaan säätää niin että energiaa kuluu vain silloin, kun sille on oikeasti tarvetta. Loma- ja työmatkojen tai työpäivien aikana energian kulutusta voidaan automaatiolla vähentää. Älykodin asukkaan ei tarvitse palata liian kylmään tai kuumaan asuntoon, vaan vastassa on aina oikean lämpöinen ja asukkaiden toiveiden mukaan valaistu koti.

Taloautomaation valinneet kotitaloudet kertovat usein sähkölaskun pienentyneen järjestelmän asennuksen jälkeen. Valot ja kodin elektroniikka eivät enää jää vahingossa päälle: tämä vaikuttaa paitsi kodin energiatehokkuuteen, myös paloturvallisuuteen. Älykoti pitää myös muusta turvallisuudesta huolta; järjestelmään on helppo integroida kameravalvonta etuovelle ja kaikkiin kodin oviin ja ikkunoihin saadaan tunnistimet. Myös läsnäolon simulointi on mahdollista taloautomaatiojärjestelmällä. Automaatioteknologian myötä on kaiken kaikkiaan mahdollista parantaa asumisen turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Automaatio tuo mukanaan siis suuren määrän mukavuustekijöitä, jotka koettuasi paluu vanhaan ei enää kiinnosta. Voit kuunnella musiikkia kotonasi laadukkaasti ja ilman keskeytyksiä, kun yhdistät markkinoiden laadukkaimmat kaiuttimet monialueäänentoistoon, joka jatkuu vaikka saunaan asti – nautit kotona olosta uudella tavalla. Kun yhdistät kotiautomaatiojärjestelmääsi ensiluokkaisen kotiteatterin, koet elokuvat kuten elokuvateatterissa, laadukasta valaistusta ja kuvan- ja äänentoistoa myöten. Automaatiolla teet arjestasi tunnelmallista ja juhlistasi unohtumattomia – luo kotiisi juuri sellainen tunnelma kuin haluat, oli käynnissä sitten juhlat, jouluillallinen tai leffailta.

Taloautomaatiolla saavutat energiatehokkaamman, turvallisemman ja mukavamman kodin. Ota Digisähköön yhteyttä, voimme demonstroida Control4 -taloautomaatiojärjestelmän ominaisuuksia toimitilojemme Showroomissa, ja samalla vastaamme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin automaatioon, AV-asioihin ja sähköistykseen liittyen.

Soita tai lähetä meille viesti vaikka jo tänään!