Digisähkö | Palvelut
16511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16511,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Palvelut

Digisähkön palvelut


Digisähkö on Uudeltamaalta käsin operoiva täyden palvelun talo, tila-automaation, AV:n ja sähköistyksen ketterä ammattilainen. Olit sitten rakentamassa uutta tai uudistamassa vanhaa, meiltä saat juuri sinulle yksilöityä ammattitaitoista palvelua.

 

Toteutamme innovatiivisia, monipuolisia, energiatehokkaita palveluita ja ratkaisuja Koti- ja Business- ympäristöihin. Meillä on monipuolinen kattaus AV-, IoT (Internet of Things), Pro Audio- ja sähköalan osaamista ja innovatiivisuutta reilusti yli 30 vuoden ajalta, jota sovellamme juuri sinun tarpeisiisi.  Olemme erikoistuneet nykyaikaisten sähkö -, AV- ja tila-automaatiojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen, joihin käytämme korkealaatuisia komponentteja ja luotettavimpia teollisuusstandardeja. Meiltä saat myös kattavat sähköalan palvelut sekä atk- ja televerkkojen asennukset,  lämmityksen, valaistuksen, kotiteatterien ja turvallisuusjärjestelmien toteutukset ja ratkaisut yrityksesi tilojen tekniseen varusteluun.

 

Asiakkaitamme ovat lukuisat kotitaloudet sekä yritykset, yhdistykset ja säätiöt. Katso kohteita referensseistämme.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tai varaa aika ja poikkea paikan päällä kokeilemassa automatisointia showroomissamme. Kuuntelemme toiveitasi ja laadimme tarjouksen unelmallesi.

Konsultointi

 

Konsultoimme ja opastamme kaikissa palvelutarjontaamme liittyvissä aiheissa ja enemmänkin. Oli sitten kyseessä sähköistys, AV-järjestelmän hankkiminen, kodin IoT (Internet of Things) -laitteisto tai yrityksesi tarpeet, me autamme ja annamme kokemuksemme käyttöösi, jolloin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Suunnittelu

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kartoitamme tarpeesi ja rakennamme yksityiskohtaisen suunnitelman yhdessä sovittuine aikatauluineen, sekä lisäämme siihen oman kokemuksemme tuoman varmuuden toimivista kokonaisuuksista. Tyytyväinen asiakas on meille se paras käyntikortti.

Projektien hallinta

 

Hallitsemme projektimme suunnitelmista ja aikataulutuksesta toteutukseen, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai saneeraus, projektityö eri vaiheineen on ydinosaamistamme. Tunnemme ratkaisumme hyvin ja integroimme valitut järjestelmät sulautumaan osaksi toimivaa ja turvallista kokonaisuutta.

Televerkot

 

Toteutamme lähiverkkojen yleiskaapeloinnit ja valokuituasennukset mittauksineen sekä tietoliikenneverkkojen kaapelointien asennus- ja ylläpitopalvelut ammattitaidolla, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Meiltä saat myös ristikytkentäkaapit, liitinpaneelit ja kytkimet. Teemme suunnitteludokumentit, tarkistuspöytäkirjat ja loppudokumentoinnit huolellisesti määräysten mukaan. Asennetun verkon toimivuus ja suorituskyky testataan huolellisesti.  Hoidamme vaativammatkin kaapeloinnit ammattitaidolla. Projektinhallintamme huolehtii, että sovitut työt tulevat tehdyksi sovitussa aikataulussa ja sovitulla tavalla.

Sähköistys ja automaatio

 

Meiltä saat kokonaisvaltaiset sähköalan palvelut laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisten yritysten ja toimitilojen tarpeisiin. Toteutuksemme ovat aina huolellisia ja kohteeseen soveltuvia, arvonsa säilyttäviä, edustavia ja turvallisia kokonaisuuksia. Meiltä saat:

  • suunnittelun ja toteutuksen
  • sähköistykset ja kaapeloinnit
  • urakoinnit
  • automaatiojärjestelmät
  • valaistussuunnittelun
  • automaation ohjelmoinnit

Ohjelmointi

 

Ohjelmointi on kaikkien automaatiojärjestelmien moottori ja kokeneet ohjelmoijamme tekevät sen huolella, järkevästi ja aina toiminnallisuus sekä käytettävyys etusijalla, juuri Sinun tarpeitasi silmälläpitäen.

Tuki ja ylläpito

 

Kotisi ja yrityksesi on tärkeä Sinulle. Tekniset järjestelmät ja kokonaisuudet elävät ja tarpeet kasvavat. Tuemme Sinua kaikissa järjestelmäsi elinkaaren vaiheissa; autamme valitsemaan oikeat yhteensopivat tuotteet ja ratkaisut, ylläpitämään järjestelmääsi sekä laajentamaan ja rakentamaan uusia ratkaisuja tarpeiden kasvaessa.

Lämpökuvaus

 

Lämpökuvauksen avulla selvität helposti sähkökeskuksen kunnon ja määrittelet luotettavasti korjaus- ja huoltotarpeen ennen kuin vahinkoja pääsee syntymään.  Lämpökuvauksella on mahdollista havaita tulevat vahingot jo varhaisessa vaiheessa, jolloin niiden korjaaminen on helpompaa ja ylimääräisiltä kustannuksilta vältytään. Lämpökuvauksen etuja ovat tarkastuksen tekeminen ilman rakenteiden purkamista.

 

Lämpökamerakuvien ammattimainen tulkinta on tärkeä osa prosessia, joten ammattilaisen puoleen kääntyminen kannattaa. Digisähkö hoitaa tehokkaasti koko prosessin itse kuvauksesta kuvien analysointiin rehdisti ajallaan ja ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!