Digisähkö | Koti
16303
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16303,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Koti

Kodissa viihtyminen on elämänlaadun tärkeimpiä tekijöitä

Aloita päiväsi napin painalluksella, joka sytyttää valot, laittaa lempimusiikkisi soimaan ja käynnistää kahvinkeittimen. Päiväsi ei voisi alkaa viihtyisämmin ja vaivattomammin. Vie elokuvaillat uudelle tasolle, kun hallitset kaikkea tunnelmasta tekniikkaan yhdestä ohjauspaneelista. Poistuessasi kotoasi voit yhdellä napin painalluksella sulkea vedensyötön ja valaistuksen, säätää energiankulutuksen minimiin ja samalla aktivoida murtohälyttimen.

Kodin automaatiojärjestelmä on asumisen uusi standardi. Sillä hallitset valtakuntasi kaikkia tilanteita ja tunnelmia. Automaatio tuo helppoa viihtymistä kotiisi, kun järjestelmä ohjaa kotisi ääntä, kuvaa ja valoa tuottavia laitteita. Ota yhteyttä – toteutamme unelmasi!

Kodin referenssit

Tutustu Digisähkön toteuttamiin koteihin ja vapaa-ajan kohteisiin. Olisiko Sinun kotisi seuraava?

Ota yhteyttä kodin automaation, viihteen tai sähköistyksen tiimoilta!

 

Jätä yhteydenottopyyntö, tilaa uutiskirjeemme tai jätä muuten vain palautetta. Käsittelemme yhteydenotot luottamuksellisesti.