Digisähkö | Kodin turvallisuus
16052
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16052,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kodin turvallisuus

Kodin turvallisuus on toimivan arjen perusta

Kodin automaatio valvoo puolestasi niin vahinkojen kuin kutsumattomien vieraidenkin varalta. Voit helposti liittää automaatiojärjestelmään kodin kaikki turvajärjestelmät kuten kamerat, murtohälyttimet sekä liike-, palo- ja vuotoilmaisimet. Vesivuodon ilmaantuessa automaatio katkaisee vedensyötön, tai kosteuden noustessa liian korkealle säätää ilmanvaihtoa ja lähettää tilanneviestin puhelimeesi. Tilanneviestit saapuvat älypuhelimeesi, voit myös seurata kameroiden tallentavaa kuvaa reaaliaikaisesti puhelimesi näytöltä. Automaatio muistuttaa, jos ikkuna, portti tai takaovi on jäänyt auki, ja se myös lukitsee ovet puolestasi.

 

Digisähköstä saat asiantuntijan opastuksen, suunnitelmat ja toteutukset kaikkiin kotisi turvallisuuden toiveisiin ja tarpeisiin.

Hälytysjärjestelmät

 

Turvallinen koti antaa mielenrauhaa. Olit sitten kotona tai poissa kotoa, asukkaiden ja omaisuuden turvaaminen kaikkina aikoina on aina järkevä sijoitus. Kun integroit hälytinjärjestelmät kodin automaatiojärjestelmään, voit ohjata niitä automaation ohjauspaneelista, tai kätevästi vaikka etäyhteydellä älypuhelimestasi.

 

Nukkumaan mennessäsi aktivoit talosi kuorisuojauksen ja kotoa poistuessasi murtohälyttimen yhden napin painalluksella. Samalla automaatio lukitsee ovet, sammuttaa valot, katkaisee sähkön ohjatuista pistorasioista, sulkee vedensyötön, alentaa tilojen lämpötilaa ja ilmanvaihtoa, sekä sammuttaa kaikki AV-laitteet.

Kamerat ja lukot

 

Valvonnan tarpeen tullessa ajankohtaiseksi automaatiojärjestelmään voidaan helposti liittää oviasemia, valvontakameroita ja tallentimia lisäämään turvaa. Voit seurata ovikameran kuvaa ja ohjata järjestelmää kosketusnäytöltä. Kun ovikello soi, voit kameralla ja mikrofonilla varustetun oviaseman kautta tietää kenen kanssa keskustelet ja halutessasi avata ulko-oven lukon – kaikki kosketusnäytön välityksellä kotisohvaltasi käsin.

 

Automaatiojärjestelmä informoi halutulla viestitavalla, kun poikkeavaa on havaittu järjestelmän piirissä. Kun itse saavut kotiin, automaatio avaa ja sulkee moottoroidut portit ja sähköohjattavat lukot, kytkee valaistuksen päälle niin pihaan kuin autotalliin – juuri sinne minne valoa kulloinkin tarvitset.

 

Kun liität valvonnan ja sähköohjattavat lukot osaksi kodin automatisointia, saavutat turvallisen ympäristön ja tehokkaan valvonnan.