Digisähkö | Toimitilojen turvallisuus
16066
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16066,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Toimitilojen turvallisuus

Turvallisuus on hyvän ja tuottavan työympäristön perusta


Mietitkö joskus kotiovellesi ehdittyäsi, jäikö toimiston valot tai kahvinkeitin päälle, murtohälytys aktivoimatta? Kun toimitiloissasi on nykyaikainen automaatiolaitteisto, voit samantien ottaa älypuhelimestasi käsin etäyhteyden järjestelmään ja kurkistaa kameraan jäikö valot päälle, ohjata valaistusta ja kahvinkeittimen pistorasiaa ja aktivoida murtohälyttimen, kaikki samalla kertaa.

 

Automaatio valvoo puolestasi niin vahinkojen kuin kutsumattomien vieraidenkin varalta. Voit helposti liittää automaatiojärjestelmään yrityksesi kaikki turvajärjestelmät kuten kamerat, murtohälyttimet ja liike-, palo- ja vuotoilmaisimet. Hälytysviestit saapuvat älypuhelimeesi samoin kuin voit seurata kameroiden tallentavaa kuvaa reaaliaikaisesti puhelimesi näytöltä. Automaatio muistuttaa jos ikkuna, portti tai ovi on jäänyt auki, ja se myös lukitsee ne puolestasi.

 

Digisähköstä saat asiantuntijan opastuksen, suunnitelmat ja toteutuksen kaikkiin yrityksesi turvallisuuden toiveisiin ja tarpeisiin.

Hälytysjärjestelmät

 

Turvallisuuteen sijoittaminen on kun laittaisi rahaa pankkiin. Hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee ikäviä yllätyksiä ja epätoivottuja tilanteita.

 

Automaatiojärjestelmään yhdistetty turvalaitteisto valvoo väsymättä puolestasi vuoden jokaisena päivänä ja ilmoittaa välittömästi poikkeustilanteista. Kun varustat toimitilasi asianmukaisin tunnistimin ja turvalaitteistoin, voit olla huoletta myös niinä vuorokauden tunteina, jolloin tiloissa ei ole toimintaa. Tallentava kameravalvonta ja siitä näkyvästi ilmoittaminen toimii myös karkoittimena epätoivotuille vierailijoille. Automaatio valvoo myös savun, lämpötilan sekä kosteuden nousua ja hälyttää poikkeamista. Kun ilmoitus saadaan ajoissa sinulle tai asianmukaisille tahoille, paikalle saadaan ohjattua oikeaa apua ja minimoidaan tuntuvien vahinkojen syntyminen.

Kulunvalvonta

 

Kulunvalvontajärjestelmät voidaan liittää osaksi yrityksesi automaatiojärjestelmää. Kohteissa joissa on useita käyttäjiä, automaation mahdollistava etäohjaus voidaan valjastaa tukemaan tilojen toimintaa kaikkina vuorokauden aikoina, esimerkiksi silloin kun huoltoyhtiön tai siivoojan pitää päästä tiloihin toimistoajan ulkopuolella.

 

Oviasema on kätevä ja hyödyllinen, kun voit mistä tahansa ohjauspaneelista käsin nähdä kuka oven takana on, keskustella hänen kanssaan, ohjata ja sallia kulku tiloihin tarpeen mukaan. Yrityksissä joissa pääovi on pitemmällä tai eri kerroksessa, ovella ramppaamisen sijaan voit hallita kulkua automaation avustuksella.