Digisähkö | Kodin viihde
16054
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16054,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kodin viihde

Koti tarjoaa parhaimmillaan täydellisen viihdemaailman


Digisähkön ratkaisuilla nostat kotisi viihtyvyyden uusiin ulottuvuuksiin.  Parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä suunnittelua, laatua ja kokemusta. Aivan kuten kotisikin on kotiisi sovitettava viihdekokonaisuuskin uniikki. Sulautamme viihdekokonaisuuden aina saumattomasti ympäristöön.

Kotiteatterit

 

Elokuvaillat ja suuret urheilujuhlat saavat kokonaan uuden ulottuvuuden tekniikaltaan, akustiikaltaan ja valaistukseltaan oikein suunnitellussa kotiteatterissa. Valitse illan elokuva mediakirjastostasi kosketusnäytön hipaisulla – automaatio hoitaa niin äänen kuin kuvan, valaistuksen, lämpötilan ja ilmastoinnin sopiviksi. Itse voit keskittyä korkeatasoiseen viihteeseen ja miellyttävään tilanteeseen.

 

Kotiteatterin rakentaminen on monen osa-alueen onnistumisen summa; ääni, kuva, laitteisto, valaistus, tilan toimivuus, huonekalut, akustiikka ja ohjaus ovat avainasemassa. Automaatiojärjestelmällä viet kotiteatterisi aivan uudelle tasolle: ohjaat tilan tunnelmaa ja tekniikkaa keskitetysti yhdestä säätimestä. Automatisoinnilla luot erilaisia tilanteita ja tunnelmia tarpeesi mukaan ja aktivoit niitä helposti, halutessasi vaikkapa äänikomennoin.

 

Digisähkö on kotiteattereiden toteuttamisen erikoisasiantuntija. Meiltä saat kaiken – tilan, akustiikan, rakenteiden, laitteiden ja koko järjestelmän suunnittelun ja käytännön toteutuksen – teemme unelmiesi kotiteatterista totta.

Monihuonejärjestelmät

 

Monialueäänentoiston avulla luot kotiisi äänimaailman, joka ottaa asukkaat ja heidän musiikkimieltymyksensä huomioon. Laadukas kattava äänentoistojärjestelmä takaa, että saat mielimusiikkisi mukaasi juuri siihen tilaan mihin sen haluat – vaikka joka huoneeseen samanaikaisesti.  Perheenjäsenet voivat kuunnella ja katsella eri ohjelmia samaan aikaan eri huoneissa. Herätyksen voit säätää juuri haluamaasi tunnelmaan. Ohjaus onnistuu kätevästi järjestelmäsi ohjaimesta tai älypuhelimestasi. Kodin mediakirjastosta tai suoratoistopalveluista kukin voi noutaa haluamansa musiikin – voitte jatkaa lempimusiikkinne kuuntelemista vaikkapa terassilla, pihalla tai jopa saunassa.

 

Monihuonejärjestelmä(zone) mahdollistaa kuvan ja äänen hallinnan juuri niin kuin haluat, kun se liitetään kodin automaatiojärjestelmään, osana koko kodin automatisointia.

Peli- ja kuunteluhuoneet

 

Kun toiveissasi on tila, joka on tarkoitettu musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun tai pelaamiseen – ota yhteyttä Digisähköön. Meiltä löytyy ratkaisut stereokuuntelusta monikanavajärjestelmiin, näyttöihin, akustiikan optimointiin, videojärjestelmiin ja custom- huonekaluihin.

Kustomoinnit

 

Kun etsit kotiisi erikoisratkaisuja, kuten kalusteisiin tai tilaan piilotettuja moottoroituja näyttöjä tai kaiuttimia jotka tuodaan esiin tarvittaessa, meillä on ratkaisuja. Jos haluat äänentoiston näkymättömäksi, mallistoomme kuuluu laadukkaita seinä- ja kattokaiuttimia, jotka sulautuvat kokonaisuuteen.

Ulkotilat

 

Haaveiletko grillaamisesta tai auringonotosta terassilla mielimusiikkisi soidessa taustalla? Haluaisitko tanssia nurmikolla erinomaisen äänentoiston tahdissa? Digisähköstä saat säänkestävät ja laadukkaat ratkaisut ulkotilojen kuvan ja äänentoiston tarpeisiin. Ulkojärjestelmät voidaan helposti liittää osaksi automaatiojärjestelmääsi, ja viihtyminen ulkotiloissa sai juuri aivan uuden ulottuvuuden!

Haluatko lisätä kodin viihteen ja kodissa viihtymisen tasoa?