Digisähkö | Kodin mukavuus
10432
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10432,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kodin mukavuus

Kodin mukavuus tekee asunnosta kodin


Kodin mukavuuden ja siellä viihtymisen perustana on älykkäästi toimiva lämmitys, jäähdytys, valaistus, ilmanvaihto ja sähkönsyöttö. Kun automatisoit kotisi nykyaikaisin sähköjärjestelmin, helpotat arkeasi, säästät samalla energiaa ja tuot arjen keskelle luksusta ja vaivattomuutta. Hallitse automaatiolla kodin sähkölaitteita helposti niin kotona kuin etäyhteydellä.

 

Ohjaa kotisi lämmitystä, valaistusta ja ilmanvaihtoa helposti elämäsi ja vuodenaikojen eri tilanteiden mukaan!

Sähkö

 

Kodin sähkölaitteet ovat kotona usein taustalla, mutta silti avainasemassa niin arjessa kuin juhlassakin. Järkevästi suunniteltu sähköistys tuottaa sähkön sinne, missä sitä tarvitaan, luotettavasti ja turvallisesti. Energiatehokkuus toteutuu parhaiten automaation avulla, joka ohjaa huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta elämän ja ympäristön tilanteiden mukaan. Itse voit näin keskittyä kotona viihtymiseen.

 

Olit sitten rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa, Digisähköstä saat kaikki kotisi sähköön liittyvät ratkaisut tehokkaasti, luotettavasti ja yli 30 vuoden ammattikokemuksella.

Valaistus

 

Hyvin toteutettu valaistus palvelee saumattomasti kotisi ja pihasi arkea ja juhlaa. Valaistuksen nykyaikaiset ohjausratkaisut helpottavat elämäsi eri tilanteissa, kun voit ohjata valaistusta myös sensoreilla ja äänikomennoilla. Esimerkiksi varasto- ym. tilojen valot kytkeytyvät päälle automaattisesti, kun tilaan saavutaan, ja sammuvat, kun tiloista poistutaan. Ääniohjaus kytkee kutsumasi valotilanteen päälle tai pois toivomuksiesi mukaisesti. Yöaikaan sensorit sytyttävät kulkuvalot luomaan turvaa, kun kuljet pimeässä tai hämärässä, muiden siitä häiriintymättä. Automaattisesti ohjattu valaistus säästää myös energiaa, kun valoa on siellä missä sitä milloinkin tarvitaan.

 

Digisähköstä saat asiantuntijan opastuksen, valaistussuunnittelun sekä turvalliset ja energiatehokkaat valaistusratkaisut sisä- ja ulkovalaistuksiin. Näin lisäät kotisi tunnelmaa, turvallisuutta, näkyvyyttä ja arvokkuutta.

LVI-ohjaus

 

Kun liität huonetilojen lämpötilan ja ilmanvaihdon ohjauksen yhteiseen automaatiojärjestelmään, eri valmistajien laitteet kommunikoivat keskenään ja säätyvät yhdellä raja-arvolla. Näin tilojen ohjaus hoituu keskitetysti yhdestä lähteestä, ja säästät samalla energiaa.

 

Lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, venttiilien ja moottoroitujen laitteiden ohjaukset voidaan yhdistää koko taloa ohjaavaan automaatiojärjestelmään. Esimerkiksi kotoa poistuessasi ”Poissa”-tilanne säätää lämpötilaa ja ilmanvaihtoa, sulkee vesiventtiilin ja lukitsee ovet samalla kertaa kun aktivoi murtohälyttimen.

 

Kun yhdistät LVI- ohjauksen osaksi kodin automaatiota, parannat energiatehokkuutta ja lisäät kotisi mukavuutta.