Digisähkö | Toimitilojen esitysratkaisut
16069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16069,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Esitysratkaisut

Esitystekniikan ammattilaisratkaisut kaikkiin tiloihin


Mikään ei ole turhauttavampaa kuin aloittaa kokous huoneen AV-tekniikan ongelmien ratkomisella ja pistorasian, kaukosäätimen tai IT-vastaavan metsästyksellä. AV-tekniikan ei tarvitse olla käyttäjälleen kauhukokemus. Kun esitystekniikka on suunniteltu ja toteutettu ammattitaitoisesti, jäävät työntekijöiden aika ja energiat tehokkaaseen ja tuottavaan työskentelyyn.

 

Toimitamme pienten ja suurempien kokous- ja neuvottelutilojen huolellisen suunnittelun ja toteutuksen: mikrofonit,  kuva- ja äänentoistolaitteet, konferenssi- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät plus paljon muuta. Jos etsit yrityksesi automaatio-, esitys- tai AV-toiveiden toteuttajaa, ota yhteyttä Digisähköön.

Esitystekniikka ja automatisointi

 

Huonosti toimivat AV- järjestelmät kuormittavat työntekijöitä ja haaskaavat arvokasta työaikaa. Hyvin suunniteltu AV-tekniikka palvelee yrityksesi kaikkia työntekijöitä, oli heidän tekninen osaaminen sitten millä tasolla tahansa.

 

Esitystekniikka kannattaa laittaa kerralla kuntoon niin, että siitä suunnitellaan toimiva, käytännöllinen, pitkäikäinen ja toimitilojen kaikkia käyttäjiä palveleva kokonaisuus. Liitettäessä AV- järjestelmä osaksi toimitilojen automatiikkaa, napin painalluksella voidaan kutsua erilaisia esitystilanteita, joissa samaan aikaan säätyvät myös tilojen verhot, valaistus, näytöt tai valkokangas ja ilmanvaihto. Työntekijät voivat tekniikan parissa askartelun sijaan keskittyä olennaiseen ja ohjata tilanteita yhdestä ohjauspaneelista. Mutkattomasti toimivat kokoukset ja esitystilanteet parantavat työssä viihtyvyyttä ja työn tuloksia.

 

Digisähkö on erikoistunut neuvottelutilojen ratkaisuihin, meiltä saat suunnittelun ja toteutuksen lisäksi kuva- ja äänentoistolaitteet, video- ja puhelinneuvotteluratkaisut, videoseinät sekä valaistuksen, akustiikan ratkaisut sekä asennuspalvelut vaikka avaimet käteen- periaatteella. Ammattilaisemme räätälöivät toimitiloihisi sopivan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun, sekä toteuttavat suunnitelmat tarkasti ja huolellisesti, sovitussa budjetissa ja aikatauluissa.

 

Kun yrityksesi etsii esitystekniikan ratkaisuja, ota yhteys Digisähköön.

Kalusteet

 

Kun haluat AV-laitteistot piiloon katseilta, toimitamme mittatilauksena erityiskalusteita, joihin laitteiston voi kätevästi piilottaa – kaiuttimet, näytöt ym. voidaan tuoda näkyville vain silloin kun niitä esitystilanteessa tarvitaan.

 

Mallistoomme kuuluu myös laadukkaita upotettavia seinä- ja kattokaiuttimia, jotka sulautuvat tyylikkäästi kokonaisuuteen.

Edistäisikö laadukkaampi esitystekniikka yrityksenne liiketoimintaa?