Digisähkö | Toimitilojen infra
16062
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16062,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Toimitilojen infra

Toimitilojen toimiva infrastruktuuri mahdollistaa luovuuden ja tehokkuuden


Yrityksen ja toimitilojen toimivuuden perusta on luotettavasti toimiva ja oikein mitoitettu sähkönsyöttö, lämmitys, valaistus ja ilmanvaihto. Kun automatisoit toimitilasi nykyaikaisin sähköjärjestelmin, voit keskittyä tuottavan työn tekemiseen. Säästät samalla sähkölaskussa sekä kohennat työn tekemisen mielekkyyttä ja tehokkuutta kun asiaankuuluva valaistus, sähkönsyöttö, verkkoyhteydet ja raitis ilma ovat vaivattomasti juuri siellä silloin kun niitä tarvitaan.

Sähköistys ja automaatio

 

Digisähköstä saat kokonaisvaltaiset sähköalan palvelut laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisten yritysten ja toimitilojen tarpeisiin. Toteutuksemme ovat aina huolellisia ja kohteeseen soveltuvia, arvonsa säilyttäviä, edustavia ja turvallisia kokonaisuuksia. Meiltä saat suunnittelun lisäksi mm:

 

• sähköistykset ja kaapeloinnit
• urakoinnit
• automaatiojärjestelmät
• valaistussuunnittelun
• automaation ohjelmoinnit

 

Kun yrityksessäsi tai toimitiloissasi on sähköistyksen tai automatisoinnin tarpeita, ota meihin yhteyttä.

Verkot

 

Hyvin suunniteltu ja kapasiteeltiltaan oikein mitoitettu tietoliikenneverkko takaa sen, että tieto siirtyy juuri siellä ja silloin kun sen pitääkin. Digisähkö toteuttaa ammattitaidolla lähiverkkojen kaapeloinnit ja valokuituasennukset luotettavasti ja aikataulussa. Asennetun verkon toimivuus ja suorituskyky testataan ja dokumentoidaan huolellisesti. Meiltä saat myös kaikki infran laitteet sekä asennus- ja ylläpitopalvelut.

 

Kun etsit ammattitaitoista ja varmaa osaajaa televerkkoprojektiin, ota yhteyttä Digisähköön.